Hol születik újjászületett a pokémonok mozgásáttanulója?

Pontszám: 4,6/5 ( 38 szavazat )

Elhelyezkedés. A Move Relearner oda-vissza járkál a háza előtt az Onyx Ward délnyugati részén . Amikor a játékos beszél vele, felkiált, hogy elvesztette a háza kulcsát. A kulcs az Underground Railnetben található, és Aya legyőzése után elérhető.

Hol van a Pokemon Move Relearner?

A Move Reminder bármelyik Pokemon Center bal oldali pultjában megtalálható. Ő segít a Pokémonoknak újratanulni a régi mozdulatokat.

Hogyan jutok el a 7. utcába a Pokemon Rebornban?

A 7. utca egy rejtett utca a Lapis Wardban, amely Maxwell vagy Archer engedélye után érhető el, a Magma vagy az Aqua Gang Sidequest teljesítése után.

Hol van a Pokemon Reborn házkulcsa?

Hogyan lehet megszerezni. A kulcs az Underground Railnetben található, és Aya legyőzése után elérhető. Rock Smash és Strength szükséges. Miután legyőzte Siriust vagy Sigmundot a Yureyu főhadiszállásán, vegye fel a Railnet Key-t a szoba délkeleti sarkában, és lépjen ki az épületből.

Hogyan oldhatod meg a Relearner mozgását a Pokemon Rebornban?

Elhelyezkedés. A Move Relearner oda-vissza járkál a háza előtt, az Onyx Ward délnyugati részén. Amikor a játékos beszél vele, felkiált, hogy elvesztette a háza kulcsát. A kulcs az Underground Railnetben található, és Aya legyőzése után elérhető .

Pokémon Reborn – 70. epizód "Move Relearner"

43 kapcsolódó kérdés található

Hogyan szerezhetsz érmetartót a Pokemon Rebornban?

Érmetartó
  1. Táska szakasz. Kulcselemek.
  2. Használt. Az árkádon nyert érméket tárolja.
  3. Megszerzett valahonnan. Onyx Trainer's School.
  4. Vételi ár. N/A.
  5. Eladási ár. N/A.

Hogyan szerezhetek Yureyu kulcsot?

Ha megkapja a Yureyu kulcsot a Byxbysion faltól (akkor kaphatja meg, ha megkapja a zöld kristálykulcsot, amely a Iolia-völgyben található, majd használja a Tanzan-hegynél, az 1-es út bejárata közelében), használhatja a kulcsot. hogy kinyissa mindkét bezárt ajtót. A jobb oldalon két elem lesz; a Mágnes és a TM 95 Snarl.

Hol van Luna a 7. utcában?

Kint Radomus találkozik a játékossal, és közli velük, hogy Luna valószínűleg valahol a 7. utcában van a Lapis Ward alatt .

Hogyan taníts meg egy Pokémonnak egy olyan mozdulatot, amelyet nem tanult meg?

Ha arra van szüksége, hogy az egyik Pokémon emlékezzen egy mozdulatára, amelyet elfelejtett, vagy teljesen kihagyott, menjen egy Pokemon Központba . Közvetlenül a gyógyító állomástól és a számítógéptől balra egy kockás inges férfit látsz a pultnál.

Hogyan taníts meg egy Pokemonnak egy mozdulatot Elfelejtetted?

Az első lépés, hogy emlékezzünk egy elfeledett lépésre, az, hogy elindulunk egy Pokémon Központba . Miután bejutott az egyikbe, menjen a Healing Point felé, és látnia kell egy embert a számítógép közelében. Ez az ember segít Pokémonodnak megtanulni az elfelejtett mozdulatokat. Beszélj a férfival, és megkérdezi, melyik Pokémonra szeretnél emlékezni.

Hogyan működik a Relearner lépés?

A Move Reminder (japánul: 技思い出し Move Reminder, más néven わざおしえマニア Move-Teaching Maniac), amelyet a rajongók néha mozgás-újratanulóknak neveznek, egy olyan karakter , aki megtanít egy Pokémonnak, hogy szinte minden fajt képes megtanulni, hogy a szintek meghaladják. és a VI. generációtól kezdve olyan különleges mozdulatok, amelyeket elfelejtett (mint például a tojásmozgások).

Meg lehet tanítani egy Pokémonnak a tojás mozgását?

A Pokémonok megtanulhatják a tojásmozgásokat, ha együtt hagyják őket az óvodában . Tegyük fel, hogy már van egy tökéletes statisztikájú Miloticod, és szeretnéd hipnózisra tanítani. Először vigye el a sráchoz a Pokémon Center bal oldalán, és válassza a „Forget a Move” lehetőséget. Miloticnak csak három lépése lehet, ha ez helyesen történik.

Egy fejlett Pokémon megtanulhatja a régi mozdulatokat?

A mozgási emlékeztetők arra korlátozódnak, hogy a Pokémonokat csak olyan mozgásokra tanítsák meg, amelyeket a faja megtanulhat; nem taníthatnak olyan mozdulatokat, amelyek kizárólag egy korábbi evolúcióra vonatkoznak . Különösen sok olyan Pokémon, amely evolúciós kő által fejlődik, nagyon korlátozott számú megtanulható mozdulattal rendelkezik az evolúciós formákban, összehasonlítva a kifejletlen formáikkal.

Hogyan szülhetem újra Solosis-t?

Crystal Key, Rock Smash és Strength szükséges Menj a Tanzan Mountain -hoz, és menj a nyugati ösvényre. Menj be a barlangba, amelyet Saphira hozott létre, amikor áttörte a falat, és használd a kristálykulcsot a kristályon. Törd össze az újonnan kialakított zöld kristályt a Rock Smash segítségével, és kövesd az utat.

Mit csinál egy lélekgyertya?

Van valakinek ötlete, hogy mit csinál a Soul Candle? " Egy spirituális gyertya. Ha a lángja kialszik, valahol egy távoli lélek örökre kitörlődik ." Elég vicces, hogy a Shade's Gym előtt található, Corey halálának helyétől keletre.

Mi az a null típusú Pokémon?

Típus: A Null egy Normál típusú legendás a Pokémon Sun and Moon-ból, amelyet a Bulbapédián úgy írnak le, mint egy ember alkotta Pokémont, amelyet a Napból és a Holdból származó Ultra Beasts elleni küzdelemre hoztak létre. A legmagasabb alapstatisztikáival büszkélkedhet az első szakaszú Pokémonokhoz. Egyike a ritka legendás Pokémonoknak, amelyek fejlődhetnek.

Hogyan jutok el Lapis Ward területére?

A gyermeket a szeles időben az elhagyott erőmű előtt találják meg, egy driflóntól megfélemlítve. A vad Pokémon legyőzése/elfogása után a gyermeket legközelebb a Jasper Wardban találják meg, egy Pokémon-raj sarokba szorítva. Győzd le a Pokémon Rajt, és a gyermek biztonságban hazaér.

Hol szerezhetek exp részesedést a Pokemon Rebornban?

Spinel Townban segíts a Kadabrás lánynak megtalálni az eltűnt bútorait. Amikor az összes bútorát megtalálják, megadja az Exp. Részvény.

Hol szerezhetek alkonyat követ a Pokemon Rebornban?

Kicsit a vasúti síneken kell vacakolni, balra van egy kijárat, ahol találsz egy srácot, aki ad egy bolti matricát , aront (ha van fejed) és egy alkonykövet.

Hogyan szerezhetsz Pichut a Pokemon Rebornban?

Pichu esemény Tiszta napokon egy Pichu található a tetőkertben PokeSnax-szal a táskában , és megtámadja a játékost.