Hol vannak a szállításra szakosodott fémfelszerelések?

Pontszám: 4,3/5 ( 10 szavazat )

A Transportation Specialist először a Mission 10 Angel with Broken Wingsben szerezhető be. Menjen a Lamar Khaate palota felé a második emeleten, a törött zongora közelében, ahol megtalálja őt.

Hol kaphatok szállítási szakembert a Metal Gearben?

Nos, a legkorábban a 10. fő küldetésben kaphatja meg: Angels With Broken Wings . Ebben a küldetésben Big Boss feladata egy Malak nevű mudzsahed fogoly kiszabadítása. A fizetése azonban emelkedni fog, ha úgy dönt, hogy megmenti a többi foglyot.

Hogyan szerezhetsz közlekedési szakembert az mgs5-ben?

Ha a fő műveleti lapra lép, és az egérmutatót egy küldetés fölé viszi a jobb felső sarokban, megmondja, mit kaphat. Tehát csak menjen végig a küldetéseken, és találjon egy Önnek tetszőt, amelynek van egy közlekedési szakembere.

Hogyan szerezhetem be az elektrospinning specialista MGSV-t?

Electrospinning Specialist Az erőd kiürítése azonban a legjobb helyet kínálja az ellenséges járművek eltávolítására. Miután megsemmisítettél két járművet, megjelenik egy fogolykísérő jármű . Ha elfogja, megkapja ezt a szakembert.

Hogyan oldhatom fel az Op 50 oldalsó zárolását?

Fogd el a legendás sakált. Ez az oldalsó művelet a 31. küldetés teljesítése után feloldódik. Az oldalsó művelet befejezése után a Snake képes lesz kifejleszteni a Wormhole Fulton frissítést.

Metal Gear Solid 5 – Szerezze meg a szállítási szakértőt gyorsan és AZONNAL – Fulton teherautók és rakomány

28 kapcsolódó kérdés található

Hogyan szerezhetek közlekedési szakembert?

A Transportation Specialist először a Mission 10 Angel with Broken Wingsben szerezhető be. Menjen a Lamar Khaate palota felé a második emeleten, a törött zongora közelében, ahol megtalálja őt.

Hol van a zoológus az MGSV-ben?

Egy zoológust találhatunk a 14. küldetés során: Lingua Franca. Menjen a Kiziba táborba, Angola északi részén . Mfinda olajmezőktől délre, Ditati elhagyott falujától északnyugatra található. Egy börtönben tartják fogva a tábor déli részén.

Mi az a közlekedési szakember?

Szállítási szakember koordinálja az emberek, termékek vagy anyagok szállítását . Ez a munkakör számos iparágban elérhető. Az emberközpontú ágazatokban dolgozó szakember munkaköri feladatai megkövetelhetik a menetrendek egyeztetését az utasokkal és a járművezetőkkel.

Mi az Amazon közlekedési specialistája?

A csapat felelős az egyes teljesítési központjainkban Európa-szerte elhelyezendő teherautók/járművek tervezéséért és ütemezéséért , különféle tényezők alapján, mint például az előrejelzés, a múltbeli trendek, a járművek kapacitása és a fuvarozói képességek.

Hogyan lehet kivonni a teherautókat az mgs5-ben?

Csináld a következőt:
  1. Telepítés a repülőtér közelében.
  2. Vágtázz/vezess a repülőtér északnyugati részébe, és mássz át a falon, hogy megtaláld a szállító teherautót.
  3. Azonnal Fulton a teherautóra, és gyorsan szűrje ki a Common Metal konténerek tetejéről, mindössze néhány méterrel délre a szállítókocsitól.

Hogyan szerezhetek csendes MGSV-t?

A Quiet a 111. mellékműveletek befejezése után és a 14. küldetés kezdetén válik elérhetővé a telepítéshez . Amint a Quiet bevethető lesz, a Snake további kutatási és fejlesztési lehetőségeket fog kapni, hogy erősebb fegyvereket és szűkösebb jelmezeket fejlesszen ki a Quiet számára.

Hol van a Brennan LRS 46 tervrajza?

Tervrajz: Brennan LRS-46 Ezt a tervezetet a 23-as küldetés teljesítése után bármikor megtalálhatja a Lufwa Valley-kastélyban .

Hogyan szerezheted be az Infinity Bandanát a Metal Gear Solid 5-ben?

A selyemkendő feloldásához a játékosoknak 34 főre kell emelniük a kutatási és fejlesztési csapatukat, és teljesíteniük kell a 143. oldali műveletet. Ez a bizonyos Side Op ad Snake-nek egy Strangelove's Memento nevű elemet, amely a 34-es szintű kutatás-fejlesztéssel kombinálva lehetőséget ad a játékosoknak a bandana fejlesztésére.

Hogyan használja a Fulton Recovery fantomfájdalmat?

A Fulton már nem a The Phantom Pain felszereltsége. Ehelyett a játékos egyszerűen megnyomhatja a Háromszög gombot, amikor a rendszer kéri . A Fultoning katonákon kívül a játékos használhatja Fulton állatok, például juhok, valamint konténerek és járművek számára is.

Hol vannak a foglyok törött szárnyú angyalban?

Megmentheted a Yakho Oboo Supply Outpost foglyait a tizedik küldetés megismétlése közben vagy Malak megmentése közben. Őket a fenti képernyőképen megjelölt földszinti helyiségben tartják, a bázis északi részén.

Hogyan szerezhetek jobb MGSV-t?

Lényegében tovább kell építened a bázisodat , és mindenkit meg kell tenned, akit látsz. Végül jobb embereket fog látni a területen. Ha elkezdi rendszeresen látni az S-rangokat, van egy nagyon jó módja annak, hogy gazdálkodjon velük.

Hogyan állíthatom fel az MGSV biztonsági csapatomat?

Hogyan állíthatom fel a biztonsági csapatot, és mi a jó FOB-támadás?
  1. Töltse fel biztonsági csapatát. Maradt katonák kell hozzá, általában ők lesznek a legrosszabb katonák maradványai. ...
  2. Fegyvereik az ÖN K+F-én alapulnak. ...
  3. Fejlesztést tegyen FOB-jába az anyabázison keresztül.

Hogyan emeli a csapat szintjét a K+F területén?

Tartsa lenyomva a négyzetet , és görgessen lefelé mindenkit kiválasztva az osztályon, és vigye át őket a váróterembe, ha ott van a szín, akit nem lehet elmozdítani. Most lépjen az Összes személyzet elemre, és nyomja meg a Jobb billentyűt, és rendezze őket K+F alkalmasság szerint (csökkenő), a négyzet segítségével jelölje ki a a 100 legjobb tag (ellenőrizd a K+F részleg méretét...

Miért nem tudok belépni az Op 50 oldalára?

Ahhoz, hogy megszerezd, meg kell győznöd az 50. számú „Capture the Legenday Jackal” oldalt. Ez az oldalművelet csak a 31. sztoriküldetés teljesítése után válik elérhetővé. Ha a 31. küldetés után nem jelenik meg azonnal, az azért van, mert területenként egyszerre csak korlátozott számú oldalművelet lehet aktív.