Hol készül az avertx?

Pontszám: 4,4/5 ( 46 szavazat )

Az összes AvertX ProConnect szoftvert itt, az USA -ban fejlesztették ki. Házon belüli tervezésünk és fejlesztésünk lehetővé teszi számunkra, hogy professzionális felügyeleti termékeket szállítsunk, amelyek könnyen használhatók, és egyszerűvé és hatékonysá teszik otthona vagy vállalkozása felügyeletét.

Ki gyártja az AvertX-et?

Összefoglalva, az AvertX HD838 és 438IR IP kameramodellek a Hikvision kamerák átmárkázott változatai módosításokkal, és három sérülékenységük van, amelyek segítségével az eszköz kompromittálható, sőt működésképtelenné is válik.

Milyen kamerák kompatibilisek az AvertX-szel?

 • HD838 4K IR autofókuszos zoom beltéri/kültéri IP dómkamera Smart Analytics funkcióval. 539,00 USD.
 • A800+ ProConnect 8 csatornás HD+ hálózati videórögzítő. 1295,00 USD.
 • A1600+ ProConnect 16 csatornás HD+ hálózati videórögzítő. 1595,00 USD.
 • HD448 4K IR beltéri/kültéri mini IP Bullet kamera Smart Analytics funkcióval. 339,99 USD.

Az AvertX vezeték nélküli?

Nagyon vonzó az a lehetőség, hogy bárhol elhelyezhet egy kamerát vezeték nélkül. A vezeték nélküli kamerarendszerek azonban nem igazán vezeték nélküliek . ... Az AvertX IP-kamerák az NVR-től kapják az áramot, és egyetlen Ethernet-kábellel küldik a videót akár 300 láb távolságig.

Hogyan állíthatom vissza az AvertX NVR-t?

Nyomja meg és tartsa lenyomva a reset gombot 30 másodpercig . Húzza ki a kamerát az NVR-ből 15 másodpercre, majd dugja vissza a kábelt. Hagyjon elegendő időt a kamera és az NVR számára a beállítások cseréjéhez és a kapcsolat helyreállításához.

Az új AvertX ProConnect System 2019 megismerése

45 kapcsolódó kérdés található

Hogyan adhatok hozzá Onvif kamerát az NVR-hez?

ONVIF kamera hozzáadása Hikvision NVR-hez
 1. Győződjön meg arról, hogy a kamera ONVIF-kompatibilis;
 2. Csatlakoztassa a kamerát az NVR PoE porthoz;
 3. Jelentkezzen be a Hikvision NVR-be;
 4. Lépjen a Konfiguráció > Rendszer > Kamerakezelés > IP kamera menüpontra;
 5. Keresse meg a kamerákat a listában;
 6. Jelölje be a kamera jelölőnégyzetet, és kattintson a Módosítás gombra;

Használhatok bármilyen IP kamerát bármilyen NVR-hez?

A legtöbb IP kamera és professzionális NVR szoftver támogatja az RTSP-t (Real Time Streaming Protocol) . Amíg megteszik, használhatja őket együtt anélkül, hogy aggódnia kellene a kompatibilitás miatt. Ellenőrizze a specifikációt (általában a Hálózat részben), hogy megtudja, támogatják-e.

Hogyan engedélyezhetem az ONVIF-et?

Hogyan engedélyezhető az ONVIF a Hikvision kamerákon?... Lépésről lépésre
 1. Jelentkezzen be a kamerája adminisztrátori felületére. Ezt megteheti a kamera IP-címének megadásával, ha a helyszínen tartózkodik, vagy távolról alagúttal is eljuthat a kamerához.
 2. Érintse meg a „Konfiguráció” > „Speciális beállítások” lehetőséget.
 3. Jelölje be a "Hikvision-CGI" és az "ONVIF engedélyezése", majd a "Mentés" lehetőséget.

Mi az ONVIF protokoll?

