Melyik prioritásba járnak a hírességek?

Pontszám: 4,4/5 ( 63 szavazat )

A Priory Group kórházainak híres vendégei: Kate Moss, Pete Doherty, Robbie Williams, Paula Yates, Ronnie Wood, Eric Clapton, Lady Isabella Hervey, George Best , Ronnie O'Sullivan, Michael Barrymore, Kerry Katona, Jade Goody, Justin Hawkins , Gail Porter, Paul Gascoigne, Caroline Aherne, Sinead O'Connor, Tom ...

A Priory privát?

A roehamptoni Priory Hospital, amelyet gyakran The Prioryként is emlegetnek, egy magán mentális egészségügyi kórház Délnyugat-Londonban. ... 1872-ben alapították, és jelenleg a Priory Group része, amelyet 2011-ben vásárolt meg egy amerikai magántőke-társaság, az Advent International .

Mennyit ér a Priory?

Az Advent 925 millió fontért vásárolta meg a Prioryt, majd 2016 februárjában 1,5 milliárd fontért eladta.

Mennyibe kerül a kezelés a The Priory-ban?

Mennyibe kerül? A Priory egyszerre akár 90 beteget is képes kezelni körülbelül heti 5000 GBP költséggel, attól függően, hogy milyen terápiára van szükség. Évente körülbelül 2500 ember jelentkezik be, és körülbelül 70 százalékukat az NHS utalja be.

Miért mennek be az emberek a Prioryba?

Ez az Egyesült Királyság egyik vezető központja a mentális egészségügyi problémák széles körének kezelésében, beleértve a függőséget, a depressziót, a szorongást, a stresszt és a kényszerbetegséget (OCD) .

A hírességek börtönbe kerülnek

45 kapcsolódó kérdés található

Mennyibe kerül egy hét a kollégiumban?

Mennyibe kerül? A Priory egyszerre akár 90 beteget is képes kezelni körülbelül heti 5000 GBP költséggel, attól függően, hogy milyen terápiára van szükség. Évente körülbelül 2500 ember jelentkezik be, és körülbelül 70 százalékukat az NHS utalja be.

A Priory magán vagy az NHS?

Ez London legrégebbi magán pszichiátriai kórháza . A híres roehamptoni klinikát birtokló Priory Group 42 kórházzal és oktatóiskolával rendelkezik az Egyesült Királyságban.

Milyen érzés a Prioryban megszállni?

A Priory fekvőbeteg-kezelése alatt egy kényelmes és gyönyörűen berendezett hálószobában szállhat meg, modern fürdőszobával, valamint tágas, békés és barátságos nappalival, amely nyugodt teret biztosít a pihentető szabadidő eltöltéséhez.

Mennyibe kerül egy mentális kórházba menni?

Az ellátás átlagos költsége a Medicare esetében volt a legmagasabb, és a legalacsonyabb a nem biztosítottaké: skizofrénia kezelés, 8509 dollár 11,1 napra és 5707 dollár 7,4 napra; bipoláris zavar kezelése, 7593 USD 9,4 napra és 4356 USD 5,5 napra; depresszió kezelés, 6990 dollár 8,4 napra és 3616 dollár 4,4 napra; drog ...

A Priory Group NHS?

A Priory Healthcare szolgáltatások átfogó skáláját kínálja az NHS -nek. Kiterjedt országos hálózatunk azt jelenti, hogy teljes körű ellátást tudunk kínálni. ... Kiterjedt országos hálózatunk azt jelenti, hogy teljes körű ellátást tudunk kínálni.

Ki vásárolja meg a Priory Group-ot?

A Waterland megvásárolja a Priory Group-ot az amerikai Acadia Healthcare-től, amelyet 850 millió dollárért vásárolt meg 2016-ban. Az Acadia részvényei 2,5%-kal 49,80 dollárra emelkedtek, miután a vállalat közölte, hogy az eladásból körülbelül 1,35 milliárd dollár bevételre számítanak, és az összeget felhasználják. az adósság törlesztésére.

Ki a Priory vezérigazgatója?

A Csoport bejelenti, hogy Trevor Torringtont kinevezték a The Priory Group vezérigazgatói posztjára. Trevor az elmúlt hét évet a Priory Healthcare vezérigazgatójaként töltötte, amely a The Priory Group négy részlege közül a legnagyobb.

Ki az Acadia Healthcare tulajdonosa?

Az Acadia Healthcare, amelynek többségi tulajdonosa a Waud Capital Partners , beolvadt a PHC, Inc.-vel, és nyilvánosan bejegyzett társasággá válik.

Bejelentkezhetem magam az Egyesült Királyság elmegyógyintézetébe?

Hogyan kerülhetek kórházba önkéntes betegként? Ha rosszul érzi magát, és úgy érzi, hogy kórházi kezelésre van szüksége, beutalót kaphat háziorvosától vagy pszichiáterétől . Ha sürgősebb segítségre van szüksége, hívjon mentőt, vagy forduljon a helyi baleseti és sürgősségi osztályhoz.

