Hol van han a tokiói driftből?

Pontszám: 4,7/5 ( 44 szavazat )

Gisele halálát követően a Fast & Furious 6-ban Han elhagyja az Egyesült Államokat, hogy Tokióba, Japánba éljen, és feltűnjön a The Fast and the Furious: Tokyo Driftben. Kezdetben Han volt az egyetlen karakter a Tokyo Driftből, aki feltűnt a következő filmekben, mielőtt Sean Boswell megjelent a Furious 7-ben.

Hogyan él még Han a Tokyo Drift után?

Hant azután úgy ítélték meg, hogy a Tokyo Drift végén Shaw bosszúálló bátyja, Deckard (Jason Statham) keze által halt meg. Az F9 azonban felfedi, hogy Han soha nem halt meg a verseny során . Ehelyett meghamisította a halálát Mr. segítségével... Hant ejtette a helyére, új célt adva a gyászoló férfi életének.

Han valóban meghalt a Tokyo Driftben?

Han Seoul-Oh (Sung Kang) visszatér , miután a 2006-os "Tokyo Drift"-ben "megölték" . A magyarázat hagy némi kívánnivalót maga után, de lehet, hogy a rendező már évek óta erre gondolt.

Hogyan élte túl Han a balesetet?

Volt egy kérdés, ami foglalkoztatja a rajongókat, mióta először rájöttek, hogy Sung Kang Hanként tér vissza a Fast 9-ben. Hogyan élte túl Han? ... Kiderült, hogy Han meghamisította a balesetet Mr Nobody segítségével, hogy elkerülje a bajból . Giselén keresztül ismerkedtek meg, aki korábban szintén neki dolgozott.

Hogyan él Han?

Hant akkor halottnak hitték a 2015-ös Furious 7-ben és a 2017-es The Fate of the Furious-ban, de az idei F9 másodszor forgatja vissza a Tokyo Drift eseményeit, és kiderül, hogy Han valójában túlélte a robbanást … egy visszatérő karakter segítségével. a Fast franchise-ban, a titkosszolgálat munkatársa, Mr. Nobody (Kurt Russell).

Gyors és dühös: Han Lue eredettörténete

30 kapcsolódó kérdés található

Han él az F9-ben?

Az F9-ben megtudjuk, hogy nem Takaski ölte meg Hant a Tokyo Driftben, és nem is Deckard Shaw a Fast and Furious 6-ban és a Furious 7-ben, mert Han valójában nem halt meg. ... A telephelyen a legénység megtudja, hogy Han valójában él , és Mr. Senkivel dolgozik, mióta utoljára látták.

Ki ölte meg Han Tokyo Driftet?

Ennek ellenére újra feltűnik a következő három Fast and Furious filmben, amelyek a Tokyo Drift előtt játszódnak. Halálának körülményeit a Fast & Furious 6-ban tisztázták. Jason Statham Deckard Shaw megölte Hant.

Miért lopott Han a DK-tól?

Tehát az oka annak, hogy Han lop, az az , hogy valójában sokkal több pénzről van szó, mint amilyennek látszik , másodszor, tudja, hogy DK nem veszi észre magától, mivel nem figyel eléggé (amikor a nagybátyja azt mondja neki, hogy Han lopott). és végül mindig fontos, hogy legyen valami bevételi forrásunk, még akkor is, ha gazdag vagy.

Hogy lehet Han életben a Fast 4-ben?

Ő is meghalt abban a filmben, egy tüzes autóbalesetben halt meg Tokió utcáin. De nem ment el örökre – a negyedik, ötödik és hatodik filmről kiderült, hogy a Tokyo Drift előzményei, és ezért egy még lélegző Han is szerepelhet benne.

Miért nincs a rock az F9-ben?

A The Rock miért nem szerepel a Fast & Furious 9-ben. A hivatalos indokot maga a The Rock az, hogy a film forgatása ütközött a Jason Stathammel, Hobbs-szal és Shaw-val készült spinoff filmjének promóciós nyomával . ... Ennek ellenére Statham valóban feltűnik az új filmben.

Melyik gyors 7 karakter hal meg?

Paul Walker Fast & Furious karaktere, Brian O'Conner továbbra is a franchise kulcsszereplője marad, aki a színész halála után is életben maradt. 2013-ban Walker tragikusan és korán meghalt egy autóbalesetben, a Furious 7 forgatása közben.

Mi történt Seannal a Tokyo Drift után?

Han, az egykor halottnak hitt férfi megjelenik, és egy megható pillanatban köszönti Tokyo Drift haverjait. Han elmondja, hogy Sean életben maradása hosszú történet, és csak élvezniük kell egymást és a bulit. A Tokyo Drift mára teljes kört ért el a Fast univerzumban, és Sean hivatalosan is a Toretto család tagja.

Hány éves Han Lue?

