Melyik integrált mosogatógép a legjobb?

Pontszám: 4,7/5 ( 7 szavazat )

A legjobb integrált mosogatógépek
 • Hoover H-Dish 300 HDI 1LO38SA teljes méretű integrált mosogatógép. ...
 • Bosch SMV68MD02G integrált mosogatógép. ...
 • Hotpoint HSFO3T223WUK Slimline mosogatógép. ...
 • MIELE G5072SCVi Teljes méretű, teljesen integrált mosogatógép. ...
 • Fisher & Paykel Single Dish Drawer integrált mosogatógép.

Melyik beépíthető mosogatógép a legjobb?

A legjobb mosogatógépek
 • Összességében a legjobb: Bosch 300-as sorozatú mosogatógép.
 • A legjobb csúcskategóriás mosogatógép: Bosch 800-as sorozatú mosogatógép.
 • Ár-érték arányban a legjobb tisztítási teljesítmény: GE GDP665SYNFS mosogatógép.
 • A legjobb funkciókészlet és kialakítás: KitchenAid KDPM604KPS mosogatógép.
 • A legjobb olcsó mosogatógép: Maytag MDB7959SKZ mosogatógép.

Megéri az integrált mosogatógép?

Az integrált készülékek fő előnye helytakarékos tulajdonságaik . Mivel csak olyan helyet foglalnak el, amelyet a szekrények használtak volna, különösen hatékonyak kisebb konyhákban, ahol mind a padló, mind a felület korlátozott. ... Az integrált készülékekkel ehelyett meg kell kerülnie őket.

Melyik márkájú mosogatógép a legmegbízhatóbb?

A Samsung a leginkább javításra hajlamos mosogatógépmárka. A Bosch a legmegbízhatóbb mosogatógépmárkák közé tartozik. A GE és a Frigidaire javításra hajlamosabbak, mint a Bosch, a Whirlpool és a Miele. A becsült meghibásodási arányok miatt a Samsungot a Consumer Reports jelenleg nem ajánlja.

Melyik mosogatógéppel van a legkevesebb probléma?

Ami a mosogatógépeket illeti, az LG abszolút megbízhatónak bizonyult, sokkal kevesebb karbantartást igényel, mint sok más gyártó. Vállalatként pedig az LG az első helyet foglalta el a vásárlói elégedettség tekintetében az amerikai ügyfél-elégedettségi index alapján. Ez a sok elégedett ügyfél.

Hogyan vásároljuk meg a legjobb mosogatógépet

17 kapcsolódó kérdés található

Melyik márkájú mosogatógépen van a legkevesebb javítás?

Ez azt jelenti, hogy a minősítésünkben szereplő 20 márka közül a Bosch , a Thermador és a Whirlpool új mosogatógépei a legkisebb valószínűséggel törnek el az első öt évben.

Mi a különbség az integrált és a teljesen integrált mosogatógépek között?

Az integrált mosogatógépben a konyhaszekrény ajtaja a készülék elején található. Így úgy néz ki, mintha a konyhabútorba lenne beépítve, és „elrejti” a készüléket. ... A teljesen integrált mosogatógépben egy teljes méretű konyhaszekrény ajtaja van a készülék elején rögzítve, teljesen elrejti a gépet .

Mi a különbség az integrált és a beépített között?

A különbség az, hogy a beépített mosógépek akkor is láthatóak, ha a többi konyhai egységgel egy szintbe vannak beállítva. Míg az integrált mosógépeket teljesen bezárja a szekrényajtó, így teljesen el vannak rejtve a szem elől.

Mi a különbség a szabadon álló és az integrált mosogatógépek között?

Az integrált mosogatógépet (más néven beépített vagy beépíthető mosogatógépet) úgy tervezték, hogy illeszkedjen a konyhabútor többi részéhez. ... A szabadon álló mosogatógépekkel ellentétben, amelyeket költözéskor magával vihet, az integrált mosogatógépek többé-kevésbé állandóan be vannak szerelve a mosogatógép üregébe .

Megérik a Bosch mosogatógépek a pénzt?

A Bosch mosogatógépei jobban tisztítanak, mint bármely más, általunk tesztelt márkáé, és halkabban működnek, mint a legtöbb. Rendelkeznek a legterjedelmesebb és legsokoldalúbb rackekkel, és úgy tűnik, hogy ugyanolyan megbízhatóak és tartósak (talán még inkább), mint más 1000 dollár alatti gépek.

Mennyi ideig bírja a mosogatógép?

Mennyi ideig bírja a mosogatógép? Körülbelül 10 év , a legtöbb több mint 20 gyártó szerint megkérdeztük. A CR-tagok elmondták, hogy átlagosan ugyanarra az élettartamra számítanak, de ez nem feltétlenül jelent 10 problémamentes évet.

