Hol van az apertúra-tudomány?

Pontszám: 4,4/5 ( 26 szavazat )

A fő létesítmény az Aperture Science Enrichment Center, amely Felső-Michiganben található, és legalább egy másik bázissal rendelkezik az Ohio állambeli Clevelandben.

Valódi hely az Aperture Science?

Valamikor az Aperture Science 1943-as megalapítása után Michigan Felső-félszigetén épült, az Aperture Laboratories a cég fő központja.

Mekkora az Aperture Science létesítmény?

Méret és elrendezés A sóbánya kilenc függőleges aknából áll, amelyek mindegyike legalább 4000 méter mély és több száz méter hosszú .

Hol található az aperture portál?

A portál helyszíne az Aperture Science Laboratories Computer-Aided Enrichment Center – röviden Aperture Science –, amely a portálpisztoly létrehozásáért felelős kutatóintézet. A Portal 2-ben bemutatott információk szerint a komplexum Michigan Felső-félszigetén található .

Az Aperture Science kapcsolódik a Black Mesához?

A Black Mesa egy tudományos kutatóvállalat a Half-Life univerzumban, és az Aperture Science fő versenytársa.

Portál: Az Aperture története (Idővonal és Lore)

23 kapcsolódó kérdés található

A Black Mesa jobb, mint a Half-Life?

Remakeként a Black Mesa egy kicsit kiterjedtebb, mint a Halo és a Halo 2 évfordulós verziói, bár a grafikus frissítések összehasonlíthatók. ... Összességében azonban a Black Mesa lényegében olyan, mintha az eredeti Half-Life-et játszaná jobb grafikával, mint a Half-Life 2-vel .

Ki vezeti az Aperture Science-t?

Az Aperture Science egy tudományos kutató cég, amelyet Cave Johnson alapított. A Portal és a Portal 2 az Aperture Science Enrichment Centerében zajlik, amely az Aperture Science termékek és az azokat használó emberek végtelen tesztelésének szentelt.

Lesz Portal 3?

Úgy tűnik azonban, hogy a Valve-nak nem érdeke egy harmadik portáljáték létrehozása , és ennek több oka is van. ... De úgy tűnik, hogy a vállalat az évek során eltávolodott a nagy, egyjátékos játékoktól (a Half-Life Alyx ellenére), ami tovább magyarázza, miért nem valószínű a Portal 3 jelenleg.

Miért hazugság a torta?

A torta hazugság egy 2000-es évek mémje, amely a Portal nevű videojátékon alapul, és hamis ígéretekre, kísértésre vagy csapdára használják, hogy valakit a saját tönkretéve tegyünk . Bár gyorsan elterjedt, mára már kiöregedett mémként tréfálják.

Mi a legnagyobb rekesznyílás?

Az adott objektív specifikációi általában a maximális és minimális rekesznyílást tartalmazzák, például f/0,95 –f/22. Ebben az esetben jelenleg az f/0,95 a maximális rekesznyílás (a gyakorlati használathoz a legszélesebb nyílás full-frame formátumban), az f/22 pedig a minimális rekesznyílás (a legkisebb nyílás).

Chell tényleg megszökött?

A GLaDOS meglepetésére Chell nem esik pánikba és nem adja fel kétségbeesésében. Ehelyett kis híján megússza a biztos halált az ASHPD okos használatával, és elhagyott karbantartó területeken indul át a GLaDOS folyamatos verbális csüggedése ellenére.

GLaDOS Chell anyja?

Mielőtt megtudta volna, hogy ő Caroline, Glados SOHA nem védte volna Chellt, mivel mélyen gyűlölte őt, mielőtt megtudta volna, hogy ő az anyja (valahogy). ... ám, ha egyszerűen megöli a kardokat, az Aperture összeomlana, és megölné Chellt és Ratmant. Így kitörli Caroline személyiségét Gladosból.

Chell egy klón?

Chell egy klón . ... Az egyetlen dolog, amire utalhatott, az a tesztalanyokra, pontosabban Chellre.

Ki hangoztatja Cave Johnsont?

A Cave Johnsont Erik Wolpaw tervező készítette, a hangját pedig JK Simmons adja. "Excentrikus halott milliárdosnak" és "extrovertáltnak, lelkesnek és véleménynyilvánítónak" nevezik. Ő volt az Aperture Science alapítója és vezérigazgatója.

Miért készült a Wheatley?

A GLaDOS szerint a Wheatley-t eredetileg az Aperture technikusai "Intelligencia csillapító gömbnek" tervezték. Feladata az volt, hogy kevésbé veszélyessé tegye a GLaDOS-t azáltal, hogy hülye ötletek folyamatos áramlását generálja, ezáltal elvonja a figyelmét és hátráltatja a döntéshozatali folyamatát abban a reményben, hogy...

Miért zárták le a régi nyílást?

Míg a céget intenzíven vizsgálták a visszahívások miatt, Johnson elrendelte, hogy 1961-ben zárják le a 09-es teszttengelyt, hogy elrejtse a korai etikátlan tudományos projekteket . Az Egyesült Államok Szenátusa 1968-ban meghallgatásra hívta Johnsont az 1950-es években Aperture-kísérletekben részt vevő eltűnt űrhajósokról.

Tudsz Silk Touch tortát?

A torta egy ravaszkodással előállított étel, amely szilárd felületre helyezhető, így bármely játékos fogyaszthatja. Ha egyszer felhelyezték, nem lehet visszaemlékezni sem Silk Touch csákánnyal, sem ollóval.

Miből készül a Portál tortája?

A torta egy fekete-erdői torta , amelyet a GLaDOS a Portal során ígért Chellnek.

Van torta a Portál végén?

A torta a Portal végén látható egy ébredő személyiségmagokkal és a társkockával körülvett szobában. ...

Miért lett Wheatley gonosz?

De éppen amikor Wheatley szabadon akarja engedni Chellt, megrontja és elárulja őt, azzal vádolva, hogy önző módon használja fel őt . ... Amint esnek, a GLaDOS elmagyarázza, hogy Wheatley-t a tudósok úgy tervezték, hogy mindig rossz ötletekkel álljanak elő (saját szavai szerint "bolond" legyen).

Az Alyx egy hl3?

A „Half-Life: Alyx” nem az a „Half-Life 3”, amelyre az emberek vártak. Ehelyett egy előzmény – a „Half-Life” és a „Half-Life 2” eseményei között játszódik. Ja, és van még egy nagy figyelmeztetés: a „Half-Life: Alyx” egy virtuális valóság játék, amely csak PC-n játszható VR-ben.

Miért utálja a Valve a 3-ast?

A Valve utálja a 3-ast, mert úgy néz ki, mint a segg, a Valve pedig a szamarat .

Miért hívják Aperture Science-nek?

Az Aperture Science alapjai 1943- ban Cave Johnson megalapította az Aperture Science-t , mint „Aperture Fixtures” néven zuhanyfüggöny-gyártót. A nevet később 1947 körül "Aperture Science"-re változtatták, látszólag véletlenszerűen, a nevet azért választották, hogy "higiénikusabbnak tűnjenek a függönyök".

Mi volt a Borealison?

Feltételezik, hogy a Borealis egy rendkívül erős és veszélyes titkot tartalmazott, amely valószínűleg nagyobb léptékű portálokat és teleportációt foglal magában, mint egy kézi portáleszköz, ami megmagyarázza, hogyan képes távolodni egy Aperture Science létesítménytől.

Bekerült a kombájn az Aperture-be?

Körülbelül egy héttel ezelőttig nem nagyon gondolkodtam rajta, de az Aperture-t soha nem találta meg a Combine.