Melyik galaxisbimbó a legjobb?

Pontszám: 4,1/5 ( 30 szavazat )

A legjobb Samsung fülhallgatók 2021
 • Összességében a legjobb: Samsung Galaxy Buds Pro.
 • A legjobb második helyezett: Samsung Galaxy Buds 2.
 • A legjobb kényelem: Samsung Galaxy Buds Live.
 • A legjobb megfizethető fülhallgatók: Samsung Galaxy Buds+
 • A legjobb szűk költségvetéshez: Samsung Type-C fejhallgató.
 • A legjobb középút: AKG Y100.

Milyen Samsung Galaxy bimbókat vegyek?

A Buds Pro (többnyire) jobb specifikációval rendelkezik, mint a Buds 2: jobb a vízállóságuk és fejlettebb a hangszolgáltatásuk, de a Buds 2 könnyebb, kisebb és jobb akkumulátor-élettartamot kínál. Mindkét pár ugyanolyan zökkenőmentesen párosítható egy Galaxy okostelefonnal, így nincs köztük semmi.

Megéri a galaxy buds 2?

Nagy akkumulátor-élettartamot , kellemes hangzást és kényelmes illeszkedést kínálnak. A zenehallgatás és a munkahelyi hívások a két fő eset, amikor a Buds élmény mindenképpen megéri. Ha ehhez a két tevékenységhez szeretne TWS bimbókat, akkor a Galaxy Buds2 egy egyszerű ajánlás.

A Samsung buds 2 vízálló?

A tavalyi Galaxy Buds+-hoz hasonlóan a Galaxy Buds 2 is IPX2 fröccsenésálló minősítéssel rendelkezik . Ez azt jelenti, hogy a fülhallgatók tökéletesek lesznek edzéshez és rövid ideig esőben való tartózkodáshoz.

A galaxy buds plus megszűnt?

Most a Samsung leállította a Galaxy Buds Plus értékesítését a webhelyéről , és a CNET egy ügyfélszolgálattal folytatott beszélgetésre hivatkozik, amely szerint a terméket valóban leállították. ... Az új modell ugyanazt a 150 dolláros árat viseli, de az új dizájn jobban illeszkedik a Galaxy Buds Pro-hoz és a Live-hoz.

Galaxy Buds 2 vs Galaxy Buds PRO vs Galaxy Buds LIVE vs Galaxy Buds PLUS | Melyik a legjobb?

31 kapcsolódó kérdés található

Megéri megvenni a Galaxy buds plust?

Ha a legfrissebb és legjobb termékkel kell rendelkeznie, a Samsung Galaxy Buds Plus remek vásárlás . Természetesen nem zavarják a valódi vezeték nélküli fülhallgatók terepet, de megőrizték a Galaxy Buds számos funkcióját, miközben jelentős akkumulátor-élettartamot és mikrofont javítanak.

A galaxy buds plus megéri a frissítést?

IPX2-es besorolásúak, így bírják az esőt és az izzadságot, és könnyen a legstabilabb fülhallgatók közé tartoznak, amelyeket futások során teszteltem. ... A Galaxy Buds Plus könnyen a jelenleg megvásárolható legjobb vezeték nélküli fülhallgatók közé tartozik, és az AirPods 2-vel ellentétben valóban megéri a frissítést .

A Samsung bimbók vízállóak?

A füldugók nem vízállóak , és nem alkalmasak vízben való használatra. Ha izzadság vagy eső kerül rájuk, azonnal tisztítsa meg őket. ... Ha a fülhallgatót azonnal telefonhíváshoz kell használnia azután, hogy az elázott, előfordulhat, hogy a mikrofonban víz van.

Hordhatom a Samsung buds pro-t a zuhany alatt?

A Galaxy Buds Pro gondozásával kapcsolatos óvintézkedések Ne viselje az eszközt olyan tevékenységek közben , mint például úszás, vízi sportok, zuhanyozás vagy gyógyfürdő vagy szauna látogatása. Ez károsíthatja a készüléket.

Tudsz zuhanyozni Galaxy bimbókkal?

Óvintézkedések a jó állapotú Galaxy Buds Pro gondozásához. Ne viselje a készüléket olyan tevékenységek közben, mint például úszás, vízi sportok, zuhanyozás vagy gyógyfürdő vagy szauna látogatása. Ez károsíthatja a készüléket .

Melyik a jobb AirPods vagy Samsung buds?

Galaxy Buds Pro , jobb hangminőség; AirPods Pro, jobb zajszűrés. Mindkét fülhallgató jól hangzik, mindaddig, amíg biztonságosan illeszkedik. ... Az AirPods Pro semlegesebb hangprofillal rendelkezik, amely valójában a javára válik, ha szeretne ugrálni a hívások között, zenét hallgatni és podcastokat hallgatni.

A Galaxy Buds kiesik futás közben?

A Galaxy Buds az előbbi kategóriába tartozik. Nagyon szép fülszárnyaik és fülhegyeik vannak, amelyek lehetővé teszik, hogy szorosan illeszkedjenek a hallójáratba, miközben bármilyen tevékenységet végeznek. Erőteljes edzés közben azonban továbbra is kieshetnek , különösen, ha nem megfelelő méretű fülszárnyakat és fülvégeket használ.

