Hol van a kulcs a tolvajok tengere első útjában?

Pontszám: 4,5/5 ( 34 szavazat )

A kulcs a hajó közelében lévő domb tetején lévő tóban van elrejtve. Menj a víz alá, és keress a vízesés közelében. Maga a kulcs a tóban található a domb tetején, a hajó közelében, a Szarka Fortune közelében. A legjobb módja annak, hogy elérjük ezt a területet, ha felmászunk a hajón keresztül.

Hol van a régi tengerészek kulcsa?

Ehhez kulcsra van szükség, az Old Sailor's Key-re, amely a tó alján található a hajóroncs kormányától nyugatra . Ússzon a tó alján, hogy megtalálja a kulcsot. Vigye ezt a kulcsot a földre a Szarka Fortune hajótörésének két fele közé. A padlón lesz egy nyílás, amely most nyitható.

Hol van a szarka kulcsa?

A Rejtett Kulcs megtalálja a kis tavat az első sziget legtetején (a Szarka Szerencse roncsaival, sétáljon át a ledőlt árbocon) . Ebben a tóban van a kulcs, bár nem úgy világít, mint a legtöbb kincs, félig betemeti a homok, és fű takarja – nagyon nehéz észrevenni, de ott van!

Tud egyedül játszani a Sea of ​​Thieves-t?

Azok közülünk, akik szívesebben játszanak egyedül, vagy egyszerűen nem tudják felpörgetni a csapatot, ne aggódjanak: a Sea of ​​Thieves egy teljesen életképes szólóélmény . ... A Sea of ​​Thieves viszonylag könnyed az induláskor, és az idő nagy része azzal fog foglalkozni, hogy három frakciónak gyűjtsön dolgokat.

Ki tudod hagyni első útját a Tolvajok tengere?

100%-ban kihagyhatja, ha elindítja és betölti, majd kilép a játékból, ha bezárja a Feladatkezelőn keresztül .

Sea Of Thieves Maiden Voyage A kulcsfontosságú hely és a kapott zsákmány

21 kapcsolódó kérdés található

Mennyi ideig tart a Sea of ​​Thieves első útja?

A Maiden Voyage egy rövid, 15 perces oktatóprogram, amely a Tolvajok tengere melletti szigeten játszódik. Ezen a szigeten a játékosok megismerkedhetnek a Kalóz Úrral, megkapják fegyvereiket és felszereléseiket, és megtanulják, hogyan kell gyógyítani, hogyan lehet hajót javítani és vitorlázni.

Hol van a kulcs az átkozott kapitány kinyitásához?

Az elátkozott kapitány elmondja a játékosnak, hogy a kocsmában találják őket, de a kulcs helye kevésbé egyértelmű. A kocsma csillárjában ülő csontvázon található . A csillár eléréséhez a játékosoknak a kocsma hátsó részébe kell menniük, és fel kell menniük a rámpán.

Hogyan leszel kalózlegenda?

A kalózlegendává váláshoz a játékosoknak el kell érniük a maximális hírnevet a játék mindhárom kereskedelmi vállalatánál. A „Menü” gomb megnyomásával érhető el játék közben, a Gold Hoarders, a Order of Souls és a Merchant Alliance hírnevének el kell érnie az 50-es szintet.

Újra meg tudod tenni az első utat?

Megint megteheti a Maiden Voyage-ot . Tehát – akár az összes dicséretet teljesítetted, akár alig várod, hogy átkelhess a Tolvajok tengerére –, ha készen állsz az útra, keresd meg Ramseyt a tengerparton.

Hogyan kaphatom meg az első útra szóló elismeréseket?

Sea of ​​Thieves Maiden Voyage dicséret
 1. Finom fogás. Ehhez halat kell fogni. ...
 2. Kiadós étkezés. Most menj a partra, ahol néhány vadcsirkét találsz szaladgálni. ...
 3. Üdvözlet a Kalóz Úrnak. ...
 4. Rejtett titkok. ...
 5. Yer Boat. ...
 6. Történetes átkelés. ...
 7. A Horizontig. ...
 8. Kezdődik a Kaland.

Mi a teendő a régi tengerészkulccsal?

Az Old Sailor's Key egy kulcs típusú küldetéstárgy, amelyet az Old Sailor's Isle-n találtak elrejtve a Maiden Voyage során. A Pirate Lord titkos tartásának megnyitására szolgál.

