Hol van a fulke eatun pajta?

Pontszám: 4,8/5 ( 37 szavazat )

A küldetés szerint a nyomok a következők: "Eatun Barnban van, Oxenefordscire nyugati részén . A hely Leah Villa Garrisontól délre található, és délkeletre van egy nagy tótól. Ha már itt van, keresse tovább Fulke a ház előtt azon a helyen.

Hol találom Fulkét az Eatun istállóban?

Hol található Fulke az Eatun Barnban? Ha odaért, keresse meg Fulkét a ház előtt . Beszélni fog a kereskedővel, és megpróbálja rávenni, hogy adja el neki az áruit. Ha az olajos edényekkel ellátott szállítókocsik ki vannak jelölve, akkor ott szálljon le az útról – a ház éppen elhaladt mellettük.

Hol van Fulke?

Az őreivel folytatott beszélgetés során Fulke elárulta, hol lakik Canterburyben .

Hol találom Fulkét Valhallában?

A templomban egy sötétített üvegű ablakot kell keresni. Lődd ki az ablakot íjjal és nyíllal, hogy betörd az üveget, majd menj be. Mielőtt elindulna Fulke felé, egy falat fog látni a jobb oldalon a templom belsejében . A fal mögött van egy kincsesláda, és meg kell törni, hogy megszerezze a kincset.

Hol találom a Fulke-t Canterburyben?

Ez a küldetés Cent-ben található Szent Hadrianus kolostorában . Menjen oda, és kezdésként beszéljen Basimmal. Miután beszélt vele, kövesse Basimot, és lépjen be a templom ajtaján. Itt találod Cynebertet és Fulke-ot... nos, Fulke-t és Cynebert testét legalább.

Assassin's Creed Valhalla Fiery Ambush – Fulke helyszín (Eatun Barn)

37 kapcsolódó kérdés található

Meg tudod menteni Dag Valhallát?

Sajnos nem tagadhatja meg Dag-ot . Le kell győznöd Dagot, és ezt a konfrontációt főnökharcként kezelik. A második – és sokkal fontosabb – választás közvetlenül a küzdelem megnyerése után vár rád – amikor Eivor a haldokló Dag fölé fog állni.

Halálra kell küzdenem a DAG-val?

A legjobb választás itt az, ha odaadod Dagnek a fejszéjét . Ha nem, az megváltoztatja a játék végét, és nem kapod meg az Assassin's Creed Valhalla valódi végét. Ha nem érdekel, hogy milyen véget ér, válassza a kívánt lehetőséget.

Mi történik, ha a Randvi AC Valhallával alszol?

De ha a szíved a romantikus AC Valhalla Randvi mellett áll, még nincs veszve minden. Később biztonságosan kapcsolatba léphet vele, miután Sigurd és Randvi szakítanak . Így nem fogja felzaklatni Sigurdot, és nem kockáztatja a végét.

Mi lesz Sigurd Valhallával?

Az Assassin's Creed Valhalla legjobb befejezése azt jelenti, hogy Sigurd úgy dönt, hogy Angliában marad Eivorral . Sigurd lemond a yarl címről, a pálya szélére kerül, és Eivort nevezi ki a Raven klán új vezetőjévé. Eivor kapcsolata Sigurddal baráti marad.

Adja oda Dagnek a fejszéjét?

ADNI KELL DAG AZ AXJÁT, mert ez a játék öt kulcsfontosságú döntésének egyike, amely drasztikusan befolyásolja a játék végét. Ha az igazi vég után jársz , add oda Dagnek a fejszéjét .

Sigurd egy isten AC Valhalla?

Akkor ki az a Sigurd? Nos, Sigurd is isu . A valóság Eivor skandináv változatában ő a Tyr néven ismert Isu, a háború skandináv istene, tehát minden olyan szóbeszéd, amely arról beszél, hogy a gonosz Rend of the Ancients tagja, Fulke isten, valójában helytálló volt.

Mit mondjak Fulkénak?

Amikor azt mondod a férfinak, hogy engedje el Fulke-ot, ő nemet mond, és Eivornak három lehetősége van ekkor: fizet 130 ezüstöt , megfenyegeti a harcot, vagy 2-es vagy magasabb szintű karizmát használ, hogy meggyőzze őt erről.

Hol találhatom meg és beszélhetem Fulkét?

Keresse meg és beszéljen Fulkéval
  • A Fulkéval folytatott beszélgetésből Eivor megtudta, hogy Eatun Barn Oxenefordtól keletre és Leah falutól délre található. ...
  • Amikor a helyszínen van, egy vágójelenetet indít el.

