Hol forgatták a lósuttogót?

Pontszám: 5/5 ( 45 szavazat )

A Cinemascope-ban forgatták. A New York állam különböző helyszínein végzett forgatás után a produkció Montanába költözött, ahol az Engle család működő szarvasmarhafarmja, amely körülbelül egy órányira található a montanai Livingstontól, fiktív Double Divide Ranch lett, bár új farmházat építettek. Videón 1998-ban adták ki.

Hol forgatták Montanában a Lósuttogó című filmet?

Redford és a stáb forgatta a filmet Montana déli részén, az Absaroka és a Beartooth hegyláncok tövében . P> A történet nagy része Montanában játszódik, és a fiktív Double Divide Ranch helyszínének kiválasztása volt az egyik legfontosabb döntés a filmkészítők számára.

A Lósuttogó című film igaz történeten alapul?

Buck Dan "Buck" Brannaman valós történetét meséli el , egy cowboyról, akinek szinte varázslatos képessége, hogy megnyugtassa a rakoncátlan lovakat, ihletője volt az 1998-as Robert Redford-filmnek, a Lósuttogónak, amelyben Kristin Scott Thomas és egy fiatal Scarlett Johansson is szerepelt.

Hány ló játszotta a Zarándokot a Lósuttogóban?

A THW-ben négy lovat használnak Pilgrim szerepére, Grace lovára, aki annyira veszélyessé válik a baleset után. Rex Peterson tulajdonosa a három ló – High Tower, Cash és Maverick –, akik a traumatizált zarándokot játsszák, aki felneveli, megüti és megharapja a hozzá közeledőket.

Hol él a Lósuttogó?

Redford tanyája, a Horse Whisper Ranch, amely az 1998-as The Horse Whisperer című filmről kapta a nevét, 16 mérföldre északra fekszik Sundance-tól, Utah államban, és 30 hektáron terül el.

Második esély (1998) | Teljes film | Tom Amandes | Isabel Glasser | Kelsey Mulrooney

35 kapcsolódó kérdés található

Ki volt a The Horse Whisperer női főszereplője?

Cselekmény. A tinédzser Grace MacLean ( Scarlett Johansson ) és legjobb barátja, Judith (Kate Bosworth) egy téli kora reggelen kimennek lovaikra, Pilgrimre és Gulliverre.

Buck Brannaman volt a Lósuttogóban?

Brannaman volt az egyik fő személy, aki megihlette "Tom Booker" karakterét Nicholas Evans A lósuttogó című regényében, és ő volt az azonos című film vezető lovas tanácsadója .

Hány éves volt Scarlett Johansson a lósuttogóban?

Richard LaGravanese, aki a The Horse Whisperer forgatókönyvén dolgozott, később azt mondta, hogy Johansson, aki 13 éves volt, amikor a film megjelent, „szívfájdalmat hozott arra a részre, amely úgy tűnt, az ő éveit meghaladó tapasztalatokból fakadt”. Valóban, látható az a régi lélek energiája, amellyel a színésznő már fiatalon is rendelkezett - ...

Mi történik a lósuttogó végén?

Bűntudata miatt azonban, amiért cserbenhagyta Grace-t, nem menti meg magát. De a dráma itt még nem ér véget. Amikor Annie, Grace és Pilgrim visszatér Grace apjához New Yorkba, Annie rájön, hogy terhes. A könyv azzal ér véget, hogy Annie világra hozza Tom babáját, aki örökölte csillogó kék szemeit .

Melyik ló játszott Gingert?

A filmben a kanca, Ginger főszereplőjeként szereplő ló valójában egy Hightower nevű hím volt. Születését eredetileg tévedésnek tartották, ugyanis telivér apja sunyira teherbe ejtette negyedlovas anyáját.

Ki volt az igazi lovassúgó?

Tom Brook egy új dokumentumfilmről számol be, amely Buck Brannaman életét követi nyomon, aki ihlette Robert Redford 1998-as filmjének, a The Horse Whisperer-nek a címszereplőjét. A Talking Movies-t a BBC World News szombaton 1330 GMT-kor sugározza, vasárnap pedig 0030, 0730 és 2030 GMT-kor.

Hol forgatják a Yellowstone-t?

