Milyen hősöket alkotott Stan Lee?

Pontszám: 4,3/5 ( 13 szavazat )

Stan Lee a Vasember, a Hulk, az X-Men és más Marvel Comics szuperhősök alkotója volt, akik elragadtatták a filmes közönséget, és a popkultúra ikonjaivá váltak.

Hány hőst alkotott Stan Lee?

Erről a listáról még mindig nagyon sok hiányzik, ugyanis Stan Lee nevében több mint 300 karakter ( 60 szuperhős ) van csak a Marvelen. Idézhetnénk még Nick Furyt, Sentinelt, Láthatatlan nőt, Molekulaembert, Odint, Jean Greyt, Modokot (a képen), Blobot, az emberi fáklyát...

Milyen karaktereket alakított Stan Lee?

Olyan karaktereket hozott létre, mint Hulk, Vasember, Thor, az X-Men és a Fekete Párduc , Jack Kirby képregényművész mellett. Lee sok történetét eredeti képregényükből sikeres filmekké és tévésorozatokká alakították át.

Melyik szuperhőst nem alkotta meg Stan Lee?

Mire az Amazing Spider-Man #129 megjelent a standokon, Lee azonban már csak felügyeleti minőségben vett részt – ami azt jelenti, hogy a lapszám nagy vendégsztárja, Frank Castle nem az ő alkotásai közé tartozik. Eredetileg Gerry Conway a Punisher-t nem csak Pókember, hanem Pókember rosszfiú, a Sakál fóliájaként képzelte el.

Melyik hőst alkotta meg először Stan Lee?

Stan Lee minden bizonnyal a Marvel Comics termékeny alkotója volt, megalkotta számos leghíresebb hősét, de első Marvel-alkotását elfelejtették. Tehát első karakterének tulajdoníthatjuk azt is, hogy a Punisher első változata . Mi a helyzet a LEGNYILVÁNTÓBB összehasonlítással? Nyilvánvalóan Amerika Kapitány mása.

A 10 legnépszerűbb Stan Lee alkotás

24 kapcsolódó kérdés található

Ki volt az 1. Marvel szuperhős?

Ki volt a Marvel Comics első eredeti karaktere? Az első képregény, amelyet a Marvel előfutára, a Timely Comics adott ki 1939 októberében, az Emberi fáklya , a Sub-Mariner, az Angyal, a Ka-Zar és az Álarcos Raider karakterek debütálását mutatta be.

Ki Stan Lee kedvenc szuperhőse?

A Marvel ikonjára, Stan Lee-re mindig is úgy fogunk emlékezni, mint a jókedvű képregény-alkotóra, aki ragyogó, pezsgő, sokszor vidám hősöket – például Pókembert vagy a Fantasztikus Négyest – segített bemutatni a világnak, így némileg meglepő, hogy kedvenc DC Comics karaktere az egyik. a legbrutálisabbak közül: Lobo , a ...

Ki a legerősebb Marvel karakter?

Herkules A több mint 3000 éves Herkulest, Zeusz fiát a fizikailag legerősebb szereplőnek tartják az egész Marvel-univerzumban. Erősebb mind Thornál, mind Hulknál, és egyszer Manhattan egész szigetét húzta, amely 99 000 000 000 tonnát nyomott.

Ki találta fel Thanoszt?

Jim Starlin író-művész alkotta meg, és először a The Invincible Iron Man #55-ben tűnt fel (a borító dátuma 1973 februárja).

Ki volt az első Marvel-gonosz?

Namort az X-Men #6 (1964. július) mutánsnak tekintették, így visszamenőleg ő lett az első mutáns, aki megjelent a Marvel Comicsban. Ha ezt hozzáadjuk ahhoz a tényhez, hogy gazembernek indult, de később jó fiúvá vált, akkor elmondható, hogy Namor a Marvel első szuperhőse, első szupergonosz és első mutánsa!

Ki volt az első szuperhős?

Superman volt az első széles körben elismert szuperhős, aki 1938 júniusában jelent meg az Action Comics #1-ben, és ő volt a prototípusa a sok jelmezes szuperhősnek, amelyet ezt követően követtek.

Ki készítette a Vasembert?

Alkotását hivatalosan négy személy nevéhez fűződik: Stan Lee író és szerkesztő , aki az első történetet tervezte; testvére, Larry Lieber, aki a forgatókönyvet írta; Don Heck művész, aki megrajzolta; és Jack Kirby, aki az Iron Man eredeti páncélozott csataruháját tervezte.

Thanos isten?

Annak ellenére, hogy az Infinity Gauntlet milyen erőssé teszi, Thanos messze nem a képregény-univerzum egyik legerősebb karaktere. ... Valójában Thanos nem is isten , hanem egy örök-deviáns hibrid, aki kétségbeesetten szeretné, hogy úgy imádják, mintha isten lenne.

Ki az a Thanos testvér?

Korai évek. Eros a két örökkévaló, A'Lars és Sui-San legfiatalabb fia. Az eredeti nevén Eron, 5 évesen átkeresztelték Erosnak, tekintettel az ellenkező nem iránti érdeklődésére. Eros vidám, gondtalan nőcsábászként nőtt fel, szemben testvérével, Thanosszal, a hataloméhes, embergyűlölő cselszövővel.

Ki a leggyengébb bosszúálló?

Az MCU Heroes a leggyengébbtől a legerősebbig terjedt
  • Vessen egy pillantást 24 hősre a Marvel Mozi-univerzumban, és meghatározzuk, ki a legerősebb az MCU-hősök közül. ...
  • Sólyomszemet sokan a leggyengébb MCU-hősnek tartják, annak ellenére, hogy ügyes, csak úgy tűnik, mint egy rendes srác íjjal és nyíllal.

Le tudja győzni Thanost a Ghost Rider?

Miután átitatódott a Hatalom Kozmikussal, a Kozmikus Szellemlovas Thanos szolgája lett. De mindez Thanos legyőzése érdekében történt . Amikor Castle végre megkapta a lehetőséget, hogy megölje Thanost, ezt a maga sajátos stílusában tette.

Odin erősebb, mint Thanos?

Odin tartósabb és erősebb, mint Thanos , és csatáinak puszta mellékhatásaként (lényegében járulékos sebzés) egész galaxisok pusztulhatnak el (ami például a Seth-tel folytatott harcában történt).

Ki az a lány Stan Lee-vel a végjátékban?

A Bosszúállók: Végjátékban (2019) Lee posztumusz tűnik fel, 1970-ben autósként digitálisan leöregedett, elhaladva a tábor Lehigh tábora mellett, és azt kiáltja: "Hé ember, szeretkezz, ne háborúzz!" A jelenetben Lee is felbukkan felesége, Joan Boocock Lee digitális újraalkotása mellett, ahogyan 1970-ben feltűnt.

Miért törölték a Spiderman 4-et?

A Spider-Man 4-et törölték , mert Sam Raimi nem volt elégedett a projekt felépítésével . A felvételen elmagyarázta, hogy nem tud teljesen megfelelni egy olyan forgatókönyvnek, amellyel elégedett volt, így ő és a Sony egyetértettek abban, hogy a legjobb, ha elhagyják a filmet.