Melyik a cobbler szinonimája?

Pontszám: 4,8/5 ( 42 szavazat )

Ezen az oldalon 19 szinonimát, antonimát, idiomatikus kifejezést és kapcsolódó szavakat fedezhet fel a suszterre, mint például: csizmadia , cipész, zsinórfacsaró, nag, pite, desszert, javító, kovács, cipész, bádogos és cipőjavító.

Mi az a suszter?

A suszter az , aki cipőt javít . A suszter is egyfajta gyümölcspite. ... Suszterek cipőket javítanak. Ha leesik a sarka, vagy szakadás van a cipőjében, egy suszter segíthet. Manapság az emberek nagyobb valószínűséggel vesznek új cipőt, mint megjavítanak egy régit, de a suszterek nagyon gyakoriak voltak.

Mi a suszter antonimája?

A suszter szó általában azt jelenti, aki cipőt készít és javít. Ennek a szónak nincs kategorikus antonimája . Azonban szabadon használhatunk minden olyan szakmát, amely nem kapcsolódik a suszterhez, mint például tanár, szakács, rendőr.

Mit csinál egy suszter egy szóval?

cipőt javító személy .

Hogy hívják angolul a cipőkészítőt?

(ʃuːmeɪkəʳ ) Szóalakok: többes számú cipészek. megszámlálható főnév. A cipész az a személy, akinek a feladata cipők és csizmák készítése. Szinonimák: cobbler , bootmaker, souter [skót] További szinonimák: cipész.

Cobbler kiejtése | Cobbler Definíció | Cobbler Szinonimák | Cobbler Antonímák

32 kapcsolódó kérdés található

Mi a különbség a suszter és a cipőkészítő között?

Főnévként az a különbség a cipész és a suszter között, hogy a cipész az a személy, aki cipőt készít, míg a suszter az, aki cipőt javít .

Mit jelent a cipő suszter?

1 : cipők és gyakran más bőráruk javítója vagy készítője . 2 archaikus : ügyetlen munkás.

A suszter egy déli dolog?

Egyes suszterreceptek, különösen az amerikai déli országokban, egy vastag kéregű, mélyedényes lepényhez hasonlítanak, amelynek teteje és alja is van. A Cobbler az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok konyhájának része, és nem szabad összetéveszteni a morzsával.

Miért hívják őket suszternek?

Manapság a legtöbb cipő mennyiségi alapon készül, nem pedig kézműves alapon. ... A suszter kifejezést eredetileg pejoratívan használták annak jelzésére, hogy valaki nem ismerte a mesterségét ; a 18. században azok kifejezése lett, akik cipőt javítottak, de nem tudtak eleget annak elkészítéséhez.

Mi a suszter mondata?

(1) A suszter ne lépje túl az utolsót . (2) A suszter mindig a legrosszabb cipőt hordja. (3) Ne csúfolj egy susztert a fekete hüvelykujja miatt. (4) Hagyja, hogy a suszter ragaszkodjon a végéhez.

Mi a koraérett szó alapszava?

A Precocious a latin nyelvben kezdődött, amikor a prae- előtagot , azaz „előtt”, a coquere igével kombinálták, ami azt jelenti, hogy „főzni” vagy „érni”, így a „praecox” jelzőt alkották, ami „korai érést” jelent. "koraszülött." 1650-re az angolul beszélők a „praecox”-ot „koraérett”-vé változtatták, és különösen…

Mi az az amerikai cobbler?

Cobbler – A Cobblers egy amerikai mélyedényes gyümölcsdesszert vagy pite, vastag héjjal (általában keksz kéreggel) és gyümölcsös töltelékkel (például őszibarack, alma, bogyós gyümölcsök). Egyes változatok a kéregbe vannak zárva, míg mások csepegtetős keksz- vagy morzsás feltéttel rendelkeznek.

A susztereknek van alsó kérge?

