Mely főnökök dobják le az északi kard prototípusát?

Pontszám: 5/5 ( 7 szavazat )

A három világfőnök bármelyike ​​eldobhatja a Northlander prototípust, a Stormterrort, az Andriust és a legújabb főnököt az 1.1-es Tartaglia frissítésben. Természetesen megvásárolhat Northlander kard prototípust a mondstadti szuvenírboltban, a Northlander Bow, Claymore, Catalyst és Polearm prototípust a liyue-i szuvenírboltban.

Hol szerezhetek be Northlander kard prototípust?

A Northlander Sword Prototype megtalálható akár a Souvenir Shopban , akár a heti bossok legyőzésével. Jelenleg 2 heti boss van a játékban, és mindkettő eldobhatja a tárgyat, de ez nem garancia.

Hogyan szerezheti be az északi kardot a Genshin prototípusban?

Két helyen lehet Northlander Sword prototípust szerezni a Genshin Impactban: a Weekly Bosses-tól és a Souvenir Shop-tól . A Weekly Bosses kemény küzdelmek, amelyeket egy játékos hetente egyszer teljesíthet.

Hogyan gazdálkodsz Northlander prototípussal?

A Northlander Claymore prototípus általában csak véletlenszerű jutalomként érhető el a Genshin Impact erősebb főnökeitől, de természetesen van néhány kivétel: Liyue Souvenir Shop (egy megvásárolható) "Break the Sword Cemetery Seal" (egy befejezéskor jutalomként adják át)

Hol kapok Genshin prototípus fegyvereket?

Az utazók minden egyes Northlander fegyver prototípusból pontosan egyet vásárolhatnak a Teyvatban található szuvenírboltokban (vagyis ahol a játékosok elköltik Anemo/Geo Sigiljeit). A Mondstadt Souvenir Shop csak a Northlander Sword prototípust kínálja, míg a Liyue testvéroldal a maradék négy Northlander prototípust kínálja.

A Northernland prototípus csökkenési aránya nem létezik

39 kapcsolódó kérdés található

Megérik az 5 csillagos fegyverek Genshin Impact?

Az ötcsillagos fegyverek legnagyobb hátránya, hogy a játékosok szinte lehetetlennek találják feljutni rajtuk . Az 5 csillagos fegyverek és karakterek beszerzése elég nehéz a Genshin Impactban, de kettő vagy több beszerzése egyenesen valószínűtlen. Emiatt ezeket a fegyvereket gyakran a felemelkedés alapszintjén fedik le.

A 3 csillagos fegyverek jók a Genshin Impact?

A másodlagos statisztika magasabb kritikus találati esélyt is biztosít, ami nagyszerű DPS fegyverré teszi. Az egyetlen hátránya, hogy a sebzés 10%-kal csökken, ha a felvétel 0,3 másodpercnél tovább tart. Tehát mindaddig, amíg a hadonászó a cél közelében marad, ez a 3 csillagos kiválóan alkalmas nagy sebzésre .

Mi a legjobb fegyver Noelle számára?

A Whiteblind a tökéletes kard Noelle számára. A fegyver szintbe állításával Noelle védelmét is növeled, mivel ez a kard másodlagos támadása. A Whiteblind statisztikáin kívül a fegyver a támadási és védekezési statisztikáidat is hat százalékkal növeli minden egyes találattal, a maximális stack pedig négy.

Hogyan szerezhetsz sok Anemo jelet?

Fontos megjegyezni, hogy csak a Mondstadt kontinensen található ládákból lesz Anemo Sigil. A Liyue-ban található ládák Geo Sigileket gyártanak, amelyeket csak a Liyue ajándékboltban lehet használni. Röviden, a ládák kinyitása és az Anemoculus kristályok felkínálása az egyetlen módja annak, hogy Anemo Sigileket szerezzünk.

Mely főnökök dobják le a Genshin Impact prototípusait?

A három világfőnök bármelyike ​​eldobhatja a Northlander prototípust, a Stormterrort, az Andriust és a legújabb főnököt az 1.1-es Tartaglia frissítésben . Természetesen megvásárolhat Northlander kard prototípust a mondstadti szuvenírboltban, a Northlander Bow, Claymore, Catalyst és Polearm prototípust a liyue-i szuvenírboltban.

Hogyan szerezhetek kardot Genshin becsapódáskor?

1) Kard – Anemona Kageuchi A kard tervrajzának megszerzéséhez a Genshin Impact játékosoknak teljesíteniük kell a World Quest "Farmer's Treasure "-t. Ezt a küldetést a Jinren-szigeten találhatják meg, miután megmentették Saimon Jirou-t a banditáktól, és begyűjtöttek négy régi kőlapot.

Melyik a legjobb kard a Genshin ütésben?

[Top 5] Genshin Impact legjobb kardok és beszerzésük
 1. Primordial Jade Cutter.
 2. Summit Shaper. ...
 3. Az Aquila Favonia. Ha szereted a Physical DMG-t, ez neked való. ...
 4. A Fekete kard. Egy nagyszerű kard, amelyet nem igazán nehéz megszerezni, ha belegondolunk... ...
 5. Az áldozati kard. Egy kard, amely az elemi képességeidet akarja spamre küldeni. ...

