Hol ül a zenekar?

Pontszám: 4,9/5 ( 45 szavazat )

Zenekari tagozat
A ház legjobb jegyeinek tartott helyek a színház fő szintjén vannak, és a színpadhoz legközelebbi helyet kínálják. A zenekart általában 3 részre osztják, bal és jobb folyosóval (bár ez színházonként változhat).

Mit jelentenek a zenekari ülések?

A színházban vagy a koncertteremben a zenekar vagy a zenekari ülőhelyek az első emeleten, közvetlenül a színpad előtt találhatók .

A zenekari vagy az erkélyes ülőhelyek jobbak?

Az "erkély" szónak van egy bizonyos orrvérzéses konnotációja, és a jegyvásárlókat kevésbé riadja meg a "mezzanine" szó. Az elülső magasföldszinti ülések általában olyan jók, mint a zenekari ülések , néha jobbak, a műsortól függően. Egy vizuális söpöréssel vagy bonyolult koreográfiával rendelkező show esetében jobb, ha a magasföldszinten jársz.

Zenekarban vagy mezzanine-ban jobb ülni?

Közelebb az oldalakon, közel a folyosóhoz, jobb lehet, mint a távolabbi középső zenekar . ... A magasföldszinti ülőhelyek panorámásabb kilátást nyújtanak, és ha az első vagy két sorban áll, gyakran közelebb kerül a színpadhoz, mint a zenekarban.

Hol a legjobb leülni egy musicalre?

Standok . Az ülőhelyek a színház földszintjén találhatók. Ezeket az üléseket a „ház legjobb ülőhelyeinek” tekinthetjük, mivel ezek kínálják a látogatóknak azt a lehetőséget, hogy a legközelebb álljanak az eseményekhez, különösen, ha Ön a színház első soraiban ül.

Nyolcadik lecke: A zenekar elhelyezése, Leonard Slatkin Karmesteriskola

27 kapcsolódó kérdés található

Jók-e a zenekari ülőhelyek?

Az ülések a gödörben fantasztikusak . Valójában jobb azoknak, akik alacsonyabbak, mint magasabbak a térdért. Egyértelműen a legjobb kilátással láthatja a színpadot és a rendezvényt. ... Alapvetően mindent látni kell a színpadon a fő emeletről - kivéve, ha valaki nagyon magas van előtted.

Miért olcsóbbak a zenekari ülések?

Az Orchestra szekcióhoz hasonlóan a félemeleti szinten a jobb szélen és a bal szélen lévő ülések akadályozott kilátást nyújtanak a színpadra, de a játékra nem. Mivel a színház viszonylag kicsi, a mezzanine utolsó sora is jó rálátást biztosít a színpadra , és ezek az ülések olcsóbbak, mint a házban lévő többi ülőhely.

Mi az a mezzanine ülés?

A színház mezzanine -i ülései az első erkélyen találhatók . Ezek az ülések hagyományosan a zenekari ülések első 12 során túlnyúlnak. Ezenkívül az erkélyes ülések első sora magasföldszinti ülésnek minősül.

A zenekar vagy a mezzanine jobb Hamilton számára?

Mind a középső zenekar, mind a prémium mezzanine a legjobb és azonos árú. Zenekar – A középső ülések (105-109) a sorok közepén (B-től H-ig) nagyszerű és közvetlen megjelenést biztosítanak. CC sor az Orchestra-ban, A sor a magasföldszinten, A sor az erkélyen és a sarokülésekben.

Hogy hívják az üléseket a színházban?

Ülőhelyek és közönség Bódék vagy aréna (Észak-Amerikában "zenekar"): az alsó sík terület, általában a színpad alatt vagy azzal egy szinten. A parterre szót (alkalmanként parketta) néha a terület egy bizonyos részhalmazára utalják.

Hol érdemes ülni egy színházban?

Egy szabványos mozi esetében, ahol a kijárati sorok az oldalakon vannak (ellentétben a középső részekkel, ahogy néhány régebbi moziban van), a legjobb hely a holtponthoz olyan közel van, amennyire csak lehet. „Mindig is úgy éreztem, hogy a moziban a legjobb hely a terem közepén, a vászon közepén ülni.

Melyik a legjobb ülőhely egy színházban?

