Hol van a Latrobe Egyetem?

Pontszám: 4,6/5 ( 70 szavazat )

A La Trobe Egyetem egy állami kutatóegyetem, melynek székhelye Melbourne-ben, Victoria államban, Ausztráliában található. Fő campusa Melbourne Bundoora külvárosában található. Az egyetemet 1964-ben alapították, Victoria állam harmadik egyetemeként és Ausztráliában a tizenkettedik egyetemként.

Miért van a La Trobe campus Melbourne-ben?

A La Trobe melbourne-i campusán Bundoorában tanulva élvezheti mindazt, amit a város kínál. ... A diákok szeretik az egyetem lenyűgöző növényzetét, az egyedülálló műalkotásokat és szobrokat, valamint a falusi hangulatot – rengeteg kávézóval, étteremmel és még egy bárral is az egyetemen.

Hány campusa van a La Trobe-nak Melbourne-ben?

Campusaink az ausztrál kultúra teljes skáláját kínálják. Victoria államban és Új-Dél-Walesben található hét campusunk Ausztrália legjavát mutatja be.

Hol található Ausztráliában a La Trobe Egyetem?

A La Trobe Egyetem egy állami kutatóegyetem, melynek székhelye Melbourne-ben, Victoria államban , Ausztráliában található.

Hány campusa van a Latrobe Egyetemnek?

A La Trobe Egyetemnek hét campusa van Victoria városában, Ausztrália délkeleti részén, és egy campusa Sydneyben, NSW. Minden campus egyedi környezetben található, változatos és dinamikus légkörrel.

Valódi iparági tapasztalat. Erős karrier eredmények. Válasszon egy világos utat a sikerhez.

17 kapcsolódó kérdés található