Hol van most Veena Malik?

Pontszám: 4,6/5 ( 34 szavazat )

Nagyon kevesen tudják, hol van most Veena Malik pakisztáni színésznő. Volt idő, amikor Indiában keltett feltűnést elbűvölő képeivel, de most Pakisztánban él. Feleségül vette Asad Khattak dubaji üzletembert, de mára elvált. A válás után két fia nevelésével foglalkozik.

Veena Malik hindu?

Veena 2013. december 25-én feleségül vette Asad Bashir Khan Khattak üzletembert Dubaiban. Malik muszlim, és kijelentette, hogy háromszor járt a Kába-ban.

Miért híres Veena?

Veena Malik, más néven Zahida Malik, a vita kedvenc gyermeke. Noha számos bollywoodi filmben szerepelt, jól ismert, hogy Salman Khan volt a vitatott valóságshow, a Bigg Boss 4. évad házigazdája . A házban Ashmit Patellel folytatott viszonya nagy figyelmet keltett 2010-ben.

Mi Haseena Malik valódi neve?

Gulki Joshi indiai televíziós színésznő. Ő alakította Sugni szerepét a Zee TV Phir Subah Hogi című műsorában és Meher szerepét a Life OK Nadaan Parindey Ghar Aaja című műsorában. Leginkább arról ismert, hogy SHO Haseena Malik szerepét játszotta a Sony SAB Maddam Sir című filmjében – Kuch Baat Hai Kyunki Jazbaat Hai.

Ki Shweta Tiwari barátja?

Tiwari és Abhinav Kohli színész 2013. július 13-án házasodtak össze, miután majdnem három évig randiztak.

Veena Malik férje, Asad Khattak beszél a házasságáról | CT1

31 kapcsolódó kérdés található

Shweta Tiwari egyedülálló?

Egy másik népszerű színésznő, Shweta Tiwari kiváló példája az egyedülálló anyának az iparágban. ... Shweta feleségül vette a bhojpuri színészt, Raja Choudharyt, akitől van egy lánya, Palak Tiwari. Abhinav Kohlival kötött második házasságából Shwetának van egy Reyansh nevű fia.

Krishna találkozott Meerával?

Más történetek szerint Mira Bai elhagyta Mewar királyságát, és zarándoklatokra indult. Utolsó éveiben Meera Dwarkában vagy Vrindavanban élt, ahol a legendák szerint csodálatos módon eltűnt, amikor 1547-ben beleolvadt Krisna bálványába.

Meera hindu név?

A Meera egy kislánynév, amely főként a hindu vallásban népszerű, és fő eredete hindi. A Meera név jelentése: Krishna bhakta .

Ki az a Meera Pakisztánban?

Irtiza Rubab (urdu: ارتضی رباب‎) (1977. május 12.), ismertebb nevén Meera (urdu: میرا‎), pakisztáni filmszínésznő és televíziós műsorvezető. Urdu, pandzsábi és hindi filmekben szerepelt.

Shweta Tiwari és Abhinav Kohli együtt vannak?

Abhinav Kohli színész a bírósághoz fordult, hogy töröljék elhidegült felesége, Shweta Tiwari ideiglenes óvadékát. Az avatatlanok számára Abhinav korábban azt mondta, hogy Shweta a bíróság tájékoztatása nélkül ment el Dél-Afrikába külföldre lövöldözni.

Mit csinált Abhinav Kohli?

Vita. 2019-ben molesztálási eljárást indított Abhinav Kohli ellen felesége, Shweta Tiwari, mert állítólag aljas megjegyzéseket tett lányára, Palak Tiwarira, és vulgáris fényképeit is megmutatta. Kohlit a feljelentést követően a mumbai rendőrség őrizetbe vette.