Milyen nehézségi napok múltak el?

Pontszám: 4,4/5 ( 22 szavazat )

A Days Gone játékban összesen négy szabványos nehézségi mód található. Ezek közé tartozik az Easy, Normal, Hard és Hard II . Egyes játékosok kihívás elé állíthatják magukat, és a legnagyobb kihívást jelentő környezetet választanák, míg mások csak a poszt-apokaliptikus Oregon-élményre vágynak.

Milyen nehézséggel kell játszani a Reddit-tel?

Ha most játszol először, akkor legalább eleinte maradnék a normál módnál. Meg kell tudni változtatni a nehézséget , ha nem találja elég kihívásnak. A Hard 1 jó hely az első átjátszáshoz. A normál valójában nagyon egyszerű, ha rájön a dolgokra, és egy kicsit feljebb lép.

Meg tudod változtatni az eltelt nehézségi napokat?

Újra kell kezdened, nem változtathatod meg a nehézségi szintet a játék közepén sem keményen, sem magasabban . A játék már az elején csiszolódik, és sok időbe telik megölni néhány őrültet, akiket később a játék során egyszerűen figyelmen kívül hagysz. Jól teszi a szintet anélkül, hogy észrevennéd, hogy egyre erősebb vagy.

Mennyi ideig tart a Days Gone legyőzése?

Mennyi ideig tart az elmúlt napok legyőzése? A Days Gone kampánya vadul 30-60 óráig terjedhet. A legalacsonyabb szinten azok, akik egyenesen végig akarják futni a történeten az alacsonyabb nehézségeken, körülbelül 30-35 órán belül el tudják rohanni az élményt.

Hogyan öltözhetek át a Days Gone-n?

Mivel a játék annyira történetközpontú, logikus, hogy a válasz az, hogy nem, nem vehetsz több ruhát vagy nem cserélheted át Deacon ruháit. A játék adott részében alapértelmezés szerint ragaszkodnia kell ahhoz, amit visel , akár tetszik, hogy a motoros felkel, vagy sem.

ELMÚLT NAPOK - Nehézségi szintek összehasonlítása | EASY vs NORMAL vs HARD vs SURVIVAL

26 kapcsolódó kérdés található

Nehezen múltak el a napok a platinához?

Tényleg nem nehéz . Vannak kihívást jelentő trófeák, de minden kezelhető egy kis erőfeszítéssel. Nem szoktam más játékokat platinázni, hacsak nem bendről van szó. A játékaik néhány év után ritkák.

Félelmetes a Days Gone játék?

A horror faktor hasonló a The Last of Us-hoz, de egy kicsit kevésbé ijesztő , mivel nyitott világról van szó, és nincsenek benne forgatókönyvekkel ellátott jumpscare-ek és olyan szűk területek, mint a Last of Us. A hordák néha stresszesek lehetnek, de nem rosszak. Vannak módszerek, amelyekkel távolról is le lehet szedni őket robbanóanyagokkal és csapdákkal.

Nehéz a zombisereg 4?

Végül, a Zombie Army 4 rajongói számára, akik a halál arcán nevetnek, a Rebellion egy vadonatúj, szörnyű kihívásokkal teli BRUTÁLIS nehézségi móddal bővült. És ez ingyenes! Brutális nehézségekben az ellenfelek több sebzést okoznak, és sokkal, de SOKKAL nehezebb leszedni őket.

Mi az a Horde módú Zombie Army 4?

Horda mód: A Horde Mode visszatér a Zombie Army 4-ben, és szó szerint nagyobb és keményebb, mint korábban. Neked és akár három csapattársnak is túl kell élned a szüntelen zombik hullámát, és ahogy ezt teszed, a térkép új területeket nyit meg! Új kincsek várnak rád… és új szörnyűségek!

Hogyan léphetsz gyorsan szintet a Zombie Army 4-ben?

A Zombie Army 4 gyors szintlépésének legjobb módja az, ha a legtöbbet hozza ki a kombinált szorzóból . Amikor zombihullámokkal harcolsz, egy kombinált szorzó jelenik meg a képernyőn. Ahhoz, hogy felemelkedjen, le kell győznie a hullámokat.

A Zombie Army 4 jó Reddit?

A játékmenet elég szilárd , és a régebbi horrorfilmekkel kapcsolatos véleményük a játék általános bemutatása, valamint a felhasználói felület/fejezet-választék meglehetősen szép és más. Ha még nem a Pro-n keresztül szereztem volna meg a játékot, most biztosan megvenném, mert tudom, milyen szórakoztató volt, mindenképp megéri a tíz dollárt.