A családi farm helyszíne a Montana's Chief Joseph Ranch, Darbyban, Montanában . Bár a ranch jelenleg foglalt vendégekkel és forgatócsoportokkal, a tulajdonosok 2021 tavaszán új vendégeket fogadnak. Az IMDb szerint további forgatási helyszínek a utahi Park City.

Hol forgatták az A River Runs Through It?

Bár mind a könyv, mind a film Missoulában és a Blackfoot folyón játszódik, 1991 június végén és július elején forgatták Montana déli részén, Livingstonban és Bozemanban, valamint a közeli Yellowstone, Gallatin és Boulder Rivers felső részén . A bemutatott vízesés a wyomingi Granite Falls.

Ki volt Judit a lósuttogóban?

The Horse Whisperer (1998) - Kate Bosworth mint Judith - IMDb.

Mi volt a lovak neve a lósuttogóban?

A Nicholas Evans legkelendőbb regényéből származó történet egy lovasbalesetet tartalmaz, aminek következtében egy Pilgrim nevű ló megnyomorodik, és egy Grace nevű lány (Scarlett Johansson) olyan súlyosan megsérül, hogy a lábának egy részét amputálni kell.

Mi a lósuttogó témája?

Kétségtelenül nagy eladó lesz azonban, mert számos izgalmas témát érint: a világi siker az egyszerű élet ellen, a szerelem megváltó ereje , az állatok misztikuma – mindez Montana szélesvásznú hátterében játszódik. .

Kate Johansson Scarlett Johansson húga?

Kate Shumskaya egy orosz modell és cosplayer, akinek 5,9 millió követője van a TikTokon és 468 000 követője az Instagramon. ... Valójában a pár annyira hasonlít egymásra, hogy gyakran összetévesztik őt Scarlett rejtélyes nővéreként, és Instagram-életrajzában azzal viccelődik, hogy ő „ Scarlett Johansson törvénytelen lánya ”.

Scarlett Johansson lovagolt a Lósuttogóban?

ET 1998-ban találkozott először a 13 éves Scarlett-tel, hogy beszéljen legújabb projektjéről, a The Horse Whispererről. ... Noha Scarlett képzett lovast játszott, akkoriban bevallotta, hogy nem volt képzett a filmezés előtt .

Hány éves Scarjo?

Johansson és Jost a „Saturday Night Live” című műsorban találkoztak. A 36 éves Johansson 2006 óta többször is műsorvezető volt, a 39 éves Jost pedig 2005-ben íróként csatlakozott a műsorhoz, majd főíróként és a "Weekend Update" társszerzője lett.

James Arness a saját lován ült a Gunsmoke-ban?

James Arness ugyanazon a Buckskin lovon (Buck) ült ebben a filmben, mint a Gunsmoke (1955) számos epizódjában. Kilenc nap alatt lőtték le. A filmben játszott szerepe miatt John Wayne James Arnesst ajánlotta Marshall Matt Dillon szerepére a Gunsmoke-ban (1955), amelyet 39 évig játszott.

Mi történt Smokie Brannaman?

Weboldala szerint Smokie csatlakozott az amerikai parti őrséghez, és 2000-ben vonult nyugdíjba. Testvére, Buck Brannaman, Jeff Griffith, Clint Anderson és mások edzésmódszereit használja. Hobbija a polgárháborús újrajátszás . ... Annak ellenére, hogy a „Buckban” hiányzik a kritikai objektivitás, Meehl dokumentumfilmje nem esik a dicséretbe.

Milyen ló van Buck otthonról a pályán?

Sam Brown seriff Quarter Horse Buck egy kalandra vágyó, akcióra éhes ló, aki a Home on the Range egyik főszereplője. Buck, aki arról álmodik, hogy csupasz patájával harcol a banditák ellen, a sorozat karate aprító ménje.

Hány éves most Robert Redford?

Robert Redford ma 85 éves . A színész, filmrendező, producer, üzletember, környezetvédő, emberbarát és a Sundance Filmfesztivál alapítója Redford két Oscar-díjat kapott: egyet 1981-ben az Ordinary People rendezéséért és egyet az életműért 2002-ben.

Kié valójában a Yellowstone-i tanya?

A Bustle szerint a Los Angeles Rams és a Denver Nuggets tulajdonosa, Stan Kroenke 2015-ben körülbelül 725 millió dollárért vásárolta meg a Wagoner Ranchot. Ez adja a Yellowstone-rajongóknak a legjobb becslést a kitalált Dutton Ranch értékét illetően.