Hol kell újrakalibrálni a 2. osztályt?

Pontszám: 4,1/5 ( 15 szavazat )

Felszerelését és fegyvereit újrakalibrálhatja a hadműveleti bázisban vagy a Havenben található újrakalibrációs állomáson , amely a Campus település harmadik küldetésének teljesítése után nyílik meg. Ha vannak nem kívánt tételei, statisztikát kinyerhet belőlük, és felhasználhatja őket a készletben meglévő felszerelések módosítására.

Hol van az újrakalibráló állomás a 2. osztályban?

Az újrakalibrációs állomás a Fehér Házban található. Az újrakalibrációs állomás használatához menjen a Fehér Házba, és menjen be. A bejárattól az első balra kanyarodva látnia kell az új területet a Crafting Station mellett.

Hogyan kalibrálod újra a fegyvereket a 2. osztályban?

Egy elem újrakalibrálásához először jelölje ki az újrakalibrálni kívánt elemet, majd válassza ki azt a tehetséget vagy tulajdonságot, amelyet le szeretne cserélni – ha úgy tetszik, gondolhatja úgy, mint az adott tulajdonság/tehetség „újragörgetése” egy másik.

Hol tudom újrakalibrálni az egzotikumokat a 2. osztályban?

Ha újra szeretné konfigurálni valamelyik egzotikumát, nem kell mást tennie, mint felkeresni egy kézműves állomást bármelyik központban , hogy elkezdhesse a munkát. Minden újrakonfigurált egzotikum azonnal felmegy a karakter szintjére. Ha 37-es szinten szerezted meg a fegyvert, az a 40-es karakterszintre ugrik fel.

Újra lehet kalibrálni az egzotikus Gear Division 2-t?

Az egzotikum újrakonfigurálásának képessége 2 dolgot tesz lehetővé: A kiválasztott Exotic felkerül a crafting pad szintjére, egészen a 40. szintig. Az Ön által újrakonfigurált Exotic attribútumai új stat értékeket kapnak, amelyek megfelelőek a Egzotikus szint.

Útmutató kezdőknek az újrakalibráláshoz és optimalizáláshoz | A divízió 2

42 kapcsolódó kérdés található

Csak egyszer lehet újrakalibrálni a 2. osztályt?

Hányszor lehet újrakalibrálni egy elemet? Miután újrakalibrált egy adott tárgystatisztikát, nem kalibrálhatja újra a többi bónuszhelyet sem .

Hogyan optimalizálja a 2. osztályt?

Válassza ki az Optimalizálás csempét . Válassza ki az optimalizálni kívánt kategóriát. Jelölje ki a javítani kívánt elemet. Az elem szürkén jelenik meg, ha a szint túl alacsony, a minőség túl alacsony, vagy nincs elegendő optimalizálási erőforrása.

Mi az a készségszintű 2. osztály?

A Skill Tier a felszerelés alapvető tulajdonsága, és lapos lendületet ad a képességeknek . ... Minden képesség összesen hat elérhetõ szinttel rendelkezik, így a képességek maximalizálásához egy ügynöknek hat felszerelésre lesz szüksége ezzel az új alapattribútummal. A Skill Tier elhelyezhető az Újrakalibrációs Könyvtárban, és a felszerelésre alkalmazható.

Hogyan kalibrálhatom újra?

A kezdéshez telepítse az alkalmazást a Google Play Áruházból. Ezután nyissa meg az alkalmazást, és a kezdéshez érintse meg a „Kalibrálás” gombot a közepén. Hat érintési tesztet kell elvégeznie az egyszeri érintéstől a csípésig. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat, és végezzen el minden tesztet.

Mi az a Division 2 SHD kalibrálás?

Projektanyagok (SHD-kalibráció) Ezek a napi és heti projektek (PvE és PvP) befejezéséből nyert anyagok . A heti projektek lényegesen több anyagot adnak, mint a napi projektek.

Megéri ravaszkodni a 2. osztályban?

A The Division 2-ben való ravaszkodás szükséges és hasznos módja a zsákmányszerzésnek , de a legjobb, ha nem használod a játék elején, mert folyamatosan új és jobb fegyvereket fogsz kapni.

Melyik a legjobb AR a Division 2-ben?

1, Burn Out (FAMAS) Továbbra is az egyik legkedveltebb AR a The Division 2-ben. A legjobb AR a különféle buildekhez, ez az erős fegyver minden bizonnyal le fogja aprítani a csőcseléket.

Hogyan szerezheti meg a memento 2. osztályt?

Feltételezve, hogy megfelelsz ennek a számlának, a Memento megszerzéséhez egyszerűen el kell érned a 90. szintet a szezonbérleten, hogy feloldhasd jutalomként. A korábbi évadokhoz hasonlóan az új egzotikus cikkek is szabad pályán vannak, így nem kell lekötni a prémium bérletért, hogy megszerezze azt.

Hogyan működik az újrakalibrációs könyvtár?

Az új újrakalibrációs könyvtárral többé nem kell rengeteg felszerelést felhalmoznia a megtalált elemek optimalizálásához. Rákereshetsz ezekre az istenverte statisztikákra, és elhelyezheted a Könyvtárban . Miután megvannak a könyvtárában, bármelyik azonos típusú elemre elhelyezheti őket.

Eltűnt a felszerelés pontszáma a 2. osztályban?

Amint eléri a 30. szintet, és feljut a World Tier 1 -be, az árucikk szintjét felváltja a felszerelés pontszáma. Később, a 40. szinten a Gear Score felváltja az SHD szinteket.

Mi az újrakalibrálás az osztásban?

Az újrakalibráció lehetővé teszi, hogy lecseréld a felszerelésed statisztikáit, hogy jobban megfeleljenek a játékstílusodnak . ... Ha bármilyen nem kívánt tárgya van, statisztikát kinyerhet belőlük, és felhasználhatja őket a készletben meglévő felszerelések módosítására. Egy elem újrakalibrálásához: • Nyissa meg az Újrakalibrációs állomást.

Hol termelhetek vizet a 2-es körzetben?

A vizet nagy kék hordókban találhatja meg, amelyeknek még mindig van fedele . Élelmiszer található nagy zöld kádakban, amelyeknek fedője le van zárva. Az összetevők a legrosszabbak, olyan dobozban vannak, amely úgy néz ki, mint minden más doboz, amelyet a játékban kifosztottál.

Mik azok a d2 egzotikus komponensek?

Az egzotikus alkatrészek a The Division 2 megmunkálási anyagai . Az egzotikus fegyverek fejlesztésére használják felszerelésük pontszámának növelésével. Jó néhány darabra lesz szüksége, hogy bővítse arzenálját, de meglepően nehéz beszerezni őket.