Hol van Andi petrillo?

Pontszám: 5/5 ( 69 szavazat )

Petrillo marad a CBC egyik olimpiai házigazdája. 2019-ben csatlakozott a OneSoccer elemzőcsapatához is. Petrillo a 2016-os MLS Cup játék előtti házigazdája volt.

Mi történt Andi Petrilloval?

Andi Petrillo, aki annyit beszélt a Maple Leafsről, mint bárki más a bolygón az adás idején, úgy döntött, tart egy kis szünetet . Ezen a héten a torontói születésű nő több mint öt év után lemondott a TSN Radio Leafs Lunch című műsorának műsorvezetői posztjáról – hogy a másik két munkájára összpontosítson, és egyszerűen csak az életével foglalkozzon.

A kanadai Hockey Night továbbra is a CBC-n van?

Az új megállapodás a 2025-2026-os szezon végéig szól, amikor is lejár a Rogers Media és az NHL 12 éves közvetítési jogokkal kapcsolatos szerződése. ... A HNIC adások továbbra is elérhetők lesznek a CBC Sports alkalmazásban, a CBC TV alkalmazásban, a weben a CBCSports.ca oldalon, a Rogers NHL LIVE és a Sportsnet MOST.

Ki az Andi Petrillo férje?

2012 óta Petrillo házas volt a Major League Soccer kapusával és a Toronto FC jelenlegi kapusedzőjével, Jon Conway -vel.

Ki az a Kara wagland?

Kara Wagland a SPORTSCENTRE, Kanada legnézettebb sporthírek és -információk műsorának horgonyzója és riportere . ... A TSN-hez való csatlakozása előtt Wagland a CTV Kitchener hétvégi sportolója volt, ahol a helyi sporteseményekről, történetekről és a meccsek legfontosabb eseményeiről tudósított.

ANDI PETRILLO 8 26 20

36 kapcsolódó kérdés található

Ki a hölgy a Jégkorong Éjszakáján Kanadában?

A kanadai női jégkorong ikon, Cassie Campbell-Pascall a CBC HOCKEY NIGHT IN CANADA közvetítési csapatával dolgozik kommentátorként, több mint 20 éves jégkorongozási tapasztalattal.

Craig Button nyert Stanley Kupát?

Craig 1988-ban kezdte NHL-menedzseri karrierjét a Minnesota North Starsnál. 1992–1998 között a Dallas Stars cserkészetének igazgatója, 1998–2000 között a Dallas Stars játékos személyzeti igazgatója volt. 1999 - ben megnyerte a Stanley - kupát .

Hol hallgathatom meg az NHL rájátszását?

Hallgass élő NHL-játékrádiót a TuneIn segítségével. A TuneIn segítségével a világ bármely pontjáról streamelhet NHL-rádiót a liga bármely csapatához és játékához. Ha mobileszközön szeretné hallgatni, töltse le a TuneIn alkalmazást az App Store vagy a Google Play áruházból.

Kik a Sportsnet horgonyai?

Jelenlegi Sportsnet Central horgonyok
 • Carly Agro.
 • Ben Ennis.
 • Jesse Fuchs.
 • Martine Gaillard.
 • Faizal Khamisa.
 • Danielle Michaud.
 • Evanka Osmak.
 • Ken Reid.

Kik a TSN műsorszolgáltatók?

 • Bob McKenzie. A jégkorong területén több mint 40 éves tapasztalattal rendelkező TSN Hockey Insider Bob McKenzie a döntő tekintély a jégkorong világ minden sarkából származó friss hírek és elemzések terén. ...
 • Darren Dreger. ...
 • James Duthie. ...
 • Darren Dutchyshen. ...
 • Jennifer Hedger. ...
 • Rod Smith. ...
 • Kate Beirness. ...
 • Chris Schultz.

Ki az a Jennifer az NHL-ben?

Háromszoros olimpiai aranyérmes | NHL és Sportsnet elemző. Jennifer Botterill Kanada egyik legsikeresebb sportolója, aki számos alkalommal szerzett olimpiai dicsőséget. A kanadai női jégkorong-válogatott 14 éven át tagjaként négy olimpián vett részt, ahol három arany- és egy ezüstérmet nyert.

Mutatja a CBC a 2021-es NHL rájátszást?

NHL rájátszás 2021-ben: TV-csatornák, élő közvetítés Az első körös meccseket az NHL Network és az egyesült államokbeli NBC csatornák, míg Kanadában az FX, az FXX, a Sportsnet és a CBC csatornái láthatják majd.

Hol forgatják a Jégkorong Éjszakáját Kanadában?

TORONTO – Drága új otthont kap az ikonikus "Jégkorong Éjszakája Kanadában" show. A Rogers Sportsnet hétfőn mutatta be új, 4,5 millió dolláros Hockey Central stúdióját. A mutatós, modern stúdió októberben debütál.

Mikor veszítette el a CBC a Hockey Nightot Kanadában?

2013 -ban a CBC elveszítette az NHL nemzeti közvetítési jogait Rogerstől, és ezzel hatalmas változást indított el a jégkorongban a televízióban.

Miért hagyta el Natasha a TSN-t?

A 2010-es Gray Cup tudósítása után Mark Melliere, a TSN alelnöke keresett valakit, aki lefedi Jennifer Hedger horgonypozícióját, amíg szülési szabadságra távozik. ... 2021. február 4-én a TSN-nél eltöltött 10 év után Staniszewskit elengedték a Bell Media-nál történt elbocsátássorozat részeként.

Hol van most Kate Beirness?

Kate jelenleg a Toronto Raptors összes TSN-adásának mellékriportere és a Thursday Night Football műsorvezetője.

A Stanley Kupa meccs a rádióban?

Stanley Kupa rájátszás – 104.5 The Team ESPN Radio .

A rádióban a Stanley-kupa?

Az NHL Radio a Nemzeti Jégkorong Liga hivatalos nemzeti rádióadója, amely a Stanley-kupa döntőiről, mindkét konferencia döntőjéről, a rájátszás korai szakaszában kiválasztott eseményekről, az All-Star meccsről, az NHL Winter Classicról és az alapszakasz-mérkőzésekről tudósít.

Mi történt Craig gombjaival 2021 áprilisában?

2021 áprilisában Button arcsérüléssel jelent meg a TSN Hockey műsorában. Egy pácbalesetben elesett, aminek következtében napszemüvege megvágta az arcát . Button 6 öltést kapott a felső arcára és 3 öltést a szemöldökére.