Merre megy a Tarbert komp?

Pontszám: 4,9/5 ( 15 szavazat )

A Shannon torkolatán áthaladó autókomp köti össze a Clare megyei Killimert a Kerry megyei Tarberttel . Az átkelés körülbelül 20 percet vesz igénybe.

Hová megy a Shannon komp?

A Shannon Ferry Group 2 roll-on, roll-off autós kompot üzemeltet Killimer (Co Clare) és Tarbert (Co Kerry) között az ír Wild Atlantic Way-n . GPS koordináták Shannon Ferry kikötőihez: Killimer: N52.

Mikor indul a komp Tarbertből?

A Tarbert komp 20 perc alatt átkel a Shannon torkolatán. A komp Killimerből minden órában (7.00-19.00), Tarbertből pedig félóránként (07.30-19.30) indul hétfőtől szombatig. Ez a Ro-Ro (Roll On – Roll Off) autókomp körülbelül 2 óra vezetési időt takarít meg.

Mennyi ideig tart a Shannon komp?

Milyen hosszú a komp átkelés? A komp átkelés körülbelül 20 percet vesz igénybe.

Mennyi ideig tart a komp Kilimerből Tarbertbe?

A Shannon torkolatán áthaladó autókomp köti össze a Clare megyei Killimert a Kerry megyei Tarberttel. Az átkelés körülbelül 20 percet vesz igénybe.

Tarbert a killimer autókomp kikötőjébe

15 kapcsolódó kérdés található

Van komp Kerry és Clare között?

A Shannon Ferries 20 perces útra viszi Önt és járművét a Clare-t Kerryvel összekötő torkolaton. A komp Killimerből (Clare) óránként, félóránként Tarbertből (Kerry) indul.

El tudsz vezetni Clare-szigetre?

A Clare Island Ferry csak egy személyszállító komp, és nem hozhatja be autóját! A Roonagh parkolója ingyenes .

Hogyan jutok el Clare Island területére?

A Clare-szigetre komppal kell eljutni. Nyáron számos kompjárat indul Roonagh mólójáról Clare-szigetre. A hajó átkelés körülbelül 25 percig tart. Télen általában csak két hajó közlekedik naponta (reggel és este).

Van komp Clare és Galway között?

A MacMara Marine Limited mostantól napi kompjáratokat üzemeltet a Galway-öbölben Galway városa és a Co Clare állambeli Burren között. Minden nap egy járat indul Galway kikötőjéből, hétfőn, szerdán, pénteken és vasárnap Kinvarába. Ballyvaughan kedden, csütörtökön és szombaton.

Hány autót tud felvenni a Shannon komp?

A kompon 52 személygépkocsi és 350 fő volt.

Hogyan lehet eljutni Írországba hajóval?

Az Irish Ferries, a Stena Line, a P&O Ferries és a Brittany Ferries kompjáratokat kínál Írországba ezen célállomások között. Az írországi komp egyik legnépszerűbb útvonala az Írországból Holyheadbe tartó komp, amely nagyjából 2 óra 15 percet vesz igénybe, ha napi 4 Irish Ferries hajóút közül választ.

Mennyi ideig tart a komp inishturkba?

Megközelítés Inishturkba komppal vagy jachton. A Clare Island Ferry Company naponta több járatot biztosít Roonagh Point és Inishturk Island között. Az utazási idő körülbelül 40 perc .

Hogyan juthat el Achillból Clare-szigetre?

A Clare Island Ferry Company szerdánként és vasárnaponként kompjáratot üzemeltet az Achill-szigeten található Cloughmore-móló és Clare-sziget között. Látogassa meg az alábbi webhelyet a napi átkelési időkért a louisburghi Roonagh mólóról. A foglalás elengedhetetlen.

Ki lakik Clare Islanden?

A 15. századi kalózkirálynő, Gráinne O'Malley otthonaként híres. A sziget jelenlegi lakossága nagyjából 150. A Clare-sziget délnyugati részén a Caher-sziget (lakatlan) és Inishturk (lakott) szomszédos.

El tudsz kajakozni Clare-szigetre?

Kajakozás. A Clare-szigeten található védett öböl tökéletes hely a kajakozás biztonságos felfedezéséhez. Nyitott tetejű kajakok használata A Clare Island Adventure oktatói végigvezetik Önt és családját vagy barátait egy igazán élvezetes foglalkozáson.

Lehet kerékpárt bérelni a Clare-szigeten?

Kerékpárok bérelhetők a fő kikötőben . A Clare-szigetek rendkívül változatos domborzata ideális terepet kínál mind a komoly hegymászóknak, mind az alkalmi látogatóknak egy pihentető sétához. A javasolt sétaútvonalak és hurkos ösvények térképei állnak rendelkezésre a kikötőben sétálók és hegyen sétálók számára.

Szüksége van útlevélre, hogy kompra menjen?

Az Irish Ferries azt javasolja, hogy minden utas vigyen magával útlevelet . Az ír és a brit állampolgároknak nincs szigorúan szükségük útlevélre a két ország közötti utazáshoz, de valamilyen (fényképes) személyazonosításra azonban szükség van. ... Kormányzat által kiadott fényképes személyi igazolványok.

Maradhat az autójában az Írországba tartó kompon?

Maradjon saját járművében, amíg a beszállásra vár . Mind a be-, mind a kiszállási eljárások lépcsőzetesek lesznek a társadalmi távolságtartás megkönnyítése érdekében.

Mennyi ideig tart egy komp Írországba?

A Holyhead Dublin komp útvonala köti össze Walest Írországgal, és jelenleg két komptársaság üzemelteti: az Irish Ferries és a Stena Line. Mindkét járat naponta legfeljebb négyszer közlekedik 3 óra 15 perc vitorlázással.

Hogyan jutsz el a Moher-sziklákhoz?

A legjobb módja annak, hogy busszal érje el Moher szikláit, ha a 300-as busszal Dublin City South/Burgh Quay-ről Dunnes/Friars Walk in Ennis városába megy, majd séta az Ennis buszpályaudvarra, majd a 350-es busszal a galwayi buszpályaudvarra, és szálljon le a County Clare/Cliffs Of Moher megállónál.

Mennyi ideig tart a komp Roonagh és Clare Island között?

Csónakaink széles választékát kínáljuk különféle igények kielégítésére. A Pirate Queen és a Clew Bay Queen Clare Island és Inisturk felé közlekednek. A Very Likely kis csoportok számára bérelhető, és a Sea Sprinter mindössze 9 perc alatt eljut Roonagh mólójától Clare Islandig...

Mennyi időt tart az utazás gépkocsival Roonagh és Clare Island között?

A Roonagh Quay-ről (Louisburgh-től nyugatra) a Clare-szigetre tartó hajóút mindössze 10 percet vesz igénybe Clare Island gyorskompunkon.