Honnan származik a disznófej?

Pontszám: 4,8/5 ( 31 szavazat )

Míg ennek a jelzőnek az eredeti jelentése röviden a „disznófejre emlékeztető fej” volt, régóta használják a „hülyén makacs” jelentésű. Ez az átvitt jelentés a disznók makacsul akaratos hírnevéből származik.

Mit jelent disznófejűnek nevezni valakit?

Angol nyelvtanulók A disznófej definíciója: nem hajlandó azt tenni, amit mások akarnak, vagy nem hajlandó megváltoztatni a véleményét vagy azt, ahogyan csinál valamit: nagyon makacs. Tekintse meg a pigheaded teljes definícióját az angol nyelvtanulók szótárában. makacs. melléknév.

Mit jelent a makacsság ?

1 : makacsul ragaszkodik egy véleményhez, célhoz vagy irányhoz az ész, az érvek vagy a meggyőzés ellenére, makacs ellenállás a változással szemben. 2: nem könnyen csillapítható, orvosolható vagy eltávolítható makacs láz.

Mit jelent a Mulishes ?

: indokolatlanul és rugalmatlanul makacs .

Mit jelent a tractable ?

1: könnyen vezethető, tanítható vagy irányítható: engedelmes , kezelhető ló. 2: könnyen kezelhető, kezelhető vagy megmunkálható: képlékeny.

Disznófejű Jelentés

44 kapcsolódó kérdés található

Mit jelent a Contumacious szó?

: makacsul engedetlen : lázadó Figyelmeztették , hogy fertőző viselkedését nem tűrjük .

Mit jelent magyarul, hogy paroxizmus?

paroxizmus • \PAIR-uk-sih-zum\ • főnév. 1: roham, roham vagy a tünetek hirtelen felerősödése vagy kiújulása (mint betegségnél): görcsök 2: hirtelen fellépő erőszakos érzelem vagy cselekvés: kitörés.

Hogy hívják a makacs embert?

Unalmas és kalandvágyó ember, aki ellenáll a változásnak. sárba tapad . fogy . kövület . köcsög-duddy .

Mit jelent a elavult?

1a : már nem használatos, vagy már nem hasznos egy elavult szó. b : olyan fajta vagy stílus, amely már nem aktuális: régimódi és elavult technológia gazdálkodási módszerek, amelyek mára elavultak. 2 növényi vagy állati rész : homályos vagy tökéletlen a rokon élőlények megfelelő részéhez képest : maradvány. elavult.

Mit jelent a Bullheadedness?

: ostobán makacs : önfejű.

Disznófej egy szó?

n. aki egyszerre hülye és makacs . (lásd még disznófejű.)

Mit jelent a menyét ki?

: elkerülni (valamit) azzal, hogy tisztességtelen volt, valakit okos módon rábeszél stb. Kilépett a megállapodásunkból. Meggyengült a kiút, hogy segítsen nekem az udvari munkában.

Mi az a neve, ami már nincs használatban?

már nem általános használatban; használaton kívül esett: elavult kifejezés.

Melyik nincs már használatban?

Egy már nem használt dolog: Elavult .

Hogy hívják azt, aki ragaszkodik a hiteihez?

Alternatív megoldásként azt is mondhatjuk, hogy kitartott vagy kitartott (meggyőződése mellett). Az ilyen személy lehetséges jelzői megvesztegethetetlenek , egyenesek és állhatatosak. (Nyilván sok más is van.) Egy hétköznapi kifejezés, amely kifejezi ezt a gondolatot, az, hogy ragaszkodjunk a fegyverhez.

A makacsság rossz szó?

A makacs, makacs, makacs és ostobaság mind azt jelenti, hogy valaki nem hajlandó irányt váltani, vagy feladni egy hitét vagy tervét. A makacsság indokolatlan kitartást sugall; ez gyakran negatív szó .

Mi az alázatos viselkedés?

szolgai engedelmesség és túlzott tetszésnyilvánítás jellemzi vagy mutatja ; tiszteletteljes; őzölgés: álnok íj; alázatos szolgák. engedelmes; kötelességtudó.

Mit jelent magyarul, hogy Ebullition?

1: hirtelen erőszakos kitörés vagy megjelenítés . 2: a forrás vagy a felbuborékolás aktusa, folyamata vagy állapota.

Az Umbrance egy szó?

vétség; bosszúság ; nemtetszés: gyalázatot érezni egy társasági pofátlanság miatt; gyalázatot adni valakinek; hogy gyalázatot vegyen valaki durvaságán. a gyanakvás, kétség, ellenségeskedés vagy hasonló legkisebb jele vagy homályos érzése.

Mi az a vulkáni paroxizmus?

A vulkáni értelemben vett paroxizmus minden olyan vulkáni tevékenységre utal, amely láva és hamu kilökődését eredményezi . Az ellentétes "Hiatus" kifejezés arra az időszakra utal, amikor a vulkán aktív, de pihen, és nem tévesztendő össze a nyugalmi időszakkal. The Geologist (beszélgetés), 2013. augusztus 22., 17:46 (UTC)

Mivel van tele egy Crapulous ember?

1: féktelenség jellemzi, különösen evés vagy ivás közben . 2: beteg a túlzott alkoholfogyasztástól.

Mi az a koraérett ember?

1: kivételesen korai fejlődés vagy korai pubertás előfordulása . 2: érett tulajdonságokat mutat szokatlanul korán, koraérett gyermek.

Mi a másik módja annak, hogy valaki fertőzött?

Ezen az oldalon 20 szinonimát, antonimát, idiomatikus kifejezést és rokon szavakat fedezhet fel a fertőző szavakra, mint például: engedetlen , hajthatatlan, makacs, engedetlen, kezelhetetlen, lázadó, gőgös, szemtelen, lázadó, dühös és lázadó.

Hogy hívják azt, aki túl sok pénzt költ?

tékozló Hozzáadás a listához Megosztás. Használja a tékozló jelzőt annak leírására, aki túl sok pénzt költ, vagy valami nagyon pazarló dolgot. ... A tékozló általában a pénz elköltésére vonatkozik.