Hol található Mowe Lagosban?

Pontszám: 4,4/5 ( 72 szavazat )

A forgalmas Lagos-Ibadan gyorsforgalmi út mentén és Lagos Ketu-Berger tengelyének egyik szomszédos városa között található Mowe az a túlméretezett terület a Lagos-Ibadan gyorsforgalmi út mindkét oldalán, amely a népszerű 45-ös kilométert, a Redemption Camp Groundot fedi le. Isten Megváltott Keresztény Egyháza (RCCG).

Melyik önkormányzat az a Mowe?

Emberek . Obafemi Owode önkormányzata Adigbe, Oba, Kobape, Obafemi, Ogunmakin, Ajebo, Owode, Mowe, Ibafo, Iro és Mokoloki városok lakóiból áll, és ők többnyire Egbas.

Mowe város?

Mowe Obafemi Owode-ban (Ogun állam) egy város Nigériában , körülbelül 518 mérföldre (vagy 512 km-re) délnyugatra Abujától, az ország fővárosától.

Mi Mowe irányítószáma?

Mowe, Ofada, Obafemi-Owode, Ogun Nigéria országban helyezkedik. Az irányítószáma 110115 .

Mi az Nigéria irányítószáma?

Mutasd meg a nigériai irányítószámot Amikor a rendszer felkéri a Nigéria irányítószámának megadására; Ekiti állam irányítószáma vagy irányítószáma Lagos számára, nincs szüksége nigériai irányítószám-keresőre. Amit érdemes használni: 110001, 23401 vagy 00176 .

EGY N8M BELÜL A LEGJOBB ÉS LEGOLCSÓBB BUNGALÓ ELADÓ LAGOSZBAN | MOWE OFADA

15 kapcsolódó kérdés található

Mowe jó hely lakni?

Egyesek számára Mowe választási hely a Lagos-Ibadan gyorsforgalmi forgalom csekély forgalmának eredményeként, összehasonlítva a frusztráló zsúfoltságokkal olyan más területeken, mint például Sango, amely Lagos szélén, az Oshodi-Egbeda tengelyen található. és Ikorodu.

Mi az a Mowe?

[ˈmøːvə] nőnemű főnév Szóalakok: Möwe genitivus , Möwen többes szám. sirály, sirály .

Melyik város az arepo?

Arepo egy lakott hely Ogun államban, Nigériában . Ez a nigériai Lagos külvárosa, és gyakran New Lagosnak nevezik, míg mások Magodo 3-nak nevezik.

Melyik terület van Magboro?

Magboro Obafemi Owode-ban (Ogun állam) egy város Nigériában, körülbelül 523 mérföldre (vagy 521 km -re) délnyugatra Abujától , az ország fővárosától.

Magboro Lagos állam alatt áll?

Egy dolog azonban biztos: a Magboro, azaz „kiterjed” éli nevét. Az Ogun állam és Lagos állam közepén elkapott Magboro, mintegy 30 kilométerre Lagos államtól, a leggyorsabban növekvő közösség Ogun állam Obafemi Owode önkormányzati területén.

Az ibafo Lagosban vagy Ogun államban van?

Ibafo az Ogun régióban egy város Nigériában - mintegy 321 mérföldre vagy (517 km) délnyugatra Abujától, az ország fővárosától. Az idő Ibafóban most: 19:43 (szombat). A helyi időzóna neve "Afrika/Lagos" 1 órás UTC-eltolással.

Honnan tudhatom meg az irányítószámomat Nigériában?

Nigériában a következőképpen tudhatja meg irányítószámát:
  1. Látogassa meg a postcode.com.ng honlapot.
  2. Kattintson arra az államra, amelyben tartózkodik.
  3. Válassza ki önkormányzatát.
  4. Keresse meg városát.

Melyik ország irányítószáma 23401?

Amikor arra kérik, hogy töltse ki a nigériai irányítószámot egy űrlapon, a következőket kell használnia: 110001, 23401 vagy 00176. Ezen kódok bármelyikének működnie kell.

Magboro város?

Magboro az Ogun régióban egy város Nigériában, mintegy 520 km-re délnyugatra Abujától, az ország fővárosától.

Mit jelent latinul, hogy Arepo?

Az "Arepo" szó valószínűleg a magvető neve (bár lehet más jelentése is), de nem ez a fő probléma. A „Tenere” azt jelenti, hogy „tartani”, az „opera” pedig az „opus”, azaz „munka” többes szám ragozója. Ezenkívül a "rotas" a "rota" vagy a "kerék" többes ragozási alakja.

Melyik önkormányzat alá tartozik Arepo?

A vizsgálati terület az állam Obafemi Owode önkormányzati területén található. Obafemi Owode Ogun 20 önkormányzati területének egyike. Az Arepo közösség a Lagos-Ibadan Express mentén található.