Hogyan leszel kalózúr a Tolvajok tengerében?

A címet azok a játékosok kapják, akik három Kereskedelmi Vállalatban elérték az 50. szintet, és megvásárolták a megfelelő 50. szintű promóciókat.

Hogyan készítsünk Megalodont?

Kraken és Megalodon főzése Azok, akik képesek Krakent vagy Megalodont levenni, a vízbe ugorhatnak, hogy megszerezzék a lény húsának egy darabját. Beledobhatod őket a serpenyőbe, akárcsak a cápahúst, de lényegesen tovább tart a főzésük. Ott kell hagyni legalább két percig .

Hogyan győzöd le a tolvajok Kraken tengerét, a kalózokat?

Hogyan győzzük le a Krakent a Tolvajok tengerében
 1. Ügyeljen arra, hogy a fedélzeten elhelyezett ágyúgolyót és élelmiszerhordókat használjon egészséggel és lőszerrel feltöltve.
 2. Ehhez tartsa be a fegyvert – összpontosítsa minden támadását a Krakenre az ágyúkkal.
 3. Ügyeljen a tüskés csápjaira, mert időnként lecsapódnak a fedélzetre.

Johnny Depp megszólaltatja Jack Sparrow-t a tolvajok tengerében?

Jared Butler megszólaltatja Jack Sparrow kapitányt a Tolvajok tengerében 2020 májusában a Disney megszakította kapcsolatát Jack Sparrow színészével, Johnny Depp-pel, miután a családon belüli erőszak vádja napvilágra került. ... Depp Jack Sparrow karakterének újraalkotása a helyén van, ezért ismételten eljátszotta a szerepet.

A Sea of ​​Thives egy kalóz élete végleges?

Nem . Más Tall Tales-hez hasonlóan az ellenőrzőpontok lehetővé teszik, hogy megállj, majd onnan folytathatod az utazást, amikor visszatérsz a játékhoz. Mennyi ideig tart a Tolvajok tengere: A kalóz élete című film elkészítése?

Melyik a legritkább láda a Tolvajok tengerében?

A Csodálatos titkok szelencéje a Tolvajok tengere egyik kincsesládája. Ez a legritkább kincs a játékban.

Hogyan folytathatom első útját a Tolvajok tengere?

Ha minden titkot megtaláltál, vagy egyszerűen csak folytatni szeretnéd a játékot, beszélj még egyszer a Kalóz Úrral , és ő megnyitja az utat a Tolvajok Tengeréhez. Először azonban fel kell készíteni a hajót a nyílt tengerre. Ússz ki a hajódhoz, és szállj fel az oldalsó létrán keresztül.

Hány aktív játékosa van a Sea of ​​Thieves-nek?

A Sea of ​​Thieves most 2020 júniusában jelent meg a Steamen, és azonnal több mint 66 000 ember játszott vele párhuzamosan. 2021 januárjában volt egy újabb csúcs a Sea of ​​Thieves játékosok számában, amikor 52 000 ember játszott a kalózjátékkal, márciusban pedig ez a szám 22 000-re csökkent.

A Sea of ​​thieves első útja többjátékos?

Sea Of Thieves Co-op Multiplayer Guide Steam Ahhoz, hogy utazást indíts a barátaiddal, először ki kell választanod egy kalózt úgy, hogy az első útra lépsz, amint elkezded a játékot. Ezt követően kiléphet a munkamenetből, és újra beléphet a játékba.

Megéri a Sea of ​​Thieves 2021 szólóban?

A Sea Of Thieves-ben a kalózkodás általában csapatos élmény, de sok játékos úgy találja, hogy az egyéni élet szórakoztató, de kihívásokkal teli élmény lehet. ... Azoknak a játékosoknak, akiknek nincs kapcsolatuk vagy idejük a csapatjáték elköteleződésére, a szóló egy teljesen életképes módja ennek a játéknak.

Jó-e a Sea of ​​Thieves 2021?

A számtalan javítás és frissítés után a Sea of Thieves 2021- ben az egyik legjobb többszereplős túlélési játéknak számít. Ami csinos barebone-élménynek indult, az mára szeretett játék lett több mint 15 millió játékossal, és erős követőivel a Twitch-en.