Hol van Andy Goldstein?

Pontszám: 4,1/5 ( 28 szavazat )

Goldstein jelenleg a The Sports Bar nevű rádióműsor házigazdája, amely a talkSPORT műsorán hétfőtől csütörtökig tart, minden héten 22:00 és 1:00 között. A műsort kezdetben vasárnap este sugározták, majd hétfőtől csütörtökig sugározták. George Galloway távozását követően az állomásról heti 4 éjszakára emelkedett.

Hol van most Andy Goldstein?

Andy Goldstein veszi át a talkSPORT Drive vezető műsorvezetőjét Darren Gough és Darren Bent mellett.

Mi történt Adrian Durhammel?

Jelenleg ő vezeti az állomás "Drive" című műsorát hétköznapokon 16 és 19 óra között, Darren Gough volt angol krikettjátékos mellett.

Jason Cundy még mindig a talkSPORT-on van?

Jason Victor Cundy (1969. november 12. –) egykori angol labdarúgó, aki védőként játszott, jelenleg rádióadó . Bemutatja a The Sports Bart a talkSPORT-on, a Jason Cundy Kicks Off-ot a London Live-on, valamint kommentál és prezentál a Chelsea TV-nek.

Ki van most a talkSPORT-on?

A talkSPORT napirendje ma és egy héttel előre
  • 01:00 - Hosszabbítás Paul Rossszal.
  • 05:00 - Korai sportreggeli Paul Coyte-tal.
  • 06:00 - talkSPORT Reggeli Laura Woods és Ally McCoist társaságában. ...
  • 10:00 - White és Jordan Trevor Sinclairrel. ...
  • 13:00 - Jonny Owen és Charlie Baker.

– NEM TUDOM, MIT MONDJON! Andy Goldstein reagál a Man Utd Európa Liga-döntős vereségére.

40 kapcsolódó kérdés található

Andy Goldsteinnek MBE-je van?

Goldstein is tisztességes biliárd- és snookerjátékos, aki az All Sports Show egyik részeként legyőzte Steve Davist, és állítólag győzelemmel vette át Davis becsületét (beleértve az MBE-t, az OBE-t, a hat világbajnokságot és a Mosconi-kupa-győzelmét).

Mennyit keres Adrian Durham?

Durham 1999-ben csatlakozott a TalkSPORT-hoz. A Mail on Line szerint műsoronként 1200 fontot keres, ezzel heti 7200 fontot keres.

Miért tér vissza Alan Brazil a talkSPORT-hoz?

Az Ipswich Town legendája, Alan Brazil elárulta, hogy „gyógyulóban van” szívműtéten esett át . A 62 éves skót – aki a Blues főszereplője volt a hetvenes évek végén és a 80-as évek elején – manapság leginkább arról ismert, hogy régóta a talkSPORT rádió műsorvezetője volt.

Ki mutatja be a snookert a Questen?

A napi helyszíni stúdió tudósításokat Andy Goldstein fogja bemutatni Neal Foulds és a snookerlegendák, Ronnie „The Rocket” O'Sullivan és Jimmy „The Whirlwind” White szakértői elemzésével, akik mindketten részt vesznek az eseményen.

Kit támogat Darren Gough?

Ez elégtételt jelentett Gough-nak, aki a Barnsleyt és a Tottenham Hotspurt támogatja. Gough akkoriban a világ negyedik helyezettje volt a gyors tekercsek között – a legjobb angol tempósok között Bob Willis 18 évvel ezelőtti óta –, és éppen most választották meg az Év krikettjátékosának egy londoni vacsorán.

Miért nem jelenik meg a TalkSport a YouTube-on?

Átfogóan felülvizsgáljuk az összes folyamatunkat, bevonva csapatainkat a programozásban, a közösségi médiában és a megfelelőségben. „ Felfüggesztettük az élő közvetítést a YouTube-on, amíg meg nem győződhetünk arról, hogy ugyanazok a folyamatok és védelmek vannak érvényben, mint a rádióműsorunk esetében .”

Ki az a fenséges TalkSport?

Majestic (igazi nevén Kevin Christie); házproducer , garázs MC és rezidens Kiss FM DJ mindössze tizenöt évesen MCként kezdett fellépni az észak-londoni szórakozóhelyeken.

Clive Everton még kommentál?

A BBC-től való távozása óta Everton továbbra is kommentál az ITV-nek .

Ki a legjobb snooker kommentátor?

Stephen Hendry, John Parrott és Dennis Taylor a három legjobb snooker kommentátor, akik szakértő betekintést nyújtanak a játék minden aspektusába.

Andy Jacobs visszavonul?

A világjárvány idején Andyt Guillain-Barré-szindrómával diagnosztizálták, egy nagyon ritka és súlyos idegrendszeri állapotot, amely elsősorban a lábakat, a kezeket és a végtagokat érinti, és olyan problémákat okoz, mint a zsibbadás, gyengeség és fájdalom. Andy azóta nyugdíjba vonult a tanácsnál .