Hol találom az ágybetétet a hosszú sötétben?

Pontszám: 4,6/5 ( 49 szavazat )

Az ágyhengerek hasznosak, sőt életmentőek a hideg vagy távoli régiókban ( Hushed River Valley, Ash Canyon, Timberwolf Mountain, Bleak Inlet, Forlorn Muskeg és Pleasant Valley ), valamint nehezebb túlélési módokban (hidegebb világhőmérséklet és gyorsabb állapotkár esetén) fagyasztó).

Hogyan szerezhetsz ágybetétet a hosszú sötétben?

Helyezze Bedrollját a földre a radiális menü előhívásával. Válassza a Campcraft opciót, majd kattintson a Bedroll elemre. Most már le tudja helyezni Bedrollját a földre. Miután beállította, kattintson a Bedrollra, és máris választhatja az Alvás vagy az Idő múlását.

Tudsz aludni a hosszú sötétben?

Az alváshoz a játékosnak meg kell találnia egy ágyat, le kell tennie a Bedrollját a földre, vagy használnia kell az ágyhenger akciót autóban vagy hómenedékben.

Tudsz aludni egy autóban a hosszú sötétben?

Alvás járművekben Ha járműben szeretne aludni, nyissa meg a radiális menüt, amíg bent van, majd aktiválja az ágyhenger funkciót a Campcraft opcióval. Ekkor megjelenik az alvó felület, függetlenül attól, hogy a lejátszónak van-e ágybetétje. Autóban alváshoz nincs szükség és nem kell használni.

Tudsz aludni egy hómenedékben a hosszú sötétben?

Teherautókon és autókon belül" (és hómenedékeken)" a játékos a gyors "(sugárirányú)" menüben kiválaszthatja az ágyhengert, hogy a járműben aludjon" (vagy hómenedékben) "(bár a fagy még mindig kockázatos)." azt írja, hogy aludhatsz ágygörgővel vagy anélkül. Ha van ágytekercsed, az egy kis meleget ad alvás közben.

The Long Dark - Interloper - Ritka zsákmányhelyek #2 - Bedrolls

23 kapcsolódó kérdés található

Tudsz aludni egy hómenedékben ágyhenger nélkül?

A Snow Shelterben pihenhet vagy eltöltheti az időt (hasonlóan az autókhoz), akár ágyhenger nélkül is. Ha ágyneműt választanak, a menedék további +3°C-os melegbónuszt biztosít.

Mi történik, ha kabinlázat kapsz a hosszú sötétben?

Áttekintés. A Cabin Fever 24 órán keresztül megakadályozza a túlélőket abban, hogy aludjanak, múljanak el vagy olvassanak bent. A betegség először "kabinláz kockázataként" jelenik meg, ha egy túlélő több mint 18,83 órát töltött naponta (az elmúlt 6 nap átlagában) zárt térben .

Hogyan ütöd az időt a hosszú sötétben?

Indítsa el a tüzet, hűtse le az összes húst és 22-25 l vizet. Enni és inni. Kattintson a Befektetés gombra, és adja át az időt 8 órán keresztül .

A hosszú sötétnek vannak csalásai?

Noha maga a játék nem tartalmaz dedikált csalásokat , vannak olyan modok, amelyek lehetővé teszik a hozzáférést a fejlesztői konzolhoz és az oktatókhoz, amelyek különféle csalásokat kínálnak a játékhoz.

Hogyan lehet tüzet gyújtani a hosszú sötétben?

Tűz indításához a játékosoknak egy meglévő tűzteret vagy tábortüzet kell „használniuk”, és a „Tűz indítása” menüpontot kell választaniuk. Amint a tűzgyújtási felület megnyílik, négy lehetőség jelenik meg: gyújtóforrás, tüzelőanyag, üzemanyag és opcionális gyorsító.

Hogyan játszod a long darkot?

The Long Dark: 10 dolog, amit a kezdőknek először meg kell tenniük
 1. 4. Keressen egy bázist egy tó közelében.
 2. 5 Feláldozni egy kicsit az állapotát. ...
 3. 6 Nincs szükség arra, hogy a karaktered mindig tele legyen. ...
 4. 7 Ne cipelj mindent. ...
 5. 8 Kerülje a napközbeni alvást. ...
 6. 9 Előnyben részesítse a hideg elleni védelmet. ...
 7. 10. Először játsszon a Pilgrimen vagy a Voyageren. ...