Mennyi az átlagos tartózkodási idő az elmegyógyintézetben?

Az átlagos tartózkodási idő egy pszichiátriai kórházban jelenleg körülbelül két-három hét . Sokan aggódnak amiatt, hogy mi lesz a többi emberrel a kórházban. Sok ember számára a mentális egészségügyi probléma meglehetősen elszigetelt lehet.

A Priory fogad NHS betegeket?

Kiterjedt országos hálózatunk azt jelenti, hogy a betegek egyedi szükségleteitől és a szükséges támogatás intenzitásától függően teljes körű ellátási utat tudunk kínálni . Ezek közé tartoznak a dedikált NHS ellátási utak a biztonságos szolgáltatásainktól egészen a közösségi élethez való visszatérésig.

Ingyenesek az elmegyógyintézetek?

Ha magánkórházban van, díjat kell fizetnie. Ha van magán egészségbiztosítása, az fedezi a költségek egy részét. Ha lát egy közösségi mentális egészségügyi szolgáltatást, az ingyenes . Ha egy nem kormányzati szervezettől (NGO) kap gondozást vagy támogatást, az általában ingyenes.

Elmegyógyintézetté alakíthatom magam?

Ha aktívan fontolgatja az öngyilkosságot, vagy úgy érzi, hogy teljesen kicsúszik az önkontrollból, jelentkezzen be egy fekvőbeteg pszichiátriai kórházba . A fekvőbeteg elmegyógyintézetek rövid távú (általában egy hétnél rövidebb) kezelést biztosítanak azoknak az egyéneknek, akiknél fennáll a veszélye annak, hogy megsértik magukat vagy másokat.

Drága a mentálhigiénés kezelés?

Egy intenzív mentális egészségügyi kezelési program, például egy 30 napos bentlakásos kezelés vagy részleges kórházi kezelés, átlagosan 10 000-15 000 dollárba kerülhet. A legtöbb bentlakásos és részleges kórházi kezelési program elfogadja a magánbiztosítást; azonban általában van önrész, amit zsebből kell fizetni.

Szüksége van gyermekem fekvőbeteg kezelésre?

Ha gyermekének vagy tinédzserének súlyos betegsége van, akkor attól függően, hogy milyen veszélyt jelent önmagára vagy másokra, lehet, hogy fekvőbeteg pszichiátriai kórházi kezelésre , ami a leginkább magával ragadó ellátási szint, vagy bentlakásos kezelést igényelhet bentlakásos kezelési központban. (RTC), ami a következő kevesebb...

Mennyi ideig tart a mentális egészség fekvőbeteg-kezelése?

A fekvőbeteg-kórházak a súlyosabb mentális egészségügyi betegek kezelését biztosítják, általában 30 napnál rövidebb ideig . A fekvőbeteg-ellátásba kerülő személy mentális betegség akut fázisában lehet, és éjjel-nappal segítségre szorul.

Hogyan kerülsz be a brit pszichiátriai osztályra?

Ha szeretne önkéntes betegként felvenni magát, próbálkozzon az alábbiakkal.
  1. Beszéljen valakivel a közösség mentális egészségügyi csapatából (CMHT), ha van ilyen. ...
  2. Lépjen kapcsolatba a helyi kríziscsapattal. ...
  3. Forduljon háziorvosához. ...
  4. Menjen a helyi kórház baleseti és sürgősségi (A&E) osztályára.

Ingyenesek az elmegyógyintézetek az Egyesült Királyságban?

A mentálhigiénés szolgáltatások ingyenesek az NHS -ben, de bizonyos esetekben háziorvosa beutalójára lesz szüksége ahhoz, hogy elérje őket. Vannak olyan mentális egészségügyi szolgáltatások, amelyek lehetővé teszik az emberek számára, hogy magukra utaljanak. Ez általában magában foglalja a kábítószer- és alkoholproblémákkal kapcsolatos szolgáltatásokat, valamint az NHS pszichológiai terápiás szolgáltatásait (IAPT).

Hány Priory kórház van az Egyesült Királyságban?

Az évek során páratlan hírnevet alakítottunk ki, mivel valódi és tartós különbséget biztosítunk minden egyes, szolgáltatásainkat igénybe vevő személy számára. Jelenleg több mint 70 különböző betegséget kezelünk több mint 300 intézményből álló országos hálózaton keresztül, amelyek támogatják az egyének egészségét, gondozását és speciális szükségleteit.

Mit csinál az Elysium Healthcare?

Az Elysium Healthcare egy magán mentális egészségügyi szolgáltató , amelynek székhelye Borehamwood, Egyesült Királyság. 2016 decemberében indították útjára, és egyesítette a Partnerships in Care és a The Priory Group portfóliójából származó oldalakat, amikor az Acadia Healthcare értékesítette azokat.