Hol van a teljesség a Bibliában?

Pontszám: 4,7/5 ( 70 szavazat )

Fel kell ismerned, hogy Istenen kívül semminek és senkinek nincs hatalma arra, hogy személyként teljessé tegyen téged. A Zsoltárok 73:26 így szól: „Az én testem és a szívem megromolhat, de Isten az én szívem ereje és részem mindörökké.” Isten a mi részünk. Ő az egészünk része. Nem vagyunk teljesek nélküle.

Mi a különbség a gyógyulás és a teljesség között?

Terri nagyon egyszerű módon leírta a különbséget: a gyógyítással meggyógyulsz; a betegség (vagy probléma) meg fog állni, de csak a teljesség teszi lehetővé a továbblépést, a teljes helyreállítást és az újjáépítést .

Mi a teljesség a spiritualitásban?

A teljességet egyszerűen úgy határozzák meg, mint az egyetlen dolgot, amely akkor is ugyanaz marad, ha minden más változik . Ez egy dolog a szellem. Jelenléte az elszakadással járó örömnek érezhető. Az igazi éned így lát téged.

Mit jelent teljessé és szentté lenni?

Egésznek és szentnek lenni azt jelenti , hogy tiszta gondolkodással és cselekvéssel Istennek szenteljük magunkat . Ez azt jelenti, hogy Istent kell szolgálnunk a kapott ajándékok és képességek felhasználásával. ... Krisztus bennünk lévő ereje és elhívásunk világos tudata örömteli szabadságot ad Isten akaratának teljesítésére.

Mit jelent egésszé lenni?

Szűrők. (beállított kifejezés) (valakit) egészséges, egészséges vagy más módon kedvező állapotba állítani .

Szeretné tudni, hogy néz ki a teljesség | Mi a teljesség a Biblia szerint?

24 kapcsolódó kérdés található