Hol van Scot Haney?

Pontszám: 4,9/5 ( 67 szavazat )

Miután kiköltözött abból a nagy otthonból, amelyet Marte-tal közösen éltek Kantonban, Haney most egy sorházban él Hartford West Enden .

Ki Scot Haney partnere?

A munka iránti elkötelezettségét okolta a partnerrel, Paul Marte -tal 19 éves kapcsolata véget ért. "Ha nem a televízióban lennék, Paul és én még mindig együtt lennénk? Valószínűleg" - mondta Haney. – De nem változtatnék rajta, mert nagyon boldog vagyok.

Ki az új meteorológus a WFSB-n?

Connor okleveles AMS meteorológus, és 2021 januárjában csatlakozott a WFSB csapatához. Hétvégén esténként értesülhet az előrejelzéseiről, a hét folyamán pedig az időjárás-jelentésekről.

Hogyan léphetek kapcsolatba Scot Haney-vel?

Elérhetőségei
  1. wfsb.com.
  2. Telefon: (860) 728-3333.
  3. E-mail: [email protected].

Kivel van feleségül Bruce Deprest?

Joyce Knox – bruce depressziós esküvői fotók | Facebook.

Moments of Scot: Egy pillantás Scot Haney legviccesebb pillanataira otthonról

21 kapcsolódó kérdés található

Hány éves Bruce depiest?

A 65 éves DePrest 2002-ben lett az állomás vezető előrejelzője. Mark Zinni és Erin Connelly híradóknak elmondta, hogy több mint 42 éve dolgozik teljes munkaidőben.

Ryan Hanrahan házas?

Ryan Francis Hanrahan és Paul Daniel Donato július 15-én házasodnak össze a Harbour Lounge-ban, egy koktélbárban Provincetownban, Mass.

Ki hagyta el a WFSB-t?

2020. 21. Frissítve: 2020. december 22. 12:02 Denise D'Ascenzo negyed évszázadon keresztül közösen készített híradókat Dennis House -szal. Dennis House, a WFSB-TV 3. csatorna egykori horgonya, a jövő év elején visszatér a televíziózáshoz a New Haven-i székhelyű WTNH-TV 8. csatorna vezető politikai műsorvezetőjeként.

Mi történt a WKYC reggeli horgonyaival?

Jason Frazer, a WKYC meteorológusa a Fox Weatherhez, a Fox News új streaming szolgáltatásához tartott. ... A hónap elején Frazer és Romney Smith, a felesége és a WKYC hétvégi reggeli híradójának munkatársa bejelentette, hogy New Yorkba költöznek, hogy közelebb legyenek a családjukhoz és új lehetőségeket keressenek.

Mi történt Katie fehlingerrel a Channel 3-on?

Fehlinger otthagyta a CBS 3-at, mert nem volt boldog , egyáltalán nem. Az állomás elhagyása óta eltelt közel 15 hónap alatt Fehlinger kiadott egy könyvet, és elindított néhány sikeres YouTube-csatornát.

Russ Mitchell elhagyja a WKYC-t?

A CBS hosszú ideje újságírója visszatér a helyi hírekhez, mint Gannett clevelandi NBC leányvállalatának horgonyzója és vezető szerkesztője. Januárban megkezdi az állomás 6 és 23 órai híradóinak rögzítését.

Kié a WKYC Channel 3?

A TEGNA WKYC tulajdonosa és üzemeltetője a TEGNA Inc. , egy innovatív médiavállalat, amely közösségei nagyobb javát szolgálja.

Honnan származik Jason Mikell?

A Mississippi állambeli Columbiában született és nőtt fel. Mikell a Pearl River Community College-ban szerzett liberális művészeti oklevelet, a University of Southern Mississippi egyetemen pszichológia szakon, valamint a Mississippi Állami Egyetemen szerzett alapdiplomát operatív meteorológiából.

Mi történt Denise House?

Denise D'Ascenzo, House társszerzője a műsorban tavaly meghalt szívroham következtében . House a kollégája haláláról szóló különjelentést „pályafutásom legnehezebb pillanatának” nevezte.

Eva zymaris elhagyta a Channel 3-at?

Az idén nyáron riporter Eva Zymaris júliusban elhagyta a Channel 3-at, és augusztusban a Channel 8-ra költözött.

Ki az a Heather Moore?

Heather Moore amerikai Emmy-díjas újságíró, műsorvezető és riporter, jelenleg a KTVK 3TV esti híradójaként dolgozik Phoenixben, Arizonában. Mielőtt visszatért a KTVK 3TV-hez, korábban csaknem négy évig oknyomozó hírriporterként dolgozott a KPHO-nál az arizonai Phoenixben.

Ki Keisha Grant férje?

Grantnek van még néhány jó híre. Videós férje, Garett Allison hétfőn csatlakozik az NBC Connecticuthoz. "Szuper lesz, de nem fogunk telekocsizni" - mondta a FOX CT-ről az új koncertre való átállásáról. "Ő dolgozik napokon és különleges projekteken, én pedig továbbra is éjszakázok."

Ki az a Kaitlyn McGrath vőlegénye?

Ünnepeljen Kaitlyn Mcgrath és Ryan Murphy – Macy esküvői anyakönyve.

Honnan származik Chikage Windler?

Chikage az oklahomai Tornado Alley szívében nőtt fel, és első kézből tapasztalta a több tornádó pusztítását, beleértve a halálos EF-5-öt is, amely 2013-ban Moore-ban találta el szülei szomszédságát. Magna cum laude diplomát szerzett meteorológia szakon és diplomával. Az Oklahomai Egyetemen szerzett BA-diplomát műsorújságírásból.

Jason Mikell elhagyta a KVUE-t?

Keserédes búcsú: Jason Mikell elhagyja a KVUE-t ! Nagyon izgatottak vagyunk, hogy láthatjuk boldogulni a clevelandi testvérállomásunkon, a WKYC-n.

Jay Crawfordnak két különböző színű szeme van?

Jay Crawford heterochromia iridium betegségben szenved, egy olyan állapot, amelyet az jellemez, hogy az egyik szeme eltérő színű, mint a másiké. Crawford esetében a jobb szeme kék, míg a jobb szeme félig barna és félig kék.

Mennyit ér Betsy Kling?

Betsy Kling több mint 78 000 dollár éves fizetést keres. 2021-ben nettó vagyona 2 millió dollár .

Hol van Sara Shookman?

Sara Akronban nőtt fel. Büszke diplomás a Manchester High Schoolban, és a Portage Lakes szerelmese. Örül, hogy visszatérhetett a WKYC-hez, ahol először dolgozott gyakornokként az Ohio Egyetemen eltöltött főiskolai évei alatt.

Mi történt Llarisa Abreu?

Jelenleg második diplomáján dolgozik meteorológiából a Mississippi Állami Egyetemen .