Hol van a cheshunt állomás?

Pontszám: 5/5 ( 66 szavazat )

Cheshunt egy nemzeti vasúti és londoni földalatti állomás Cheshuntban, Hertfordshire-ben, Angliában. A nemzeti vasúthálózaton a West Anglia fővonalon található, 24 mérföldre 1 láncra a londoni Liverpool Streettől, és Waltham Cross és Broxbourne között található.

Nyitva van a Cheshunt vasútállomás?

Hétfő-Szombat 08:00-20:00 Vasárnap 10:00-20:00 Ünnepnapokon 09:00-18:00 A megjelenített órák az Ügyfélkapcsolati csapatra vonatkoznak a 0345 600 7245 telefonszámon (8. lehetőség). Karácsony napján és ünnepnapon zárva.

Cheshunt szép hely lakni?

2019-ben a londoni ingázók legjobb lakóhelyének választották, egy gyönyörű 1000 hektáros vidéki parkkal és versenyképes ingatlanárakkal – nem meglepő, hogy a hertfordshire-i Broxbourne városrészben található Cheshunt kívánatos lakóhelynek tekintik.

Használhatja az Oyster-t a Cheshunthoz?

Ahelyett, hogy Londonba érkezve váltanának a jegyek között, a Greater Anglia ingázói az Oyster könnyedsége és kényelme segítségével fizethetik az egész utazásukat. Ide tartozik: Theobalds Grove, Waltham Cross, Cheshunt, Brentwood, Shenfield, Broxbourne, Rye House, St Margarets, Ware és Hertford East.

Chelmsford az Oyster kártyán van?

Fizessen menet közben. Ha az Oyster körzetből egy azon kívül eső állomásra utazik (pl. Chelmsford vagy Harlow Town), nem használhatja Oyster vagy érintés nélküli fizetési kártyáját utazás közbeni fizetéshez. Az Oyster területén kívüli állomásokon nincs Oyster olvasó , így nincs hova érintenie.

Az autós üldözés során egy bolond hajt a VONATPÁNYON, miután a rendőrök megállították az ellopott Land Rovert

33 kapcsolódó kérdés található

Mik azok az 1-6 zónák Londonban?

Londonon belül az összes London Underground, National Rail, London Overground, TfL Rail és Docklands Light Railway állomás hat tarifazónához van hozzárendelve. Az 1. díjzóna a központi területet fedi le, a 2., 3., 4., 5. és 6. viteldíjzóna pedig koncentrikus gyűrűket alkot körülötte.

Cheshunt durva?

Cheshunt durva A város remek hely a család felnevelésére, és a közösség érzése a környéken azt jelenti, hogy soha nem tűnik veszélyesnek.

Miről híres Cheshunt?

Cheshunt jól ismerik a történelemkönyvek, mint az a hely, ahol I. Erzsébet hercegnőként élt . Richard Cromwell, a Nemzetközösség Lord Protectorja 1712-ben halt meg Cheshuntban. A család Pengellyben élt, amelyet 1888-ban tűz pusztított, unokája sírja pedig a helyi templomkertben található.

West Cheshunt biztonságos?

Cheshunt az első 5 legveszélyesebb közepes méretű város között van Hertfordshire-ben, és összességében a 24. legveszélyesebb Hertfordshire 141 városa, faluja és városa közül. A teljes bûnözési ráta Cheshuntban 2020-ban 70 bûnözés volt 1000 emberre számítva .

Vannak WC-k a Cheshunt állomáson?

Az akadálymentesített WC-k a főpályaudvaron találhatók . Kerekesszék kölcsönözhető. Ha kerekesszéket szeretne kölcsönözni, kérdezze meg a személyzet egyik tagját.

Melyik vonalon van Enfield Town állomás?

Az Enfield Town az angliai London Overground hálózat Lea Valley vonalainak három északi végállomásának egyike. Ez a legközpontibb állomás a London északi részén található Enfield kerületben.