Mire figyeljek mosogatógép vásárlásakor?

Következtetés
 • Tisztítási teljesítmény.
 • Szárítási teljesítmény.
 • Csendes teljesítmény.
 • Ciklusok és opciók.
 • Csatlakoztatható, intelligens mosogatógépek.
 • Hatékony belsőépítészet és rozsdamentes kád.
 • Megbízhatóság, karbantartás és telepítés.
 • Energiahatékonyság.

Speciális ajtóra van szüksége az integrált mosogatógéphez?

Az integrált mosogatógépekhez nincs szükség szekrényre, csak egy ajtóra . ... Az integrált mosogatógépeket szándékosan 600 mm szélesre gyártják a normál mosogatógépekhez és a félig integrált mosogatógépekhez, és 450 mm szélesre, hogy elférjenek egy szabvány méretű ajtón az elején.

Be lehet integrálni egy normál mosogatógépet?

igen, egy szabadon álló mosogatógép is elfér , az egyetlen különbség az lesz, hogy eltávolítja a kick deszkát, és nincs hozzá megfelelő ajtaja. így szabad teret hoz létre a mosogatógép számára. a vízvezeték stb. legyen egyforma.

Drágábbak az integrált készülékek?

Természetesen a beépített készülékek lehetséges hátránya, hogy gyakran drágábban megvásárolhatóak az azonos specifikációjú szabadon álló modellekhez képest, és többe kerül a telepítésük, mivel speciális szekrényre lesz szükségük. .

Mi a különbség az integrált és a beépített hűtőszekrény között?

Mi a különbség az integrált és a beépíthető hűtőszekrények között? Mindkét stílus a konyhaházba van beépítve, azonban az integrált és a beépíthető hűtőszekrények egyik fő különbsége a pultmélység . Az integrált modellek teljesen síkban vannak, míg a beépített modellek kiálló profillal rendelkeznek.

Mi a különbség az integrált és a beépített hűtő-fagyasztó között?

Összefoglalva: a „beépített hűtőszekrény” egy gyűjtőfogalom, amely a szekrénybe beépített, beépített, fedőrétegű és rozsdamentes acél hűtőszekrényekre utal. ... A beépített hűtőszekrények teljesen burkoltak és a szekrényekkel egy szintbe helyezhetők .

Mit jelent a teljesen integrált mosogatógép?

A teljesen integrált mosogatógép (a hozzáillő előlappal) teljesen elrejti a vezérlőpultot az ajtaja tetején , ami azt jelenti, hogy csak kinyitott állapotban fogod tudni, hogy van-e mosogatógép – a fennmaradó időben üljön egy szintben a konyhaszekrény többi részével.

Mit jelent az, hogy teljesen integrált?

különböző típusú dolgok, emberek vagy ötletek kombinálása egy hatékony egységben, csoportban vagy rendszerben. integrált elosztórendszer a délkeleti térség számára. a tanulás modern, integrált megközelítése. teljesen/magasan/teljesen integrálva: Teljesen integrált csapatként működnek.

Használhatom a meglévő szekrényajtót beépített mosogatógéphez?

Csak egy kész előlapra van szüksége, ami az integrált. a szabadon álló minden oldalon és tetején kész panelek vannak, így nem fér el a hely. A probléma az, hogy teljesen el kell távolítania a régi szekrényt, ha azt szeretné, hogy az integrált DW megfelelően illeszkedjen.

Hogyan lehet eltávolítani a beépített mosogatógép ajtaját?

Az egyes típusú beépített mosogatógépeken két rögzítőcsavar található az ajtó oldalsó szélén félig lefelé (lehet, hogy műanyag borítással elrejthetők. A csavarok eltávolításával a külső ajtónak le kell emelkednie.

Cserélhetem az integrált mosogatógépet?

Ha nincs beépített mosogatógép, kihagyhatja ezt a részt. Azok számára, akik a meglévő integrált mosogatógépüket egy újabb modellre cserélik , biztonságosan el kell távolítaniuk az új mosogatógép beszerelése előtt. Így teheti: Zárja le a mosogatógép áramellátását és vízellátását.

Valóban szükségem van egy mosogatógépre?

A három fő konyhai készülék közül gyakran a mosogatógépet tartják a legelhasználhatóbbnak. Az ételek tárolása és főzése alapvetően fontos, de a piszkos edények egyszerűbb tisztítása pusztán kényelem. De a kényelem csak az egyik ok, amiért érdemes mosogatógépet vásárolni.

Mi a jó zajszint egy mosogatógéphez?

A mosogatógép decibelszintje körülbelül 38 dBA (leghalkabb) és körülbelül 62 dBA (leghangosabb) között mozog. Bármely 52 dBA vagy az alatti besorolású mosogatógép jó választás, és nagyon csendes a legtöbb régebbi mosogatógéphez képest.