Hol található az utóhatások kitöltése?

Pontszám: 4,9/5 ( 6 szavazat )

A Content-Aware Fill in After Effects használatának megkezdéséhez navigáljon a képernyő tetején található Ablak fülre , majd válassza a Content-Aware Fill lehetőséget. Ezzel megnyílik a Content-Aware Fill panel a munkaterületen. Ezután el kell takarnia az eltávolítani kívánt tárgyat a felvételről.

Hol található a kitöltési lehetőség az After Effectsben?

Nyissa meg a Content Aware Fill panelt a Windows > Content Aware Fill menüponttal . A Content-Aware Fill panelen válassza ki a Kitöltési módszert, és állítsa be azt a tartományt, amelyet az After Effects programnak elemezni szeretne. Ezután kattintson a Kitöltési réteg létrehozása elemre, amely a Kitöltés létrehozása elemmel egy kitöltési réteget ad a kiválasztott réteg tetejére az Idővonal panelen.

Hogyan kell kitölteni az After Effects-et?

A réteg létrehozása után egyszerűen kikapcsolhatja a szemgolyót, vagy törölheti a réteget. Ha azt szeretné, hogy a kitöltés üres legyen, kattintson a kitöltés nevére, és több lehetőség jelenik meg: az Alt + kattintással a kitöltés színére is válthat a különböző módok között.

Hol tölti ki a tartalomtudatos az After Effects 2020-at?

Az After Effects átlátszó területet hoz létre a hajó helyén. A tartalomtudatos kitöltési panel megnyitásához válassza a Windows > Content Aware Fill lehetőséget . A panel több lehetőséget is megjelenít. A panel opcióinak részletes listáját lásd: A Tartalomtudatos kitöltés panel.

Ki tudja tölteni az After Effects tartalommal?

A Content-Aware Fill in After Effects használatának megkezdéséhez navigáljon a képernyő tetején található Ablak fülre , majd válassza a Content-Aware Fill lehetőséget. Ezzel megnyílik a Content-Aware Fill panel a munkaterületen. Ezután el kell takarnia az eltávolítani kívánt tárgyat a felvételről.

Új funkciók az After Effects 2022-ben

30 kapcsolódó kérdés található

Miért nem működik a tartalomtudatos kitöltés?

Ha nincs lehetősége tartalomtudatos kitöltés használatára, ellenőrizze azt a réteget, amelyen éppen dolgozik . Győződjön meg arról, hogy a réteg nincs zárolva, és nem korrekciós réteg vagy intelligens objektum. Azt is ellenőrizze, hogy van-e aktív kijelölés, amelyen alkalmazni szeretné a tartalomtudatos kitöltést.

Miért nem látszik az alakréteg az effektusok után?

1 Helyes válasz Ellenőrizze a réteg pozícióját , lehet, hogy a képernyőn kívül van. Ellenőrizze az átlátszóságot és a méretarányt is. Szintén szó szerint létrehozhat üres alakzatrétegeket vagy görbéket egyetlen útvonalponttal. Végül azt látom, hogy "útvonalvágás" és ezek a beállítások esetleg ki vannak kapcsolva, tehát az útvonal ott van, de 100%-ban levágva.

Mely tulajdonságok szerepelnek automatikusan egy alakzatrétegben?

Az alakzatrétegek vektorgrafikus objektumokat, úgynevezett alakzatokat tartalmaznak. Alapértelmezés szerint egy alakzat egy görbéből, egy körvonalból és egy kitöltésből áll. (Az alakzatokhoz lásd: Az útvonalak és a vonások és kitöltések.)

Mennyi ideig tart a tartalom tudatos kitöltése?

Néha 60 másodperc alatt van. Néha a renderelés néhány percig is eltarthat . A renderelés befejeztével az After Effects egy további réteget hoz létre a rétegpanelen (F ábra), amely a felvételi réteg fölé kerül. Ez kitölti a maszk által létrehozott hiányzó képpontokat.

Hogyan működik a tartalomtudatos eszköz?

A Photoshop Content-Aware Fill parancsát arra tervezték , hogy a lehető legegyszerűbbé tegye a nem kívánt tárgyak vagy zavaró elemek eltávolítását a fényképekről . A Photoshop egyszerűen kijelöli a területet, és azonnal lecserélheti a környező területekről származó új képrészletekre.

Mi a trimm útvonal az After Effectsben?

A Trim Paths az Adobe After Effects olyan eszköze, amely lehetővé teszi az alakzati rétegútvonalak pontos beállítását . Előfordulhat azonban, hogy az új felhasználók nem tudnak róla, mert el van rejtve az alakzatréteg almenüje alatt.

Hogyan lehet kitölteni egy formázott réteget?

Kitöltés és körvonal alkalmazása
  1. Válassza az 1. téglalap lehetőséget az Idővonal panelen.
  2. Kattintson a Kitöltés színe mezőre (a Kitöltés mellett) az Alakzat kitöltési színe párbeszédpanel megnyitásához.
  3. Módosítsa a színt világoskékre (R=0, G=170, B=255 használtuk), majd kattintson az OK gombra.

Hogyan rajzolhatsz kört kitöltés nélkül az Illustratorban?

Válassza ki az Alakzat eszközt, és használja az Ellipszist . Rajzold le a körödet, ahogy szeretnéd. A stílusválasztóban lépjen a „Láthatóság” stílusokhoz, és válassza az „Elrejtés” lehetőséget.

Mi az alakformáló eszköz az Illustratorban?

Az Alakformáló eszközről A Shaper eszköz segítségével összetett és gyönyörű terveket hozhat létre alakzatok rajzolásával, egymásra helyezésével és egymásba helyezésével , majd egyszerűen kombinálásával, összevonásával, törlésével vagy mozgatásával.

Hogyan tölthetek ki egy tartalomtudatos válogatást?

Válassza a Szerkesztés > Kitöltés parancsot , és a megjelenő párbeszédpanelen válassza a Tartalom menü Content Aware parancsát. Ha az OK gombra kattint, a Photoshop kitölti a kijelölést a környező képpontokkal, és összekeveri őket. A kijelölés kitöltéséhez használt voodoo véletlenszerű, és minden alkalommal változik, amikor a parancsot használja.

Mit csinál a tartalomtudatos kitöltés?

A Content-Aware Fill munkaterület interaktív szerkesztési élményt nyújt a tökéletes képkezeléshez . Használja az élő, teljes felbontású előnézetet, miközben finomítja a Content-Aware Fill által használt mintavételi területet, és módosítja a beállításokat a lenyűgöző eredmények elérése érdekében.