Mire való az Eatun Barn kulcs?

Használhatja a kulcsot a zárt ládához jobbra , és/vagy tovább balra, ahol egy mozgatható fal van.

Mire való az Eatun istálló kulcsa?

A szobor bal keze is egy platform felé mutat, ahol a játékosok több zsákmányt és miegymást találhatnak, úgyhogy ugorj át hozzá a szobor kezéből. Itt van egy kis láda, amelyet a játékosok a kulccsal kinyithatnak , vasat, bőrt és esetleg egyéb erőforrásokat is szerezhetnek.

Hol található Valhallában az Aelfgarstun farm?

Ahhoz, hogy megtalálja a Billhook Order of the Ancients nyomot az Aelfgarstun Farmban, AC Valhallában, először ki kell találnia, hol van. Mint kiderült, Lincoln városától északnyugatra, Lincolnscire-ben található .

A Loki egy ISU?

Loki az Æsir néven ismert csoporthoz tartozó isu volt, és később a germán és a skandináv mitológiában a bajok isteneként emlékeztek rá.

Mi a rossz vége az Assassin's Creed Valhalla-ban?

„Rossz” végű Assassin's Creed Valhalla technikailag két befejezéssel rendelkezik, mivel azok a döntő változások, amelyek megváltoztatják Sigurd Eivorról alkotott véleményét, következményekkel járnak. ... Eivor nem akarja a trónt, de Randvi meggyőzi őket, hogy legyenek az új jarl , mert az Assassin's Creed története szerint Eivor jarl lett.

A Hamtunscire az AC Valhalla vége?

Hamtunscire egyike a végső végjátéknak , ahol befejezheti Eivor fő történeti küldetését Angliában, és itt gyűjtheti össze szövetségeseit, hogy megvívjon egy végső háborút Wessex királya ellen, és biztosítsa új otthonát népének.

Házasodhat az Assassin's Creed Valhallában?

A Valhalla az Odyssey-ben, az előző kiadásban 2018 októberében először látott funkció bővítésére készül. A játékosok ismét a romantikus lehetőségek falánkját követhetik majd a játék során, és a viking esküvők egy nagyon valós lehetőség. .

Feleségül tudod venni Randvi AC Valhallát?

A romantika Randvivel mindkét nem számára elérhető . Játszhatsz férfi vagy női karakterként – ez nem akadályozza meg a romantikus lehetőségeket.

Vissza tudsz jönni a Petra AC Valhallával?

Az Assassin's Creed Valhalla Petra románc A randevúd után, ha még egyszer beszélsz vele, bevallja neked az érzéseit – és ha viszonozod, akkor elmész egy jó bújásra az ágyban, vagy valami hasonló. Ezt követően bármikor odamehetsz hozzá egy csókra, vagy hogy lefeküdj. Vagy szakíts vele.

Mi történik, ha nem adja oda a DAG-nak az AXE-t?

Mi történik, ha nem hajlandó odaadni Dagnek a fejszéjét? Történeti szempontból a játékban résztvevő dánok úgy vélik, hogy ha fejszével a kezében halnak meg, átjutnak Valhallába , ahol Odin egyik harcosává válnak. ... Ennek ellenére Sigurd lenézi ezt a döntést, hogy megtagadja a Valhallába való belépést, ezért válasszon körültekintően.

Csatlakozzak Daghoz vagy maradjak?

Dag a játék ezen pontján nagyjából ellened van, és nyíltan megvádolt, hogy megpróbáltad ellopni Sigurd jarl helyét. Amikor a Sigurd megmentésére irányuló mentőakció készen áll, választhat, hogy felkéri őt , hogy csatlakozzon, vagy maradjon, hogy tegyen , amit akar. Dag azt mondja, vissza kell maradnia, hogy vigyázzon a településre.

Mit mondjak Dag AC Valhallának?

Dag párbeszéd választások
  • Sigurd ünnepelné az eredményeimet. Elmondod, hogy az ő eredményei nem csökkentik a klán többi tagjának teljesítményét, majd dicséred a bátorságukat.
  • Nem állítom, hogy egyenrangú vagyok Sigurddal. Azt mondod neki, hogy nem fogod kisebbíteni a saját győzelmeidet, és reméled, hogy a dicsőség megtalálja mindazokat, akik megérdemlik.
  • Csend, Dag.