Melyik shraddha kapoor első filmje?

Pontszám: 4,6/5 ( 16 szavazat )

Shraddha Kapoor indiai színésznő és énekesnő, aki hindi nyelvű filmekben dolgozik. Szerepel Indiában a legnépszerűbb és legjobban fizetett színésznők listáján, és az egyik legkövetettebb indiai színésznő az Instagramon.

Ki szerelmes Shraddha Kapoorba?

Varun Dhawan után Shraddha Kapoor Baaghi-társa, Tiger Shroff egy nemrégiben adott interjúban elárulta, hogy „nagy szerelme” volt a lányba, amikor iskolás korukban jártak.

Mi a neve Shraddha Kapoor férjének?

De ezen a ponton a karrierjükre összpontosítanak. A házasság fontos döntés, és az, ahogy az emberek szakítanak, néha zavar. Az embernek biztosnak kell lennie, mielőtt ilyen döntést hoz” – tette hozzá Shakti Kapoor. Shraddha Kapoort és Rohan Shreshtha -t sokszor együtt látták Mumbaiban.

Ki Alia Bhatt volt pasija?

Alia Bhatt különleges üzenete volt barátjának, Sidharth Malhotrának , a színésznő "túl különlegesnek" nevezi.

Ki Rohan Shrestha barátnője?

Miután Shraddha Kapoor és Rohan Shrestha esküvőjéről szóló pletykák megindultak, apja, Rakesh Shrestha beszélt kapcsolatukról. Rakesh Shrestha azt mondta, hogy ha a pár úgy dönt, hogy összeházasodnak, mindent megtesz értük. A pletykák szerint Rohan Shrestha és Shraddha Kapoor randevúznak.

Shraddha Kapoor összes filmje meghitt a pénztárban

17 kapcsolódó kérdés található

Shraddha Kapoor feleségül veszi Rohan Shresthát?

Shraddha Kapoor apja, veterán színész, Shakti Kapoor egy médiainterjúban elmondta, hogy Shraddha és Rohan gyerekkoruk óta barátok voltak, és utóbbi apját, Rohan Shresthát évtizedek óta jól ismerte, azonban elmondta, hogy Shraddha nem beszélt neki a házassági terveiről. Rohan , és bármit is jóváhagy .

Shraddha Kapoor brahmin?

Család, kaszt és barát Shraddha 1987. március 3-án született egy hindu családban félig marathi és félig pandzsábi gyermekként, mivel apja Shakti Kapoor pandzsábi, anyja Shivangi marathi. Van egy testvére, Siddhanth Kapoor, aki szintén színész és rendező Bollywoodban.

Ki az a Salman Khan Crush?

Álmai lánya nem más, mint maga az „Álomlány”, Hema Malini . Salman Khan állítólag bevallotta, hogy nagyon beleszeretett a színésznőbe. Gyerekkorában Rekha lelkes követője volt, de az Álomlánytól elállt a lélegzete.

Ki az a Katrina Kaif Crush?

Katrina Kaif – A bollywoodi Barbie-babának nevezett Katrina Kaif hatalmas rajongótáborral rendelkezik. A Dhoom 3 színésznője, aki állítólag Ranbir kapoor származásúval jár, beleszeret Robert Pattinson hollywoodi színészbe .

Ki az a Ranbir Crush?

Ranbir Kapoor bevallotta, hogy szerelmese a délnek, Anushka Shetty színésznőnek.

Shraddha Kapoor ütés vagy flop?

2019-ben sikeres futamot ért el két 100 milliós bruttóssal – Chhichhore és Saaho. Sajnos a Baaghi 3-mal és a Street Dancer 3D-vel 2020 sikeres évnek bizonyult számára. Shraddha 17 filmből 9 sikert aratott, így a sikeraránya 52,94, azaz 53 százalék.

Ki az a Shraddha Kapoor pasi?

Shraddha Kapoort kedden egy kínai étteremben vették észre, amint a pletykált barátjával, Rohan Shresthával lógott.

Ki Varun Dhawan apja?

Varun Dhawan színész úgy kívánta apjának és veterán rendezőjének, David Dhawannak 70. születésnapja alkalmából, hogy közzétett egy videót, amely dokumentálja a filmrendező eddigi munkáját.

Shraddha Rohannal jár?

Bár Shraddha nem erősítette meg, hogy Rohan Shrestha fotóssal randevúz, egy ideje keringenek a pletykák, miszerint össze akarnak kötni egymással.

Ki az Aditya Roy felesége?

Aditya Roy Kapur 2020-ban feleségül veszi Diva Dhawant : Jelentés.

Rohan Shrestha nepáli?

Rohan Shrestha 1985. március 6-án született. Nepáli származású . Mumbaiban született.

Hány pasija volt Alia Bhattnak?

Alia Bhatt, aki mindössze 25 éves, eddig körülbelül 6 barátja volt. Bollywood egyik legjobban fizetett színésznője között a legtöbbször furcsa és logikátlan megjegyzései miatt került a címlapokra.

Jó volt jaanu ütés vagy flop?

A film becslések szerint világszerte 392,3 millió ₹ (5,5 millió USD) bevételt hozott, mintegy 328,3 millió ₹ (4,6 millió USD) hazai bevételből, és 64 millió ₹ (900 000 USD) a nemzetközi bemutatókból. A Box Office India bukottnak nyilvánította a filmet .