Han „halála” után a franchise eseményeit újragondolták, hogy a karakter visszatérhessen a folytatásokhoz. A változtatásokat követően a folytatás állítólag 2014-ben játszódik, így Han a 30 éves korosztályba került, ami közelebb volt Kang 34 éves korához, amikor a Tokyo Drift bemutatója volt.

Miért van Han gyors 9-ben?

Han visszatérése a Fast & Furious 9-be megmagyarázta. Kiderült, hogy Han kapcsolatban áll a Fast & Furious 9, Project Aries középpontjában álló MacGuffinnal . Han nevét a technológia aktiváló kulcsához kapcsolták, így Letty (Michelle Rodriguez) és Mia (Jordana Brewster) Tokióba indul, hátha megtudják, miért.

Hogyan mentette meg Mr Nobody Hant?

Fejlett technológiát és némi trükköt használva Mr. Senki úgy tűnt, mintha Han az autójában ragadt volna, amikor az lángra kapott, de valójában a szeretett utcai versenyző hologramja volt végig . Az F9 átugrik néhány karikán, hogy értelmet adjon Han színpadra állított halálának, amelyet Shaw bevonása még bonyolultabbá tett.

Miért nem volt Vin Diesel a tokiói driftben?

A Universal azt akarta, hogy Vin Diesel szerepeljen a Tokióban játszódó filmben, azzal az ígérettel, hogy több Fast/Furious filmben is szerepel majd. Diesel beleegyezett, de lemondott a színészi díjáról, cserébe a Riddick filmjogáért.

Hogyan élte túl Letty?

Bár Letty némi aggodalmának ad hangot Dominic autólopási terve miatt, minden rablásban részt vesz. Látható a Race Warsban, ahol versenyez és legyőz egy versenyzőtársát. Végül egy elhibázott autópálya-rablás során felgurítja az autóját , és megsérül, de Leon megmenti és túléli.

Brian visszajön gyors 9-ben?

Brian O'Conner benne van a Fast 9-ben? A Fast 9 rendezője, Justin Lin megerősítette, hogy Brian O'Conner még mindig él a Fast univerzumban . Amikor Paul Walker 2013-ban meghalt, a Furious 7 még nem fejezte be a forgatást, így a filmet átalakították, hogy a továbbiakban lényegében kiírják karakterét a sorozatból.

Han benne van a Fast and Furious 4-ben?

A sorozat következő filmje, a 2009-es Fast & Furious (a negyedik), újra bemutatja Hant, mint Dom családjának új tagját , lényegében a Tokyo Drift előtti időben visszamenőleg, hogy Hant integrálja a sorozat folytonosságába.

Ki a szerelmi érdeklődés a tokiói driftben?

Nathalie Kelley (született: 1984. október 5.) perui származású ausztrál színésznő, aki a 2006-os The Fast and the Furious: Tokyo Drift című akciófilmben Neela-szerepéről, valamint különböző televíziós sorozatokban, köztük a Body of Proof-ban (2011) játszott szerepeiről ismert. –2012), Unreal (2015), Vámpírnaplók (2016–2017) és Dinasztia (...

Miért eszik Han?

A Fast & Furious kánon szerint Han láncdohányos múltjából fakad a csámcsogásra való hajlam. Elhunyt barátnője, Giselle (Gal Gadot) elmagyarázza, hogy Hannek állandóan szüksége volt valamire a kezére, hogy segítsen neki végleg leküzdeni ezt a rossz szokást.

Honnan ismerte Han Domot?

Los Bandolerosban Han Mexikóba látogatott (a képernyőn kívül), ahol találkozott Dominic "Dom" Torettóval, és barátságot kötött . ... Amikor Dominic elviszi őket egy félreeső klubba, hogy találkozzanak a pontszámuk szállításáért felelős férfival, Dominic azt mondja neki, hogy hajtsa körbe a háztömböt, vagy várjon az autóban.

Deckard Shaw meghalt a gyors 8-ban?

Később két vitorlázó feltörte Cipher repülőgépének ajtaját, és behatoltak a raktérbe, és kiderült, hogy nem más, mint Deckard és Owen az orosz katonai bázison vívott csata során. A pilóták közölték Cipherrel, hogy betörték őket, ő pedig aktiválta a biztonsági kamerákat, és megdöbbenve látta, hogy Deckard életben van .

Deckard Shaw jó srác?

Deckard Shaw az első főgonosz a The Fast and the Furious franchise -ban, akinek esélye van a megváltásra, míg a franchise többi főgonoszának nem volt esélye a megváltásra (a bátyja is megváltotta, de most már antihős tulajdonságokkal rendelkezik).

Owen Shaw meghalt?

Owen élt a "The Fate of the Furious" végén . Nem világos, hol van most, és mennyi idő telt el az "F8" és a "Hobbs és Shaw" között. A film egy sora arra utal, hogy meghalt, de valószínűleg nem ez a helyzet. A film egy könnyen kihagyható pillanata gyorsan elhomályosítja a nevét.