Hol lehet obdukciót vásárolni?

Pontszám: 4,2/5 ( 13 szavazat )

Vásároljon Obduction - Microsoft Store .

Hány GB az Obduction?

Tárhely: 20 GB szabad hely . További megjegyzések: MacOS 10.12. 4 (vagy újabb) szükséges az Obduction játékhoz.

Mennyi ideig tart az Obduction legyőzése?

Mennyi ideig tart az Obduction legyőzése? Mind a 14 Obduction eredmény teljesítésének becsült ideje 6-8 óra .

Az Obductionnek van együttműködése?

A játék támogatja a nyolcfős többjátékos módot , amely lehetővé teszi a barátok összejövetelét, hogy meglássák, ki tudja a legjobban manipulálni a piacot, és kerüljön ki az élre. Az Obduction egy sci-fi kaland Cyantól, a Myst alkotóitól. A játékosok azon kapják magukat, hogy egy ismeretlen organikus műtárgy hirtelen átszállítja az univerzumba.

Hány végződése van az Obduction-nak?

Obdukciós végigjátszás: Mofang 3: Destroying the Bleeder és a két végződés - Polygon.

Obduction Review

38 kapcsolódó kérdés található

Csak az Obduction VR?

És egy Cyan játék, amelyet valóban VR-hez terveztek, és csak a VR , olyan magával ragadó világokat kelthet, ahogy az Obduction Oculus Rift verziója nem. ... Az Obduction egy nagyszerű játék. Nem egy jó VR játék.

Hány játékos játszhat az Obduction játékkal?

A játék támogatja a nyolcfős többjátékos módot , amely lehetővé teszi a barátok összejövetelét, hogy meglássák, ki tudja a legjobban manipulálni a piacot, és kerüljön ki az élre. Az Obduction egy sci-fi kaland Cyantól, a Myst alkotóitól. A játékosok azon kapják magukat, hogy egy ismeretlen organikus műtárgy hirtelen átszállítja az univerzumba.

Az Obduction jó játék?

Az Obduction olyan, mint egy Myst játék , ami a Cyan Inc-től, a Myst és a folytatása, a Riven alkotójától várható. ... Az Obduction hangtervezése és művészeti rendezése néhány fő ok, amiért annyira élveztem, mint amennyire – beleértve az FMV-színészek felhasználását, amelyek a bájos és a táboriság megfelelő egyensúlyát alkotják.

Tudsz játszani az Obduction játékkal VR-ben?

Az Obduction támogatja a SteamVR fejhallgatókat, beleértve a HTC Vive-ot és az Oculus Rift- et. A játék a GOG Galaxy letöltőn keresztül indulva kezdetben azonban nem VR módban van. A VR-verzió eléréséhez egyszerűen lépjen be a beállításokba, és kattintson a Tovább -> Egyéb -> Obduction VR elemre, és a SteamVR automatikusan elindul.

Az Obduction nehéz játék?

„Annyira klassz érzés” – tette hozzá. „Ez is egy nevetségesen nehéz játék , és nem tudom, hogy ebből mennyi szándékos, és mennyire ment ki a fejlesztési erőfeszítés. Lehet, hogy ez egy furcsa, tökéletes vihar dolog volt, ahol egy része akár véletlen is.

Mit jelent a Obdukció?

: valaminek (fedőként) rajzolásának vagy lefektetésének aktusa vagy előfordulása .

Mi az az obdukciós zóna?

Az obdukció akkor következik be, amikor a kontinentális kéreg egy töredéke bekerül egy szubdukciós zónába, aminek következtében az óceáni mafikus és ultramafikus kőzetek a köpenyből a kontinentális kéregre lökődnek.

Hogyan lehet bekapcsolni az Obduction-t?

a Farley postaládájában lévő megjegyzés alapján), aki megkéri, hogy kapcsolja be az áramot. A beszélgetés után menjen balra, és menjen ki a víz felé. Kövesse a sétányokat jobbra a lifthez . Dobd el a kapcsolót, és menj fel a lifttel.

Hány ember játszhat az Offworld kereskedelmi társasággal?

A robusztus és izgalmas többjátékos módnak köszönhetően, amely akár nyolc játékost is támogathat, nincs két egyforma játék! A piac attól függően változik, hogy a négy induló vállalat közül melyiket választja Ön és ellenfelei, és milyen erőforrásokat halmoz fel.

Riven jön a VR-hez?

A Riven ezen új verziója is hasonló lesz a Myst's Remake-hez, mivel VR -támogatást, valamint egyéb életminőség-javításokat kínál majd.

Hogyan jutok el Kaptárba?

Menjen felfelé a templom lépcsőinek felénél, és sétáljon tovább a vörös gerenda felé. Látni fog egy utat lefelé egy gömbhöz (faburkolattal kiegészítve), amely nagyon úgy néz ki, mintha Hunrathból vágták volna ki. Belül Kaptar térképét és egy másik Cseregépet találsz.

Hogyan juthatok el a Mofang Obduction területére?

Menjen balra, és sétáljon végig a folyó partján. A bal oldali kék sugárral megnyitott alagúthoz érsz. Menj be az alagútba, és keress egy másik Cseregépet . Ezzel a géppel utazz el a végső világba, Mofangba.

Hogyan mentheted el a játékodat az Obductionben?

Hogyan működnek a Save Games az Obductionben? Az obdukció néhány percenként automatikusan ment, vagy amikor megnyomja az „Esc” billentyűt a főmenü megnyitásához . 10 mentési hely áll rendelkezésre. A mentett játékokat a mentési játékhelyen az „X”-től balra lévő lefelé mutató nyílra kattintva másolhatja.

Mi az az obdukciós folyamat?

Obdukció Az a folyamat, amelynek során az óceán kérgét (és még a felső köpenyét is) lekaparják a leszálló óceánlemezről a konvergens lemezhatáron, és rányomják a szomszédos lemezre . Gyakran egy akkréciós ékkel (prizmával) társítják.

Hogyan keletkeznek az ofiolitok?

Az ultramafikus kőzetek ofiolitok néven ismertek. Sok geológus úgy véli, hogy az óceáni hátakon képződött ofiolitokat tektonikus erők helyezték el a konvergens lemezhatárokon, majd nagymértékben deformált orogén (hegyi) övekben szabadultak fel .

Mi a különbség az obdukció és a szubdukció között?

Főnevekként az obdukció és a szubdukció közötti különbség az, hogy az obdukció (elavult) a húzás vagy rárakás , mint burkolat, míg a szubdukció az a művelet, amikor egy másik tárgy alá tolják vagy húzzák.

Mit jelent angolul, hogy elrabolt?

1 : (egy személyt) erőszakkal lefoglalni és elvinni A lányt emberrablók rabolták el. 2 : a test középtengelyéhez közeli vagy azzal párhuzamos helyzetből, vagy egy végtag tengelyéből a kart elraboló izom húzása vagy szétterítése (a test egy része, például egy végtag vagy az ujjak).

Hogy hívják, ha az egyik lemez a másik alá kerül?

Egyes esetekben azonban a konvergens lemezhatár azt eredményezheti, hogy az egyik tektonikus lemez a másik alá süllyed. Ez a „ szubdukciónak ” nevezett folyamat magában foglalja egy idősebb, sűrűbb tektonikus lemezt, amely mélyen a bolygóba kényszerül egy fiatalabb, kevésbé sűrű tektonikus lemez alatt.