Az ONVIF – az Open Network Video Interface Forum rövidítése – egy globális fórum és egy globális protokoll, amely lehetővé teszi a különböző gyártók különböző felügyeleti és biztonsági eszközeinek zökkenőmentes együttműködését .

Biztonságos az ONVIF?

Megbízható, azonnali átjárhatóság. Szabadság attól, hogy egyetlen gyártó szabadalmazott termékeibe „bezárják”. Egyszerűsített rendszertervezés és telepítés. A befektetés biztonsága a jövőbiztos interfész használatával a rendszerfrissítésekhez.

Minden IP kamera ONVIF-et használ?

A felügyeleti iparág létrehozta az ONVIF nevű nyílt szabványú protokollt, amely lehetővé teszi a kamerák számára, hogy kommunikáljanak egymással és a hálózati rögzítő eszközökkel. ... Minden IP-termékünk 100%-ban ONVIF-kompatibilis az IP biztonsági kamerákhoz készült Profile S-vel.

Az ONVIF egy API?

A piac fejlődésével az ONVIF protokoll egyre inkább elvárássá vált az új termékekkel szemben. ... 2009 óta az ONVIF protokollt használjuk szabványos alkalmazásprogramozási felületünkként (API) a videókezelő szoftver (VMS) kínálatában, és korlátozott kivételekkel az összes kamerakínálatunkban.

Hogyan nézhetem meg az ONVIF kamerát?

Hogyan tekintheti meg IP-kameráját távolról webböngészőn keresztül
 1. Keresse meg a fényképezőgép IP-címét. ...
 2. Nyisson meg egy webböngészőt, és írja be az IP-címet. ...
 3. Lépjen a BEÁLLÍTÁSOK > ALAP > Hálózat > Információ menüpontra a kamera által használt HTTP port számának megkereséséhez.
 4. A port módosítása után újra kell indítania a kamerát a módosítások mentéséhez.

Mi az ONVIF kompatibilis?

A Honeywell, Panasonic, Dynacolor, Sony, Samsung, Pelco, Bosch, Axis, HikVision és Arecont Vision által gyártott kameramodellek ONVIF-kompatibilisek lehetnek. (Megjegyzendő, hogy nem minden ezen cégek által gyártott kamera ONVIF-kompatibilis, az ONVIF egy új szabvány, és ezek közül néhány vállalat már régebb óta létezik, mint az ONVIF.

A hikvision egy ONVIF?

A Hikvision és a Dahua technológiát „felfüggesztették”, és gyakorlatilag kizárták az ONVIF-ből . A Hikvision és a Dahua Technology a legújabb kínai technológiai vállalatok, amelyeket felfüggesztettek és kizártak az ONVIF-ből. ... Mivel az ONVIF szabványai nyilvánosak, a kínai vállalat azt mondta, hogy továbbfejleszthetik az ONVIF specifikációit.

Működhet az IP kamera NVR nélkül?

DVR vagy NVR nélkül az IP-kamerák továbbra is önállóan működhetnek önálló megfigyelőeszközként , akárcsak az SD-kártyás biztonsági kamerák. A technológia fejlődésével manapság az önálló IP kamera képes támogatni a wifi kapcsolatot, a P2P videó streaminget és az SD kártyás rögzítést.

Hány IP kamerát tud kezelni egy NVR?

Az NVR legfeljebb 9 hálózati kamerát tud csatlakoztatni. 46 személy találta hasznosnak.

Minden IP kamera kompatibilis?

Mivel minden IP-kamerának saját felhasználói felülete és a kamerába beépített kamerabeállításai vannak, nem minden IP-kamera teljesen kompatibilis az összes NVR-rel . A következőkben a különféle IP-kamerák kompatibilitási lehetőségekről fogok beszélni. A legjobb megoldás az, ha hálózati IP-kamerákat vásárol, amelyek kompatibilis NVR-rel rendelkeznek.