Hol találhatók ősi törmelékek?

Pontszám: 4,3/5 ( 56 szavazat )

Az ókori törmelék megtalálásához először egy gyémánt csákányra lesz szüksége. Ha az Ancient Debris blokkot kevesebbel bányászod, nem fog leesni semmit. A blokkok a 8-tól a 22-ig terjedő szinten találhatók (és csak a Nether-ben ), ezért gondosan bányásznod kell a Nether-ben, hogy megtaláld.

Hol találhatók leggyakrabban az ősi törmelékek?

Az ősi törmelék a 8-22 Y- tengelynél 1-3 tömbnyi erekben, a 8-119 Y-tengelynél pedig 1-2 blokkos erekben ívhat. Ez azt jelenti, hogy egy darabban (a világ 64x64-es blokkszakaszában) az Ancient Debris blokkok maximális száma öt.

Melyek a legjobb koordináták az ősi törmelék megtalálásához?

A legjobb Y-koordináta az ókori törmelék megtalálásához az Y-13 , mivel a lávaóceánok alatt tartózkodik, és az ősi törmelék gyakrabban és nagyobb mennyiségben költ. Remélem ez segít!

Kaphatsz ősi törmeléket Piglinstől?

Ősi törmelék gazdálkodása Biztos vagyok benne, hogy legalább egy darab aranypáncél legyen rajtad, mert ez megakadályozza, hogy a malacok megtámadjanak. Ügyeljen arra, hogy legyen gyémánt/netherita csákánya, hogy bányászhassa az ókori törmeléket. ... Felrobban, és a páncélod alapján sebződik.

Milyen szinten találhat ősi törmeléket?

Átlagosan a 15-ös Y-szintben található a legősibb törmelék.

A LEGJOBB módszer az ősi törmelék megtalálására a Minecraft 1.16-ban!

36 kapcsolódó kérdés található

Hány ősi törmelék egy teljes készlet?

Ahhoz, hogy a játékosok a teljes netherite felszerelést elkészíthessék, 36 netherite törmelékkel és 36 arany rúddal kell rendelkezniük. Négy ősi törmelékre van szükség egy netherit ingot létrehozásához .

A TNT megsemmisíti az ősi törmeléket?

Az ősi törmeléket gyémánt csákánnyal vagy jobb bányászással nyerik. ... Az ősi törmeléket háromféleképpen lehet gyorsan összegyűjteni: A TNT robbanások elpusztítják a netherrack -et, amely alacsony robbanásállósággal rendelkezik, de a korábban említett robbanásállósága miatt ősi törmeléket hagy maga után. Ez az eljárás azonban nagyon drága.

Le tudod szedni az enyémet az ősi törmelékért?

A játékosok megtalálhatják az ősi törmeléket szalagbányászattal a 13-15. Y szinten . A legjobb eszköz a szalagbányászathoz egy gyémánt vagy magasabb csákány, amelyet az Efficiency IV vagy V-vel varázsoltak el. A játékosoknak emlékezniük kell arra, hogy az ősi törmeléket csak gyémánt- vagy neterit csákánnyal lehet bányászni.

Hogyan alakíthatom át az ősi törmeléket netheritává?

Olvassa be neterit törmelékké. Ha van egy jó mennyiségű ősi törmelék, vissza kell térnie a bázisra, és meg kell olvasztania! Az ősi törmeléket kemencébe vagy nagyolvasztóba dobhatod, hogy időt takaríts meg, és akkor neterit törmelékké válnak.

Mit adnak az ősi törmelékek?

A Netherite felszereléshez meg kell találnia és meg kell szagolnia az Ancient Debris-t. Ettől lesz Netherite Scraps . Ezután négy Netherite Scrap-et készíthetsz négy aranytömbbel, amivel Netherite tuskót kapsz. Ezek segítségével frissítheti eszközeit.

A netherite valódi dolog a való életben?

Válasz: A netherite gyémántból (amelyet a való életben nem használnak lemezpáncél készítésére), aranyból (amelyet a való életben nem használnak lemezpáncél készítésére) és „ősi törmelékből” (ami a valóságban nem) élet.) ... Bár az acél nem tartalmaz aranyat vagy gyémántot, lényegében a netherit valós megfelelője .

Hány ősi törmelék kell egy kardhoz?

Bánya ókori törmelék Nagyon nehéz anyagot találni, de ha leolvasztják, netherite törmelék keletkezik. Négy darabra lesz szüksége négy arany tuskóval kombinálva, hogy létrehozzon egy Netherite ingot.

Az ősi törmeléket dugattyúkkal lehet tolni?

Az obszidiánnal ellentétben a neterit tömbök (és az ősi törmelék) dugattyúkkal mozgathatók , ami hasznossá teszi vöröskő építményekben. ... Ez a legkeményebb blokk, amelyet dugattyúval lehet tolni.

Az ősi törmelékek megjelennek a régi világokban?

Nem, nem fognak . Minden új biom, struktúra vagy érc a feltárt területeken kívül jön létre. A maffiaköltés azonban a feltárt darabokban megváltozik.

Mit csináljak az ősi törmelékkel?

A játékosok olvasztott ősi törmelékeiket használhatják netherit ingot készítésére . Innentől a játékosok netherit páncélt készíthetnek. Ez a Minecraft legerősebb páncélja. A netherit páncélt úgy hozzák létre, hogy netherit ingotokat adnak a már meglévő gyémánt páncélhoz.

Ki tudod bányászni az ősi törmeléket selyem érintéssel?

A javítás kulcsfontosságú a szerencsecsákányon, mivel lehetővé teszi a végtelenségig bányászatot, ha frissíted netheritre, de nem lehet selyem tapintású , mivel ez megakadályozza, hogy a kvart bányászatával megjavítsd.

Gyorsabb a netherita csákány, mint a gyémánt?

Ennek ellenére, ha Ön inkább gazda, mint harcos, a Netherite szerszámai tartósabbak, és gyorsabban bányásznak anyagokat, mint a gyémánt társai . A Netherite azonban nem minden tekintetben végzett az osztály élén. Míg a netherite tárgyak varázsértéke magasabb, mint a gyémánt, még mindig alacsonyabb, mint az arany.

A Netherite Armor jobb, mint a gyémánt?

Ha a játékosok ezt az új csodaanyagot a páncéljukkal kombinálják, nagyobb lesz a szilárdsága és tartóssága, mint a gyémánt! Igen, keményebb, mint a gyémánt ! Visszaütési ellenállása is van, ami azt jelenti, hogy a játékosok alig mozdulnak, ha nyilakkal találják el őket. A netherittel készült fegyverek is több kárt okoznak, mint a gyémántok.