Hogyan jutok el a radiális menühöz a hosszú sötétben?

A Radial Menu a Tireless Menace frissítéshez hozzáadott szolgáltatás. A Faithful Cartographer frissítésben újratervezték. A PC szabványos billentyűzet-összekötéseivel a radiális menü szóközzel nyitható meg.

Ingyenes a WeMod?

A WeMod összes csalása és játéka ingyenes és gyorsbillentyűkkel használható marad . Az interaktív vezérlők prémium szolgáltatás, amelyhez Pro-tagság szükséges.

Mi a biztonságos kód a hosszú sötétben?

Menjen be a hálószobába, és keresse meg az éjjeliszekrényt, amelyen ébresztőóra van. Kifosztja a fiókot, és megtalálja a Bank Vault kódját. A kód 19-30-08 .

Mit jelent a szem a hosszú sötétben?

A szem jelzi , mennyire fáradt vagy . Az utánpótláshoz ágykagylóban, ágyban, autóban vagy ahol elérhető. Az ágytekercs hordozható, és gyakorlatilag bárhol aludhat, a játék későbbi szakaszában pedig medvebőrből készíthetsz egy ágygörgőt, amely a legmagasabb melegítő bónuszt nyújtja alvás közben a játék bármelyik ágyából.

Honnan tudod, mennyi az idő a hosszú sötétben?

Időkijelzés A napszakot a nap és a hold ikonja becsüli , amely forog, hogy hozzávetőleges képet adjon az óráról. A bal oldali képernyőn körülbelül 7 óra 30 óra vagy 20 óra 8 óra becsülhető meg.

Mennyi ideig tart egy nap a hosszú sötétben?

A hosszú sötét módban túléli az első 30 napot egyre kevesebb nappal, amíg el nem éri a 24 órás sötétséget .

Hol kezdjem a hosszú sötétben?

The Long Dark: 6 legjobb kezdőtérkép, rangsorolva
 1. 1 Mystery Lake.
 2. 2 Hegyi város. ...
 3. 3 tengerparti autópálya. ...
 4. 4 Kellemes völgy. ...
 5. 5 Timberwolf Mountain. ...
 6. 6 Desolation Point. A Desolation Point valószínűleg a legjobb középhaladóknak vagy azoknak, akik kihívást keresnek. ...

Hogyan melegedsz fel a hosszú sötétben?

Ha forrón iszik vagy eszik tárgyakat , az segít melegen tartani a karaktert. A „bemelegítés” 2 órán át tart, és amíg ez érvényben van, a lejátszó „olyan érzés” hőmérséklete 4°C-kal megemelkedik. Ez pozitív szenvedés, és két óra múlva elmúlik.

Hol találok szenet a hosszú sötétben?

A bányákban, néhány barlangban és ritkán a patakmedrek mentén bőségesen található szén a padlón. Véges mennyiségű szén található Forgesben a Great Bear Islanden. A legbőségesebb szénforrások a Cinder Hills Coal Mine és a Abandoned Mine No. 3, amelyek látogatásonként 20-50 darab szenet hoznak.

Hogyan lehet hosszabb ideig eltartani az ételt a hosszú sötétben?

Amikor olyan tárgyakat tárol, mint a ruházat, szerszámok vagy csomagolt élelmiszerek, helyezze őket zárt térbe, távol az elemektől , hogy hosszabb ideig jó állapotban maradjanak. A romlandó élelmiszereket, például a húst, kint, hidegebb helyen lehet tárolni, így nem romlanak meg olyan gyorsan.

Hogyan szerezheted meg ingyen a hosszú sötétséget?

A The Long Dark ingyenes az Epic Games Store -ban. A fejlesztő Hinterland elismert 2017-es vadonbeli túlélési kalandja ingyenesen elérhető a platformon az Epic legújabb promóciójának részeként, amely 15 napon keresztül minden nap egy ingyenes játékot kínál.