Hogyan szerezhetsz kedvenc kardot Genshinben?

Egy szabványos hosszú kard, amelyet Favonius lovagjai használnak. Általában a rendfőnök és az egyház jóváhagyása után adják ki . A mondstadti kézművesek bizonyos eredményeket értek el az elemi affinitás terén Mondstadt Anemójának tanulmányozásával.

Mit csináljak a northlander kardszárral?

4 csillagos kardok kovácsolására használható . A filozófusok úgy vélik, hogy a márványból gyönyörű szobrot lehet faragni. Hasonlóképpen, ezeknek a tuskóknak megvan a lehetősége arra, hogy valami nagyobb méretűvé váljanak.

Hogyan szerezhetsz claymore tuskót?

Northlander Claymore Billet
 1. Forrás 1. Weekly Bosses dobta ki.
 2. Forrás 2. A Mingxing Jewelry-től vásárolva.
 3. 3. Forrás. Jutalom a 14. szintű Szent Sakura kegyeitől.
 4. 4. Forrás. A Luxus ládában a küldetés végén: Break the Sword Cemetery Seal.
 5. Forrás 5. Northlander Billet Trove.

Hogyan szerezhetek be Genshin Impact prototípust?

Heti főnökök legyőzése : A játékosnak lehetősége van megszerezni a Northlander íj prototípusát bizonyos heti bossok legyőzésével. Ide tartozik a Stormterror Dvalin, a Childe és a Lupus Boreas. Lehetőségük van eldobni ezt a fegyvert a csata után. Próbáld újra minden héten, amíg az egyik főnök el nem dobja.

Hol van az Anemo hypostasis?

Az Anemo Hypostasis egy Normal Boss a Genshin Impactban és az egyik elemi hipotázis. Megtalálható az északi Stormbearer-hegységben, Mondstadtban .

Hol cserélhetek Anemo jeleket?

Az Anemo Sigils különféle tárgyakra cserélhető a Mondstadt szuvenírboltjában .

Hogyan szerezhetem meg az Anemo Genshint?

Hogyan szerezzünk be minden anemoculus gömböt
 1. A kőoszlop tetején – mássz fel, hogy megszerezd.
 2. Egy fába rejtve. ...
 3. Itt a kőoszlop közelében. ...
 4. A kőív legtetején, amely megmászható. ...
 5. Néhány szikla között. ...
 6. Lebeg a levegőben. ...
 7. Lebeg a levegőben. ...
 8. Ugorj le a szikláról, hogy megszerezd ezt.

Szintezzem Noelle-t?

Feltétlenül emelje szintet . A jelenlegi konfigurációmnál (C1, lvl 80, Wolf's Gravestone R1 lvl 87, 5db majdnem teljes Gladiátor): Skill + ult = 2000+ DMG és 700+ gyógyulás, TALÁLATONKÉNT. ... A C1-je jó gyógyítóvá teszi, garantált gyógyulásokkal, ha ügyessége és sorozata aktív.

Noelle jobb Zhonglinál?

Sőt, Noelle DEF bónusz státusszal rendelkezik, amikor szintet lép fel, Zhongli pedig Geo dmg bónuszt, amikor szintre lép. Személyes véleményem szerint Zhongli jobb pajzstámaszként, mert a pajzsa 20 mp-ig bírja és 12 mp-es lehűtése van, míg Noelle 12 mp-es és 24 mp-es lehűlési idővel rendelkezik.

Noelle jó támasz?

Noelle nagyszerű támogató karakter lehet szinte minden fő DPS -ben, mint például Fischl, Hu Tao és mások. Rendkívül jól szinergizál más Geo alapú karakterekkel, mint például Zhongli. Az Enduring Rock Elemental Resonance növeli a pajzs erejét, de a pajzs által védett sérüléseket is.

Megérik a háromcsillagos fegyverek?

A legtöbb háromcsillagos fegyver passzív hatásai nem túl kopottak. Valójában rendkívül értékesek a megszerzésükre fordított ár és erőfeszítés miatt . Ez teszi ezeket a fegyvereket nagyszerű választássá a kezdők számára, és olcsó fegyverként a másodlagos vagy harmadlagos karakterek számára.

Milyen 3 csillagos fegyvereket érdemes megtartani Genshinnek?

Az öt legjobb 3 csillagos fegyver a Genshin Impact játékban
 • #5: Vitaklub. (Kép a Mihoyo-n keresztül) ...
 • #4: Slingshot. (Kép a Mihoyo-n keresztül) ...
 • #3: Izgalmas történetek a sárkányölőkről. (Kép a Mihoyo-n keresztül) ...
 • #2: Fehér bojt. (Kép a Mihoyo-n keresztül) ...
 • #1: Hajnal hírnöke. (Kép a Mihoyo-n keresztül)

A 4 csillagos fegyverek megérik a Genshin hatást?

Bár a négycsillagos fegyverek alapstatisztikái jobbak, mint a háromcsillagosok, sok háromcsillagos fegyver is van, amelyeket érdemes keresni, mivel kiváló sebzésekkel vagy kritikus ütésmódosítókkal büszkélkedhetnek. ...