Van a Galaxy Buds-nak mikrofonja?

A Galaxy Buds adaptív kettős mikrofonnal van felszerelve, amely egyesíti a belső és a külső mikrofont, így tisztán és pontosan rögzíti a hangját. A mikrofonok kombinációja hatékonyan blokkolja a külső zajokat, amikor kint tartózkodik, és csendes helyeken tisztábbá teszi a hívásait.

Hogyan lehet különbséget tenni a Galaxy Buds és a buds+ között?

A Galaxy Buds és a Galaxy Buds+ gyakorlatilag egyforma megjelenésű . Annak ellenére, hogy a fülhallgatók gyakorlatilag teljesen megegyeznek, a töltőtokok felülete más. A Galaxy Buds tok matt, míg a Buds+ fényes felülettel rendelkezik.

Mennyi ideig élnek a galaxisbimbók?

A Galaxy Buds Live akár 28 óra játékidőt biztosít, egyetlen töltéssel 7,5 óra játékidővel. Ha 5 percig tölti őket a tokban, akkor akár egy óra játékidőt is kaphat.

Az AirPods működik a Samsunggal?

Az AirPods működik a Samsung Galaxy S20 készülékkel? Igen , az Apple AirPods működik a Samsung Galaxy S20 készülékkel és bármely Android okostelefonnal. Vannak azonban olyan funkciók, amelyekről lemarad, ha az Apple AirPods vagy az AirPods Pro készüléket nem iOS-eszközökkel használja.

Tud telefonálni a Galaxy Buds készüléken?

Ha a fülhallgató mobileszközhöz van csatlakoztatva, fogadhatja és irányíthatja a csatlakoztatott mobileszközről érkező hívásokat . Ha hívás érkezik, miközben a fülhallgatót viseli, hangot ad ki és rezeg.

Hogyan akadályozhatom meg a bimbóim kihullását?

Hogyan akadályozzuk meg a fülhallgatók kiesését?
 1. A fülhallgató helyes viselése. Minden fülhallgatót úgy terveztek, hogy egy adott módon illeszkedjen. ...
 2. Válassza ki a megfelelő fülcsúcsokat. A megfelelő méretű fülhallgatóvég kiválasztása kulcsfontosságú. ...
 3. Szerezzen extra stabilitási tartozékokat. ...
 4. Válassza ki a megfelelő fülhallgatót. ...
 5. Ne használjon vattapamacsot a fülek tisztítására.

A galaxis bimbói hangosabbak, mint az AirPods?

Mindkét bimbónak kettős mikrofonja van, de az AirPods jobban elkülönítette a hangot a hívás során, míg a Galaxy Buds több környezeti zajt enged be. Az AirPods sokkal tisztábban és hangosabban szólt a másik vonalon ülő személy számára. Nyertes: Galaxy Buds a hangminőségért, az AirPods pontokat kap a hívásminőségért.

Bevihetem az S10-et a zuhany alá?

Nos, ha a medence közelében vagy a zuhany alatt viszi magával eszközét, akkor nem kell aggódnia, mivel a Galaxy S10, S10e és a Galaxy S10 Plus IP68-as víz- és porbesorolással rendelkezik, ami azt jelenti; a készülékek ugyanolyan vízállóak, mint az S9 és az S8 modellek. ... Igen, ne vigye vízi parkba és ne csúszdázzon vele .

Tudsz zuhanyozni AirPoddal?

Az AirPods Pro-val nem zuhanyozhat, az AirPods Pro -val nem úszhat, és ha az AirPods Pro vizes lesz az esőtől, izzadságtól vagy bármi mástól, töltés előtt feltétlenül szárítsa meg őket. Az AirPods Pro izzadság- és vízálló, ami nem ugyanaz, mint a vízálló.

A Galaxy Buds Pro vezeték nélküli töltés?

A Galaxy Buds Pro támogatja a vezeték nélküli töltést , így a töltőtokot bármely Qi-kompatibilis vezeték nélküli töltőpárnára helyezheti, és anélkül töltheti le, hogy bármilyen kábelhez lenne kötve.

Van a Galaxy Buds Pro-ban GPS?

Ó, és még egy dolog: a Galaxy Buds Pro együttműködik a Samsung nemrégiben elindított eszközkövető funkciójával a SmartThings alkalmazásban . A SmartThings Find megmutatja a Buds Pro GPS-helyét, még akkor is, ha az ki van kapcsolva. ... Egyszerűen nyissa meg a SmartThings alkalmazást, miközben a Buds Pro párosítva van a telefonnal, hogy párosítsa őket az alkalmazással.

Az AirPods túléli a vizet?

Nem vízállóak , de ellenállnak az izzadságnak és a pornak, ami azt jelenti, hogy nem tesz tönkre az eső vagy a tócsába esés. Ennek ellenére nem szereti őket medencébe dobni vagy zuhanyozni velük. IPX4-es besorolásúak, így csak izzadság- és fröccsenésállóak.

Hordhatsz AirPod-ot esőben?

Az AirPod nem vízálló. Kerülje a viselését zuhany alatt, úszómedencében vagy még esőben sem. Ha AirPods Pro-ja van, vízállóak lehetnek, de nem maradnak örökké ilyenek, így mindig jobb, ha megijed, mint megijedni.