Ez valójában egy hevesen vitatott téma néhány tömegben, de értelemszerűen nem, a susztereknek nincs alja . A cobblereknek gyümölcsös alja van, és általában édes keksztészta kerül rájuk, de lehet tortaszerűbb állaga is.

Léteznek még suszterek?

A legtöbb modern suszter saját kisvállalkozással rendelkezik, amelyeket cipőjavító műhelyeknek neveznek. A suszterek körülbelül olyan régóta léteznek, mint a cipők. Ma már egyes suszterek cipészek is . Történelmileg azonban ez a két szakma különvált.

Mi a különbség a suszter és a crumble között?

Cobbler: A cobbler egy mélyedényben sült gyümölcsdesszert, vastagon lecsepegtetett keksz- vagy pitetészta öntettel. ... Crumble: Hasonlóan a ropogóshoz, a crumble egy sült gyümölcsdesszert egy réteg feltéttel. A morzsás öntet ritkán tartalmaz zabot vagy diót, ehelyett általában liszt, cukor és vaj streusel-szerű kombinációja.

Mi a különbség a cordwainer és a cobbler között?

A brit hagyomány megkülönbözteti a cordwainer és a cobbler kifejezéseket, és a susztereket a cipőjavításra korlátozza . Ebben a szóhasználatban a kordpincér az, aki új cipőt készít új bőrből, míg a suszter az, aki cipőt javít.

A suszter macskaköves?

Főnevekként az a különbség a suszter és a macskaköves között, hogy a suszter az a személy, aki cipőt javít, míg a macskaköves macskakő .

Mennyi pénzt keresnek a suszterek?

Cipősuccsok fizetési tartományai A Shoe Cobblers fizetése az Egyesült Államokban 17 780 és 36 430 dollár között mozog , átlagos fizetése 23 630 dollár. A Shoe Cobblers középső 50%-a 23 630 dollárt, a felső 75%-a 36 430 dollárt keres.

Miért ragacsos a suszterem?

A folyós suszter általában azt jelenti, hogy az ételhez használt gyümölcs extra lédús volt . Sűrítőanyag hozzáadásával korrigálhatod a lefolyó gubacsot. Mielőtt rákanalazná a feltétet, feltétlenül rögzítse a tölteléket. ... A hő aktiválja a kukoricakeményítőt és besűríti a maradék levet.

Miért népszerű az őszibarack suszter?

A barack cobbler népszerű desszert az Egyesült Államok déli részén. Az amerikai telepesek azért találták fel az őszibarack-sugarat , mert nem álltak rendelkezésükre a barackpite elkészítéséhez szükséges alapanyagok és eszközök . A Georgia Peach Festival az 1950-es években létrehozta a National Peach Cobbler Day-t, hogy népszerűsítse a konzerv őszibarack értékesítését.

Ki találta ki az őszibarack susztert?

A Peach Cobbler Day-t a Georgia Peach Council hozta létre az 1950-es években konzerv őszibarack értékesítésére. A pite durva megjelenése adja az étel nevét. Úgy néz ki, "macskaköves". Az őszibarack susztert a korai amerikai telepesek találták fel.

Mit válaszol egy suszter?

A suszterek tehetséges szakemberek. Kijavíthatják a cipőproblémákat, mint például a törött sarkú , kopott talp, csúnya ráncok, görbe varratok, csúnya lyukak, sérült vízszigetelés, fakult színek vagy kitört fűzőlyukak.

Mennyi ideig tart kézzel elkészíteni egy cipőt?

Megújítottuk azonban a cipőkészítés folyamatát, ami a feje tetejére állítja az ipart. Most már 2-3 hetet vesz igénybe, hogy kézi készítésű cipőjét készen álljon az ajtóhoz.

Miért hívják csatos tortának?

Az áfonyás csatot állítólag csatnak hívják , mert sütés közben a tészta megkel, de a bogyók és a morzsafeltét nehezíti . Ettől a torta felülete meghajlik… innen a név.