Melyik országban játszik Alphonso Davies?

Pontszám: 4,2/5 ( 46 szavazat )

Alphonso Boyle Davies (született 2000. november 2-án) egy kanadai profi futballista, aki balhátvédként vagy szélsőként játszik a Bundesliga Bayern Münchenben és a kanadai válogatottban.

Alphonso Davies Németországban él?

Alphonso 2019 januárja óta él Németországban , amikor is odaköltözött, hogy a Bayern Münchenben játsszon.

Alphonso Davies játszhat Ghánában?

Alphonso Davies soha nem fog játszani szülőhazájában, de Abukari Damba volt ghánai válogatott kapus szerint az afrikai nemzetnek büszkének kell lennie arra, amit a tinédzser elért, amióta gyermekként Kanadába költözött, és 18 évesen Európába költözött a Bayern Münchenhez.

Alphonso Davies játszik Kanadában?

Kanada férfi labdarúgó-válogatottja három döntő fontosságú világbajnoki selejtezőmérkőzésen vesz részt a csapatban. A veterán Atiba Hutchinson, valamint a fiatal sztárok, Alphonso Davies és Jonathan David visszatérnek a csapatba, miután kihagyták az Arany Kupát.

Alphonso Davies gyorsabb, mint Mbappé?

"Kylian Mbappe gyors, de Alphonso Davies gyorsabb . Ő a leggyorsabb" - mondta a Bayern szélsője egy interjúban a Xinhua-nak a hétvégi találkozó előtt. A 25 éves játékos bizonyára tud egy-két dolgot, hiszen annak ellenére, hogy a regnáló német bajnok mezében játszik, a francia futball szakértője.

Alphonso Davies a CONCACAF legjobb játékosa? | ESPN FC

16 kapcsolódó kérdés található

Ki Alphonso Davies barátnője?

Alphonso Davies aljas rasszista visszaélések áldozata lett a Bayern München sztárja és barátnője, Jordyn Huitema Instagram-képén.

Hogy olyan jó Alphonso Davies?

Remek sportoló , gyors és nagyon robusztus. Ennek megfelelően a teste a legnagyobb fegyvere. A védő lenyűgöző védekező tulajdonságokkal rendelkezik, mint például a hárítások és a visszaszerzések. Davies még csak 19 éves, és sokat kell fejlődnie a futball érettsége és minősége ellenére.

Mi az Alphonso Davies első nyelve?

Davies maga a gyorsaságot, amellyel beállt, részben a klubban való könnyű kommunikációnak tulajdonítja, mivel a játékosok között az angol az elsődleges nyelv: „Az emberek különböző nyelveket beszélnek: van francia, spanyol, német és portugál, de a szekrényben. szoba fő nyelve az angol.

Milyen gyors Alphonso Davies KM-ben?

Alphonso Davies 35,6 km/órás végsebességet ért el a Bayern Münchenben.

Ki a legjobb kanadai futballista?

Alphonso Daviest, aki világszerte elismert volt, miközben segített a Bayern Münchennek 2020-ban betölteni trófealádáját, a kanadai futball év férfi játékosa lett.

Ki a legjobban fizetett futballista?

Cristiano Ronaldo folyamatosan nyer – vagy legalább keres. A Forbes bejelentette, hogy a Manchester United sztárja nagyjából 125 millió dolláros bevétellel megelőzte Lionel Messit a világ legjobban fizetett futballistájaként.

Mennyi pénzt keres Alphonso Davies 2020-ban?

Davies új szerződése nemcsak hosszú távon a Bayernnél marad, hanem jelentős fizetésemelést is tartalmaz. A kanadai valószínűleg 5 millió eurót (5,5 millió dollárt) kap szezononként , ami jelentős feljavítást jelent korábbi fizetéséhez képest.

Alphonso Davies a barátnőjével él?

A két lovebird vidám youtube-csatornáján a kérdezz-felelek szekció alatt elárulta, hogyan hívta el végül több mint négy hónapja beszélgetve. Nos, az a jó, hogy már több mint három éve randevúznak, annak ellenére, hogy Németországban és Franciaországban élnek .

Hogyan ismerte meg Alphonso Davies a barátnőjét?

"Szóval arra vagyok kíváncsi, hogy akarsz-e Alphonso Davies barátnője lenni?" ... Igent mondott!" Davies közbeszólt. Miután a Vancouver Whitecapsnél találkoztak , mindketten elnyerték az év 17 éven aluliak játékosa díjat Kanadában 2017-ben, mielőtt nagyobb és jobb dolgokra indultak volna karrierjük során.

Hogyan találkozott Alphonso Davies és Jordyn?

Jordyn Huitema találkozik Alphonso Davies barátjával. Ő Jordan Huitema barátja éppúgy, mint Alphonso Davies barátnője. A pár akkor találkozott , amikor mindketten a Vancouver Whitecaps-en voltak .

Mennyit ér Alphonso Davies?

A 20 éves Davies értékét 113 millió fontra becsülték, figyelembe véve a korát, a játékosklub gazdasági értékét és a teljesítményt. Éppen a harmadik szezonját fejezte be a Bundesliga-bajnok felnőtt csapatánál.

Ki a gyorsabb Mbappe vagy Haaland?

Mbappé 39 pontot szerzett és 15 gólpasszt segített a Ligue 1 év játékosa cím megszerzéséhez 2019-ben. Noha Haaland nem lassú, de Mbappé az elmúlt évben többször is 22,4 mérföld/órás sebességgel került a címlapokra.

Ki a világ leggyorsabb játékosa?

A világ 10 leggyorsabb labdarúgója
  1. Kylian Mbappé Kylian Mbappét a Le Figaro a 2021-es világ leggyorsabb labdarúgójának választotta.
  2. Iñaki Williams. ...
  3. Pierre-Emerick Aubameyang. ...
  4. Karim Bellarabi. ...
  5. Kyle Walker. ...
  6. Leroy Sane. ...
  7. Mohamed Salah. ...
  8. Kingsley Coman. ...

Mennyi volt Alphonso Davies végsebessége?

A 35,95 km/h -s végsebességgel Davies a liga leggyorsabb játékosa az idei szezonban. Silas a nyolcadik helyen áll a leggyorsabb játékosok összesített besorolásában, 35,42 km/h sebességgel a Bundesliga Match Fact Speed ​​Alert szerint, amelyet az AWS hajt.