Melyik hívószám a 0203?

Pontszám: 5/5 ( 2 szavazat )

London 0203 számok. A 020-as körzetszámmal kezdődő számok, beleértve a 0203-as számokat is, Londonra és környékére vonatkoznak.

Honnan hívják a 0203-as számot?

Elismert – A 0203-as számot (vagy bármely 020-as számot) a londoni lakosok felismernek, ha nem is az egész országban. A 020-as előtagot a rendszeres lakosok és a vállalkozások is megkapják, így ez az egyik legemlékezetesebb brit előtag a piacon.

Ki hívott a 0203-ról?

Hívó azonosítása ⚠️ Felhasználóink ​​beszámolói szerint nagy a valószínűsége annak, hogy az Önt hívó 0203-as telefonszám egy háztartási gépekkel kapcsolatos csalás ! Jelenleg nem tudjuk ellenőrizni, hogy ez a szám valódi, és valóban a Piackutatáshoz tartozik-e.

A 0203 prémium nem?

Igen – de csak akkor, ha a híváskezdeményezésre még hátravan a perce. Ha kifogy a percekből, vagy túllépi a keretet a telefonálás során, akkor a normál hálózati díjszabás szerint számolunk fel. Ugyanaz az 55p díj vonatkozik a 0203-as számokra, mint a 01-es és 03-as számokra.

Milyen körzetszámokra ne válaszoljon?

Ha nem tudja, hogy egy hívás jogos, akkor a legjobb, ha elkerüli a következő nemzetközi körzetszámokról érkező hívásokat +1-es országkóddal:
 • 232: Sierra Leone.
 • 242: Bahamák.
 • 246: Barbados.
 • 284: Brit Virgin-szigetek.
 • 268: Antigua és Barbuda.
 • 345: Kajmán-szigetek.
 • 441: Bermuda.
 • 473: Grenada, Carriacou és Petite Martinique.

0203, 0208 és 0207: Mi a különbség?

19 kapcsolódó kérdés található

Honnan tudod, hogy egy csaló üzen neked?

4 módszer a csaló szöveges üzenetek azonosítására
 1. Szokatlanul hosszú számok. Ha egy szöveges üzenet jogos, akkor általában legfeljebb 10 számjegyből áll. ...
 2. Családi krízisszövegek. Riasztó a családi válság híre. ...
 3. Szöveges visszatérítés. Egy másik gyakori szöveges átverés szöveges visszatérítés formájában jelentkezik. ...
 4. Véletlenszerű nyeremények.

Mi az a 141-es szám?

Ha nem tartja vissza véglegesen a számát, a 141 -es számot telefonon keresztül is visszatarthatja . Ennek a szolgáltatásnak nincs költsége – ingyenes.

A 0203-as számok ingyenesek az EE-től?

Ingyenesek a 0203-as számok az EE-n? Míg általában a „ 0203”-as számok nem hívhatók ingyenesen egyetlen brit hálózaton sem , lehetőség van ingyenesen felhívni valakinek a „020 3”-as számát, ha van szabad perce a csomagban vagy szerződése van az EE-eszközén.

Ingyenesek a 0203-as számok a Virgin-en?

A 02-es számok hívása általában beleszámít a havi szerződéses telefonok havi juttatásába . A havi juttatáson kívüli hívásokért azonban, ha felhasználta az ingyenes perceket, percenként 50 pennyt kell fizetni.

Ingyenes a 0203 a Tesco Mobile-on?

Ha havi fizetésű szerződése van, a 02-es számok hívásának költsége általában benne van az ingyenes hívások havi juttatásában . ... A 02-es számok hívása Tesco-mobilon 25 penny percenként a havi díjon kívüli hívások esetén. A Tesco Mobile percenként 25 pennyt számol fel fizetős mobilhívásokért.

Hogyan találod ki, hogy ki hívott?

A NumberGuru segítségével megtudhatja, ki hívja Önt okostelefonjáról. A NumberGuru egy ingyenes szolgáltatás, amellyel gyorsan megkeresheti, ki hívja Önt, bizonyos esetekben még akkor is, ha mobiltelefonról hívják.

Megtudhatom, hogy kihez tartozik egy telefonszám?

A telefonkönyvben szereplő számok esetében a fordított telefonszám szolgáltatás használata a legegyszerűbb módja annak, hogy megtudja, kihez tartozik egy telefonszám. A 411.com webhely ingyenes fordított telefonszám-szolgáltatást kínál. ... A Whitepages.com és az AnyWho.com ingyenes fordított telefonszám-keresést is kínál (hivatkozások a forrásokban).

Mi ez a 020-as szám?