A 12 évesem le tudja játszani a Days Gone-t?

Alkalmas gyerekeknek, ha nem félnek a zombiktól.

Egy 13 éves játszhatja a Days Gone-t?

A Days Gone korhatár-besorolása alkalmassá teszi a gyermekek számára? Semmiképpen sem . A Twisted Voxelről szóló cikk szerint az Entertainment Software Rating Board (ESRB) megerősítette, hogy a Days Gone április 26-i megjelenésekor 17+ érett besorolást kap.

Hány évesnek kell lenned a Days Gone játékhoz?

A játék a „*” szó használatát is tartalmazza! @? *'. ESRB MATURE 17+ – vér és vérzés, kábítószer-referencia, heves erőszak, szexuális témák, erős beszéd.

Kapsz egy trófeát az összes horda megöléséért?

Nincs trófea az összes horda megölésére?: DaysGone.

Melyik játék a legnehezebb a platina számára?

A 20 legnehezebb platina trófea PS4-en
  1. 1 The Last Of Us Remastered.
  2. 2 Furi. ...
  3. 3 Grand Theft Auto V...
  4. 4 Gran Turismo Sport. ...
  5. 5 Alien: Elszigetelődés. ...
  6. 6 A belső gonosz. ...
  7. 7 Super Meat Boy. ...
  8. 8 Monster Hunter World/Iceborne. ...

Mi a titkos befejezés a Days Gone-ban?

A titkos befejezés Azt jelenti , hogy minden Freakers Hordát, az összes Ambush tábort meg kell tisztítani, az összes IPCA-technológiát meg kell szerezni, stb . Miután ezt megtette, győzze le a játék utolsó csatáját, és hagyja, hogy guruljanak a kreditek. Ha ez megtörténik, újra a világban találja magát, hogy befejezzen mindent, amit esetleg kihagyott.

Sarah Whitaker él?

Sarah-t halottnak tartják , mivel a NERO menekülttábort, ahol vélhetően tartózkodott, ellepték a Freakers.

A God of War megfelelő?

A szülőknek tudniuk kell, hogy a God of War egy rendkívül erőszakos, véres akciójáték PS4-re. ... Az erős nyelvezet a játék párbeszédében magában foglalja az "s--t", "f--k" és "a--hole" szavakat, és az egyik karakter folyamatosan durva kifejezéseket/nyelvet használ, amikor más karakterekkel érintkezik, főleg bolt beállítás.

Ki tudja kapcsolni a nyelvet a Days Gone alkalmazásban?

A menükben megváltoztathatja a nyelvet és a feliratot a kívánt nyelvhez és felirathoz . A hangot angolul tettem fel, a feliratot pedig az anyanyelvemen, nem probléma, mert nem tetszett a hang az anyanyelvemen. A beállításokban kapcsolja át a konzolt angolra.

A Days Gone-ban van Gore?

A Days Gone egy brutális idővégi szerepjátéknak számít, de csak a PC-s verzióval és a megfelelő közösséggel van most egy mod, amely hihetetlenül brutális harcokat és vérzést biztosít. A Days Gone-nak vannak modjai !

A Days Gone hosszú játék?

Az összes mellék- és fő feladat elvégzése körülbelül 50 órát vesz igénybe. Azoknak a játékosoknak, akik szeretnek trófeákat szerezni, és szeretnék kihozni a maximumot ebből a játékból, sok időt kell tölteniük a Days Gone-ban, mégpedig körülbelül 60 órát .

A Days Gone egy zombijáték?

Mindannyian nagyon várjuk a Days Gone, a csendes-óceáni északnyugati térségben játszódó, nyílt világú zombijáték PC-s megjelenését.

Megéri a Zombie Army dead War 4-et?

A Zombie Army 4: Dead War paradox módon mindkettőbe belefér, és egyikbe sem egyszerre. ... A Zombie Army 4 egy náci zombik barátokkal való lövöldözéséről szóló játék, és mindaddig, amíg még nem viselte meg teljesen ezt a jól bejáratott koncepciót, mindenképpen megéri jelentkezni .

Játszhatok a zombie army 4-el offline?

PC-n a Zombie Army 4: Dead War az Epic Games Store exkluzív változata lesz a megjelenés után egy évig. ... Noha a játék offline is játszható , támogatja a beugró együttműködést akár négy játékos számára online.