Hol lehet inkoherens játékot vásárolni?

Pontszám: 4,1/5 ( 13 szavazat )

Mit mémém? egy humoros partikártyajáték, amelyben a játékosok feliratkártyákat javasolnak egy kijelölt fotókártyához. A forduló bírója kiválasztja azt a feliratot, amely szerinte a legjobban illik a fotókártyához, és aki kijátszotta azt, az kap pontot. A játék neve internetes mémekre utal, és egy játék a kifejezéssel, hogy mit értesz? A játékot hasonló formátum miatt a Cards Against Humanity játékkal hasonlították össze. A játékot Elliot Tebele és Ben Kaplan készítette 2016-ban, és 2017-ben a 9. legkelendőbb játék volt az Amazonon.

A Walmart inkoherens játékokat árul?

Incohearent – ​​Felnőtt partijáték, ahol versenyzel, hogy kitaláld a halandzsát – a What Do You Meme szerint? Nsfw kártyajáték - Walmart.com.

Az inkoherens játék gyerekeknek?

Az Incohearent, a legkelendőbb játékunk, amely a közösségi médiát meghódította, most PG-vé készült a családbarát vidámság kedvéért.

Tudsz inkoherensen játszani online?

inkoherens játék online. Imádtam ezt a játékot! Kezdődjön a nevetés, miközben versenyez, hogy értelmet nyerjen a halandzsa három kategória valamelyikéből? és könnyen játszható Az első fizetés a vásárláskor esedékes Ezeket a tételeket különböző eladók szállítják és értékesítik.

Hány játékos inkoherens?

2-20+ játékos . Fogd meg barátaidat! Tartalma: 500 Incohearent kártya és egy időzítő. Minden kártya elején olyan szavak kombinációja található, amelyek hangosan elmondva úgy hangzanak, mint a hátuljára írt kifejezés.

4. RÉSZES JÁTÉKESTE: IncoHEARent

18 kapcsolódó kérdés található

A kopaszság valódi szavak?

Ezek mind valódi szavak – mind a régi brit, mind az amerikai szleng.

Mi minden idők legjobb társasjátéka?

Minden idők 10 legjobb társasjátéka
 • Sakk. A sakkozáshoz két játékos szükséges, és pusztán stratégiai társasjáték, amelyet sakktáblán játszanak, egy kockás, csempézett táblán, hatvannégy mezővel, amelyek nyolcszor nyolcas rácsban vannak elrendezve. ...
 • Stratego. ...
 • Monopólium. ...
 • Kockázat. ...
 • Catan telepesei. ...
 • Firkál. ...
 • Csatahajó. ...
 • Nyom.

Lehet játszani a Monopolyt online ingyen?

Hogyan kell játszani: A Monopoly 3,99 dollárért érhető el mobilon és 9,99 dollárért játékkonzolokon vagy számítógépeken. A Monopolyhoz hasonló Rento játékkal is ingyen játszhatsz online.

Mely Boardgamearena játékok ingyenesek?

További videók a YouTube-on
 • Nem lehet megállni.
 • Coloretto.
 • Kőkorszak.
 • Évszakok.
 • Caylus.
 • Tzolkin.
 • Tobago.
 • Targi.

Egy 13 éves játszhat a Splitgate-tel?

PlayStation 4-gyel való online játékhoz PlayStation Plus szükséges (18 évesnek kell lennie az előfizetéshez, majd hozzon létre alfiókokat a fiatalabb játékosok számára, akiknek 13 éves vagy idősebbnek kell lenniük).

A Rust alkalmas 13 évesnek?

Az ESRB Rust M-re értékeli (17+). ... Az ESRB a következőképpen írja le az M besorolású játékokat: „ Általában 17 éves kortól alkalmas . Heves erőszakot, vért és vérzést, szexuális tartalmat és/vagy erős nyelvezetet tartalmazhat.” A PEGI azonban a Rust Console Editiont 16+-ra értékelte.

Kártyázhat egy 13 éves az emberiség ellen?

A szokásos Cards Against Humanity kártyák közül sok nem megfelelő a legtöbb gyerek számára, de a cég szerint a játék ezen verziója „8 éves és annál idősebb emberek számára készült”, és a tartalom „ PG-besorolású ”. A Cards Against Humanity szerint a játékot családoknál is tesztelték.

A részeg uno igazi játék?

Beszerezheti az UNO-játék részeg verzióját , és a szabályok szerint készíthet felvételeket. ... A játék úgy kezdődik, hogy mindenki lő, mert természetesen elő kell játszani a játékot. Amikor rád kerül a sor, hogy húzz egy lapot, ha felveszed a 2. húzást, akkor egyet, ha pedig egy 4. húzást, akkor kettőt.

A Walmart a What do meme?

Mit mémém? Core Game – A vidám felnőtt partijáték mémek szerelmeseinek – NSFW Edition kártyajáték – Walmart.com.

Játszhatok egyedül Monopolyt?

Tudsz egyedül játszani Monopolyval? A Monopolyt egyedül is lehet játszani . Használhatja a fizikai játéktáblát és más szabályokat. A Monopolyt online is játszhatja, vagy megvásárolhatja a játékkonzolokhoz készült változatok egyikét.

Lehet játszani a Monopolyt 2 játékossal online?

A RENTO MONOPOLY JÁTÉKRÓL . A Rento egy online többjátékos monopólium társasjáték. A játék 2-6 játékos számára készült, és játszhatod online barátokkal, offline vagy robotokkal, ugyanazon a telefonon a barátaiddal vagy Bluetooth-on. Meghívhatod a Facebook-barátaidat is játszani.

Hogyan juthat hozzá ingyen a Monopoly Plus-hoz?

Az ingyenes hetet a promóciós weboldalon keresztül érheti el. A Free Week PC-n is elérhető lesz az Uplayen keresztül. Egyszerűen kattintson a Játékok > Ingyenes játékok elemre . Meg kell találnia a Monopoly Plusz ingyenes hetet.

Melyik a legtöbbet eladott társasjáték?

Évente 3 millió példányban kelt el csak az Egyesült Államokban, így a valaha volt legkelendőbb társasjáték a Chess . Az i.sz. 1200-ig nyúlik vissza, a sakk lényege, hogy megpróbálja elkapni az ellenfél királyát.

Mi a legnehezebb társasjáték?

Az elvihető A közelmúltban a Google kifejlesztett egy új számítógépet, amelyet a sakknál sokkal bonyolultabb játékra terveztek: az ősi kínai Go játékot . A világ legnehezebb társasjátékának tartják a Go-t, amelynek több permutációja van, mint ahány atom az univerzumban.

Hogyan játszod távolról a Balderdash-t?

Így játszhatod a Balderdash-t online! Használja a randomwordgenerator.com webhelyet olyan szavak megtalálásához, amelyek definícióit senki sem ismeri. A résztvevők felváltva járnak el „bíróként”, hogy szót generáljanak. Menjen a véletlenszerű szógenerátor webhelyére, és olvassa fel a szót a résztvevőknek.

Mit jelent a balderdash óangolul?

értelmetlen, ostoba vagy eltúlzott beszéd vagy írás ; ostobaság. Elavult.

Mit jelent a balderdash szó?

Angol nyelvtanulók A balderdash meghatározása: ostoba szavak vagy ötletek : ostobaság. Tekintse meg a balderdash teljes definícióját az angol nyelvtanulók szótárában.