A 020 London nemzeti előhívószáma az Egyesült Királyságban . A körzetszámon belül minden előfizetői szám nyolc számjegyből áll, és megközelítőleg 100 millió telefonszámra képes.

Ingyenesek a 0203-as számok a BT Mobile-on?

A BT számos telefonhívást kínál. Három legnépszerűbb hívási tervük a következő: ... "Korlátlan hétvégi hívások": A 02 -es telefonszámok hívása hétvégén ingyenes . Ha előfizetéssel rendelkező BT-mobilt használ a 02-es szám hívásához, akkor a díj benne van az általuk az ügyfeleknek kínált ingyenes percekben.

Fizetnek a 020-as számokért?

A legtöbb szolgáltató olyan híváscsomagot kínál, amely bizonyos időpontokban ingyenes hívást tesz lehetővé . Ezekben a csomagokban általában a 020 és 034 számok szerepelnek. Ezeken kívül a vezetékes hívások percenkénti díja jellemzően 2 és 10 penny között van, a mobilról érkező hívások pedig 10 és 40 penny között vannak.

Mennyit kér a Virgin a telefonhívásokért?

5 A hívás csatlakozási díja nem vonatkozik. A Virgin Mobile hívások a hívás első 60 percében ingyenesek, ezt követően percenként 5 penny . Tárcsázza újra 60 perc elteltével a hívásdíjak elkerülése érdekében.

Hogyan léphetek kapcsolatba szűzzel?

Csak hívja ügyfélszolgálatunkat a 150-es telefonszámon Virgin Media telefonjáról vagy mobiljáról, hívja a 0345 454 1111 számot – válassza a 2. lehetőséget.

Milyen számok ingyenesek a Virgin vezetékes vonalon?

A 0800-as vagy 0808 -as számmal kezdődő ingyenes telefonszámok már ingyenesen hívhatók a Virgin Media otthoni telefonjáról.

Milyen számok ingyenesek az EE-szerződésemben?

A 0800-as, 0808-as és 116-os számok hívása ingyenes EE mobiltelefonjáról és vezetékes telefonjáról.

A 0203-as számok O2-ba kerülnek?

Ez egy ingyenes hívás, feltéve , hogy van némi híváskedvezménye, ellenkező esetben a szokásos nemzetközi díjszabás szerint kell fizetnie.

Ingyenesek a 020-as számok az Egyesült Királyságban?

Például Belfast 028, Cardiff 029, Edinburgh 0131 és London 020. Ezeket a földrajzi számokat néha „alapdíjnak”, „helyi tarifának” vagy „nemzeti díjnak” nevezik. A vezetékes hívásokért általában percenként 16 pennyt kell fizetni. ... Általában az ingyenes híváscsomagokban szerepelnek .

Mit csinál a 141 egy szám előtt?

A telefonszám visszatartása azt jelenti, hogy az nem lesz elérhető a hívott személy számára. Kérheti tőlünk számának végleges visszatartását, vagy dönthet úgy, hogy saját maga is visszatartja, hívásonként. Ha egyedi hívásoknál vissza szeretné tartani a számát, csak tárcsázza a 141-et a hívni kívánt telefonszám előtt.

Hogyan rejthetem el a mobilszámomat?

Használja a *67 -et a telefonszám elrejtéséhez Nyissa ki telefonja billentyűzetét, és tárcsázza a * – 6 – 7 számot, majd a hívni kívánt számot. Az ingyenes folyamat elrejti telefonszámát, amely a másik végén „Privát” vagy „Blokkolt” néven jelenik meg a hívóazonosító olvasása során. Minden alkalommal tárcsáznia kell a *67-et, amikor blokkolni szeretné a számát.

Hogyan hívhatok anélkül, hogy megjelenik a számom?

A szám ideiglenes megjelenítésének letiltása egy adott hívásnál:
 1. Írja be a *67-et.
 2. Írja be a hívni kívánt számot (a körzetszámmal együtt).
 3. Koppintson a Hívás elemre. A "Privát", "Anonymous" vagy más jelzés jelenik meg a címzett telefonján az Ön mobilszáma helyett.

Mik a csaló jelei?

Négy jel arra, hogy átverésről van szó
 • A csalók úgy tesznek, mintha egy Ön által ismert szervezettől származnának. A csalók gyakran úgy tesznek, mintha a kormány nevében keresnék meg Önt. ...
 • A csalók szerint PROBLÉMA vagy NYEREMÉNY van. ...
 • A csalók NYOMJAK, hogy azonnal cselekedjen. ...
 • A csalók azt mondják, hogy meghatározott módon FIZESS.