Hol van cr england?

Pontszám: 4,7/5 ( 3 szavazat )

A CR England CDL Trainingről
A CR Englandet 1920-ban alapították, és székhelye Salt Lake City, UT . Több mint 4500 teherautóval, 6500 pótkocsival és 5600 sofőrrel az ország egyik legnagyobb hűtőszállítójává nőtte ki magát.

A CR England jó cég?

A munka nagyszerű, de a társaság szörnyű . Jelenleg mérföldenként 0,42 dollárt kapok, és 1 év tapasztalat után mérföldenként maximum 0,44 dollárt kapok, tehát alacsony a fizetésem. Szerezze meg tapasztalatait itt, fejezze be az évet, és távozzon a lehető leghamarabb. Meg kell küzdened az otthoni idődért, és ez egyszerre maximum 5 nap.

A CR England fizet neked az iskola alatt?

A CR England fizeti az iskoláját, ha 12 hónapig náluk marad, ha nem vagy veterán, és ha veterán vagy, akkor 9 hónapig tart visszafizetni a kölcsönt. ... Amikor túl voltam az úton, 24 1/2 cent fizetést kaptam mérföldenként 6 hónap után, és ez még mindig meglehetősen alacsony fizetés.

Mit jelent a CR England?

A CR England alapítója, Chester Rodney England egy teherautó volánja mögött a cég történetének korai szakaszában. (CR England Inc.)

A CR England egy mormon cég?

A CR England név mögött Chester Rodney England volt, aki egy farmon született a Utah állambeli Plain Cityben, 1896-ban. Nem sokkal azután, hogy 20 éves korában összeházasodtak, Anglia, egy jámbor mormon , kötelező egyházi misszióba távozott, hirdetve a tanításokat. az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza délen.

Minden CR England-nél készült fizetési csekk felfedése

25 kapcsolódó kérdés található

Mit fizet a CR England mérföldenként?

Az 1. fázisú képzés átlagos fizetése heti 505 USD. A 2. fázisú edzés mérföldenként 0,28 USD, megosztva a teherautó által megtett összes fizetett mérföldre, még akkor is, ha Ön nem vezet. A 2. fázisú képzés átlagos fizetése 580 USD/hét.

Hogyan léphetek ki a CR England-ből?

Menj a lehető legmesszebb a CRE-től! Vigye vissza a teherautót SLC Utah-ba, menjen át a kapun, és hagyja, hogy a "kapufigyelő" bejelentkezzen. Ne szálljon ki teher alatt! Küldj Qualcomm-üzenetet, jelezve, hogy hol van a teherautó és az utánfutó, hol hagytad a kulcsokat (az enyémet a pohártartóban hagytam) és menj el.

Ki alapította a CR Englandet?

Alapítónk, Chester Rodney England a vállalkozói szellemre építette ezt a céget, és egy könnyebb megélhetési módra, mint a gazdálkodás. Két fiával, Gene-vel és Billel együtt elkezdték építeni nemzetünk egyik első hűtött szállító cégét.

A CR England felvesz bűnözőket?

Nem. bárki, aki bűncselekményt követett el, nem rendelkezhet A osztályú CDL-vel .

Jól fizet a CR England?

Mennyit keres egy kamionsofőr a CR Englandnél? A tipikus CR England Truck Driver fizetése 29 dollár óránként. A kamionsofőrök fizetése a CR Englandnél óránként 11 és 35 dollár között mozoghat .

Milyen gyakran vagy otthon a CR England-vel?

Az ígért dedikált útvonalakat soha nem osztják ki Önnel, és nehéz megszerezni. NEM jó OTR-nek lenni, ha van családod. Csak 6 hetente jössz haza, és akkor olyan fáradt vagy, hogy nem tudsz/nem tudsz sokat csinálni, amíg otthon vagy.

A CR England végez hajtesztet?

A szőrteszttel több hónapot is képesek vagyunk kimutatni, nem pedig a szokásos vizeletvizsgálatokkal ellenőrzött maroknyi napokat. ... Azt találtuk, hogy a hajteszt pozitív aránya több mint háromszorosa volt, mint az előírt DOT vizeletvizsgálat önmagában.”

Miért mondanak le a kamionsofőrök?

Néha a kamionosok felmondanak, mert úgy találják, hogy fuvarozóik nem vállalnak felelősséget teherautóikért és felszereléseikért . ... Más esetekben úgy érzik, hogy a teherautók nem biztonságosak, vagy hiányoznak a korszerűsített technológiáról, például a teherautó-biztonságot segítő vezetési funkciókról.

A CR England fizet a szállodáért?

A CR England a lakhatást fedi le . Tiszteletben kell tartania a szerződését, különben a végén rá fog esni.

Mióta létezik a CR England?

1920 óta a CR England vezető szerepet tölt be a szállítás, szállítás és logisztika területén. Százéves évfordulónk alkalmából megünnepeljük, honnan jöttünk, és mi következik a következő 100 évünkre.

Hány Swift teherautó van az úton?

Ma a Swift közel 4 milliárd dollár bevételt termel, több mint 14 000 teherautót üzemeltet, és Észak-Amerika legnagyobb teherautó-szállítója.

A CR England engedélyezi az utasokat?

Igen, a házastársa is utas lehet . Nyújtsa be kérelmét a Biztonsági Osztályhoz, és a jóváhagyást követően utasengedélyt adnak ki. Az utasbiztosításért napi 6 dollárt kell fizetnie. Igen, megadja az információkat a biztonságnak, és hozzáadják az utasokat a biztosítási kötvényhez.

Van a CR Englandnek háziállat-szabályzata?

Igen, van háziállat-szabályzata . Igen. Nincs háziállat.

A CR England rendelkezik a vezető felé néző kamerákkal?

Nem, NINCS kamerájuk a fülkében, amely a sofőrt figyeli . A szélvédőre szerelt kamera a teherautó eleje felé néz, hogy figyelje a sáveltolódást vagy a túl közeli követést; kamera csatlakozik a fedélzeti számítógéphez.

Melyik a leggazdagabb szállítmányozó cég?

Első bejegyzésünk ezen a listán, és a legnagyobb teherfuvarozó cég fődíjasa a Fedex Freight . A Fedex Freight egy teherautónál kisebb szállítmányozási vállalat, és a Fedex Corporation, egy amerikai vállalat, amelynek központja a Tennessee állambeli Memphisben található.

Mi a legjobban fizető kamionsofőr munka?

Íme a kilenc legjobban fizetett teherautó-fuvarozási munka, amelyet fontolóra vehet.
  • Jeges közúti teherszállítás. ...
  • Hazmat fuvarozás. ...
  • Tanker vontatás. ...
  • Túlméretes teherszállítás. ...
  • Luxusautó fuvarozás. ...
  • Csapatvezetés. ...
  • Tulajdonos-üzemeltetői munkák. ...
  • Magánflották.