Honnan a lábak csípős?

Pontszám: 4,9/5 ( 52 szavazat )

Az „uh-KIM-bo” ejtésű csípős melléknév a középangol kenebowe kifejezésből származik , ami azt jelenti, hogy „éles szögben” – ez egy jó leírás arra vonatkozóan, hogyan néznek ki a karok, amikor hajlított könyökkel a kezed a kezeden van. csípő.

Mit jelent a lábak csípős mondás?

1: a kéz a csípőn van, a könyök pedig kifelé van fordítva. 2 : hajlított helyzetbe állítva egy szabó ülő lábbal .

Akimbo afrikai?

Bár a csípős szó úgy hangozhat, mintha egy afrikai nyelvben gyökerezik, valójában egy közép-angol kifejezésből származik, ami azt jelenti, hogy „éles szögben .” Az eredeti kifejezés: „Élesen meghajolva.” Úgy gondoljuk, hogy a csípős szó egy kicsit fülbemászóbb.

Miért jelent a csípős két fegyvert?

Az Akimbo fegyverrel egyszerre két kézifegyvert is kezelhetsz, így több golyót is lőhetsz hatótávolságra .

Hogyan néz ki Arms Akimbo?

Az Akimbo a következőkre utalhat: „A karok csípőre” azt jelenti, hogy a kezeket csípőre tesszük , a karokat a könyökbe hajlítva, amelyek kifelé mutatnak, gyakran álló helyzetben.

Scumbelina, Legz Akimbo (Urak Ligája)

39 kapcsolódó kérdés található

Miért fonjuk össze a karjainkat?

A karok szépen összekulcsolódnak a szív és a tüdő területén, hogy megóvják ezeket a létfontosságú szerveket a sérülésektől , így valószínű, hogy a keresztezés veleszületett. A majmok és a csimpánzok is ezt teszik, hogy megvédjék magukat a frontális támadástól.

Milyen betegségek esetén alkalmazható az Akimbo?

A „karok feszített karok” kifejezés azt jelenti, hogy egyenesen állunk, és csípőre és könyökre helyezzük a kezünket kifelé fordítva. Ez egy tipikus stílus, amely az ember gőgjét vagy arroganciáját mutatja. A nők gyakran használják meglepetés, dac vagy büszkeség kifejezésére is .

Az akimbo az angol szó?

Az „uh-KIM-bo” ejtésű csípős melléknév a középangol kenebowe kifejezésből származik, ami azt jelenti, hogy „ éles szögben ” – ez egy jó leírás arra vonatkozóan, hogyan néznek ki a karok, amikor hajlított könyök esetén a kezed a kezeden van. csípő.

Hogyan szerezhetem meg az akimbo Diamatti-t?

A Dual Wield készlet a Diamattihoz a 35. szinten válik elérhetővé , ekkor már egyszerűen felszerelheti a tartozékot – ez nem jelent különösebb kihívást.

Hogy csinálod a csípős Diamattit?

Könnyű feloldani az Akimbo kettős fegyverzetet a Diamattihoz, ellentétben azzal, ahogy a Modern Warfare-ban volt. Csak a Diamattit kell szintezni a 45. szintig . A fegyverek legegyszerűbb köszörüléséhez használja a Weapon XP tokeneket a hall menüjében. Innentől sokkal könnyebbé válik a pisztoly szintbe állítása.

Biztonságos az Akimbo kártya?

Az Akimbo kártya egy átverés Technikai csapatunk folyamatosan dolgozik a felhasználói élmény javításán, miközben foglalkozik kártyabirtokosaink és adataik online biztonságával is. Ez a helyzet nem felel meg szabványainknak, és elfogadhatatlan, ezért elnézést kérünk rossz tapasztalataiért.

Mi az a csípős Uzi?

Az Akimbo Uzi az ügynök által használt elsődleges fegyver . A v0-ban került bevezetésre. 9.9. ... Ez egy kettős hadállású Uzi, így a játék egyik fegyvere, amely nem tud lefelé célozni – a másik a kezek.

Mi az akimbo a tőkehalban?

Az Akimbo egyike az öt lehetséges rögzítésnek a játékban lévő pisztolyokhoz . Kiválasztása lehetővé teszi, hogy a pisztolyt kettős használatban tartsa a csatatéren.

Mit jelent tompanak nevezni?

A tompa kifejezés, amely a latin obtusus szóból származik, jelentése " tompa" vagy "tompa", olyan szöget írhat le, amely nem éles, vagy olyan személyt, aki szellemileg "tompult" vagy lassú elméjű.

A lábak csípős idióma?

A „lábok csípős” kifejezés annyira elterjedt, hogy klisévé vált , és a kliséket nyilvánvalóan kerülni kell, ha érdekes, élénk írást akarunk alkotni.

Mit jelent a szétszórt?

tárgyas ige. 1 : kifelé terjedését okozni . 2 : ferde : ferde. intransitív ige. 1 : széthúzni vagy kifelé, különösen kényelmetlen módon.

Akimbo Diamatti még mindig jó?

Az Akimbo Diamattiról köztudott, hogy közelről egyet tud robbantani – így nem meglepő, hogy jelenleg az egyik legnépszerűbb töltőanyag. Bár ez a betöltés kapott egy nerfet, még mindig szórakoztató a használata, és meglepően erős az Újjászületés-szigeten.

Miért nem kaphatom meg Akimbo Renettit?

Akimbo feloldásához egy kis küldetést kell befejeznie . Öt különböző meccsen három ölést kell szerezned a Renettivel felszerelt Mo'Money perk használatával. A Mo'Money jutalmat a 36. fegyverszinten lehet feloldani, ami azt jelenti, hogy ehhez a fegyverhez néhány komoly szintet kell csiszolnod.

Hogyan használjuk az akimbo-t a Wordben?

Akimbo mondat példa
  1. Az udvari portás feszített karral, elégedetten mosolyogva állt a nagy tükör előtt. ...
  2. A jóképű fiatal katona, aki a fát hozta, karját feszítette, gyorsan és ügyesen taposni kezdett hideg lábával azon a helyen, ahol állt.

Mit jelent ferdeség?

1 : rosszallóan vagy bizalmatlanul : gúnyosan ferdén nézték az idegent. Sok kritikus ferde szemmel nézte a javaslatot. 2 : oldalpillantással : ferdén A Broads tapasztalt pilótája ferdén nézett az órájára, és az első adandó alkalommal félrevonta Allant.

Mit jelent Lackey a brit szlengben?

A lakáj az , aki valaki másnak dolgozik, és úgy próbál előrébb jutni, hogy megcsókolja a feletteseit . ... A lakáj egyenruhát viselő szolga is lehet, például komornyik, portás vagy inas.

A karok összefonása durva?

Sok esetben nincs semmi baj, ha keresztbe teszed a karjaidat – lehet, hogy fázol, vagy ez csak egy kényelmes pihenőpozíció. A megbeszéléseken azonban mindig kerülni kell, hogy keresztbe tett kézzel üljön, mondja Goman. A legtöbb ember ezt a gesztust úgy fogja értelmezni, hogy Ön ellenálló vagy zárkózott.

Milyen módon teszik össze a karjukat az emberek?

Kiderült, hogy a legtöbb ember természetes elfogultsággal rendelkezik a keresztezés irányában, és a legtöbb globális lakosság valamivel több mint fele a bal alkar a tetején megközelítést részesíti előnyben, bár a két preferencia alapvetően 50-50.