A legjobb filmülések középen helyezkednek el , három üléssel balra és jobbra. Miért szépek ezek az ülések: A legjobb kilátás érdekében ragaszkodjon a színház közepéhez. A THX – a George Lucas által kifejlesztett A/V cég – azt ajánlja, hogy olyan helyet találjon, ahol a képernyő 36 fokos látószögű.

A mezzanine azt jelenti, hogy erkély?

Szóalakok: galériák A magasföldszint a színház legalacsonyabb erkélye , vagy az első sorok a legalsó erkélyen.

Mi a különbség a zenekari és a mezzanine ülések között?

A zenekari ülések közvetlenül elöl vannak . A mezzanine a második szinten van fent, lehet a félemelet elején, ami nem lenne rossz, de lehet messzebb is. Ez személyes preferencia. Sokan jobban szeretik a front mezzt, mint a zenekart.

Mennyibe kerül a zenekari hely Hamiltonnak?

Az új jegytömbben minden „Hamilton” előadáson körülbelül 200 ülőhelyet adnak el – többnyire a középzenekarban – 849 dollárért.

Mit jelent a zenekari jog?

A zenekar jobb vagy bal oldala a Broadhurstnél az 1. vagy a 2. üléssel kezdődik, attól függően, hogy a középső zenekari ülések melyik oldalát választják. a számok úgy nőnek, ahogy közelednek a falhoz. ... Minél közelebb van a falhoz, az korlátozza a színpad láthatóságát azon az oldalon.

Milyenek a hátsó mezzanine ülések Hamilton számára?

Hátsó mezzanine vezető. ... A hátsó mezzanine valamivel nagyobb, mint az első mezzanine , nyolc sorban 268 üléssel, AH. A Rear Mezzanine nagyon jó fekvésű, bár a szög meglehetősen meredek és kifejezetten szűk, és a színpad távolinak érezhető.

Mekkora a pitzenekar Hamilton számára?

10 pitzenész – egy pop ritmusszekció (dob, ütőhangszerek, gitár, basszusgitár, két billentyűs) és egy vonósnégyes (két hegedű, brácsa, cselló) – mellett Lacamoire megteremti a "Hamilton" hangzást.

Hol vannak a legjobb ülések Hamilton számára?

A D19/20 és az E19/20 ülések a kedvenceim, mivel az ember még mindig közel érzi magát a színpadhoz. A felső körben nagyon szűk a lábtér, de ezek a folyosói ülések azt jelentik, hogy a lábát oldalra forgathatja a kényelem érdekében az előadás során.

Mi a különbség a tetőtér és a mezzanine között?

A tetőtér és a magasföldszint közötti legfontosabb különbség az, hogy az épület tetőrészéhez közeli területet tetőtérnek nevezik . Másrészt az épület két fő emelete közötti közbenső emeletet félemeletnek nevezik.

A mezzanine-ülések jók a futballnak?

A Mezzanine Level szakaszok jó alternatívát jelentenek azoknak a rajongóknak, akik szeretnék elkerülni a klubülések magasabb jegyárait. ... A mezzanine szintet és a felső fedélzetet a lakosztály szintje választja el, amely a 400-as szintet sokkal magasabbra emeli, mint a 300-as szintet.

A mezzanine alapterületnek számít?

A magasföldszint nem számít az épület egyik emeletének , és általában nem számít bele a maximális alapterület meghatározásába. A Nemzetközi Építési Szabályzat megengedi, hogy a magasföldszinten az alatta lévő emelet alapterületének egyharmada legyen.

Jók az erkélyes ülések egy koncerten?

Az erkélyes ülések valószínűleg a legolcsóbb választások, de nem lesznek nagyszerűek . Valószínűleg távcsövet vagy operaszemüveget kell vinnie. Ha a színháznak csak egyetlen felső szintje van, azt általában „erkélynek” nevezik. A mezzanine első pár sora általában közelebb van a színpadhoz, mint a zenekari ülések.

Milyen mély egy zenekari gödör?

Orchestra Pit 27 láb széles, 8 láb mély ívelt elöl és hátul.

Mennyit keres egy Broadway pitzenész?

"Ma más a helyzet, mint évekkel ezelőtt" - mondta -, mert a fizetési tábla meglehetősen magas, és így a zenekar nagyon jó minőségű zenészeket szerezhet. A Broadway zenészek átlagosan heti 1000-1500 dollárt keresnek.