Járnak vonatok Cheshuntból Liverpool Streetre?

Igen, lehet utazni Cheshuntról London Liverpool Streetre anélkül, hogy át kellene szállni. Cheshuntból naponta 126 közvetlen vonat indul London Liverpool Streetre.

Melyik zóna a Gesztenye?

Az USDA növényállósági zónája A gesztenyefák ellenállnak az USDA 4-9 zónáinak , hacsak nincs másképp jelezve. Ez a besorolás azt a minimális téli hőmérsékletet mutatja meg, amelyet a növények általában túlélnek, ha megfelelően megkeményednek.

Tudsz úszni a Cheshunt-tóban?

Herts Young Mariners Base , Cheshunt A Herts Young Mariners Base Cheshuntban, Hertfordshire-ben több mint 60 éve működik, és számos szabadtéri tevékenységet kínál. Március 29-től ismét nyíltvízi úszást kínált.

Miért hívják Cheshunt Cheshuntnak?

Cheshunt először az 1086-os világvége könyve említi „Cestrehunt” néven, amely egy kastélyra vagy erődre utal, amelyről a város nevét kapta . Cheshunt nyugati részén található a történelmi Churchgate terület, délen pedig Theobald negyede a történelmi Cedars Parkkal.

A Cheshunt Broxbourne-nak minősül?

Cheshunt (/ˈtʃɛzənt/CHEZ-ənt) egy város Broxbourne kerületében, Hertfordshire államban, amely teljes egészében a londoni nagyvárosi területen és a nagy-londoni városi területen belül fekszik. ... A város az A10-es úton található. A város lakossága 45 832 lakosa az Egyesült Királyság 2011-es népszámlálása szerint.

Mekkora a bűnözés aránya Enfieldben?

Bűnözés és biztonság Enfieldben A teljes bűnözési ráta Enfieldben 2020-ban 85 bűncselekmény volt 1000 főre vetítve . Ez kedvezőbb a londoni bűnözési rátához képest, amely 3,3%-kal alacsonyabb, mint a londoni 1000 lakosra vetített 87 bűnözési ráta.

Milyen Broxbourne-ban élni?

Broxbourne remek hely Londonból való költözéshez . Elég közel a fővároshoz ahhoz, hogy kényelmes legyen a munka és a szórakozás, elég távol ahhoz, hogy szünetet tudjon tartani a városi életben. Jó ár-érték arányú családi házak, tisztességes iskolák – kezdődjön élete következő fejezete.

Melyik vonalon van Waltham Cross?

A Waltham Cross vasútállomás a West Anglia fővonalon található , és kiszolgálja Waltham Cross külvárosi városát Hertfordshire-ben és a szomszédos Waltham Abbey-t Essexben, Angliában. A londoni Liverpool Streettől 12 mérföld 63 lánc (20,6 km) található, és az Enfield Lock és Cheshunt között található.

Honnan tudhatom meg a londoni zónámat?

A zóna a csőtérképen látható . A zónák fehér vagy szürke színnel vannak jelölve. A zóna megtekintéséhez görgessen, vagy írja be az állomás nevét a keresőmezőbe.

Honnan tudhatom, hogy belépek a londoni torlódási zónába?

A torlódási díj zónáját a TFL honlapján ellenőrizheti. A zóna London központjának számos népszerű területét fedi le, mint például Westminster, Holborn, Farringdon, Marylebone és a City.

Mennyibe kerül egy Oyster kártya?

Mennyibe kerül egy Visitor Oyster kártya? A Visitor Oyster kártya ára 5 GBP (plusz postaköltség) , és előre fel van töltve az utazásra költhető jóváírással. Kiválaszthatja, hogy mennyi hitelt kíván hozzáadni a kártyájához: 10 GBP, 15 GBP, 20 GBP, 25 GBP, 30 GBP, 35 GBP, 40 GBP vagy 50 GBP.