Hová tűnt Morrigan?

Pontszám: 4,4/5 ( 56 szavazat )

A boszorkányüldözés végén Morrigan átmegy az Eluvián, és közvetlenül előtte azt mondja, hogy hagyta neked a Dalish könyvet és egy ajándékot. Nem mondja meg, mi ez az Ajándék, de tudjuk, hogy a Warden nyugatra megy az inkvizíció idején, hogy gyógymódot találjon a bántalomra.

Mi történik Morrigannel a boszorkányüldözés után?

A Morrigannel folytatott utolsó beszélgetés több utat is bejárhat, és végül négyféleképpen végződik: Morrigan és a Warden elköszönnek, Morrigan pedig átsétál az Eluvian portálon . Morrigan és a felügyelő megcsókolják (ha teljesen romantikus volt), elköszönnek, és Morrigan egyedül sétál át a portálon.

Morrigan távozik a Dragon Age Originsben?

Morrigan elhagyja otthonát, hogy elkísérje az Eredet főszereplőjét, Ferelden leendő hősét, édesanyja, Flemeth kérésére, hogy megakadályozza, hogy a szörnyű Darkspawn ellepje Thedas világát. Morrigan a Dragon Age: Inquisition című filmben is feltűnik mellékszereplőként. A hangját Claudia Black adja.

Mi történik Morrigannel, ha iszik a kútból?

Ha Morrigan ivott a bánat kútjából: Megtámadja Flemeth-et, hogy megvédje Kierant, de Flemeth egyszerűen eloszlatja a varázslatát . Nyilvánvalóvá válik, hogy Flemeth valójában Mythal elf istennő edénye, és átadja neki az irányítást Morrigan tettei felett.

Elmehet a felügyelő Morrigannel?

1: A Warden az Origins végéig románcban lehetett vele . A végső csata előtti szakítás azt jelenti, hogy nem tudod végigvinni vele. 2: A rituálét a felügyelővel kellett elvégezni, nem Alistairrel vagy Loghainnel.

Dragon Age: Origins Morrigan Romance 39. rész (happy end): Warden távozik Morrigannel (1. verzió)

20 kapcsolódó kérdés található

Az Inkvizítor romantikázhatja Morrigant?

Morrigan egy karakter lesz a játékban, DE nem egy a 12 elérhető társ közül, így őt sem lehet romantikázni .

Mi történt Ferelden hősével?

Dragon Age: Origins - Awakening. Ha Ferelden hőse túlélte az Ötödik vészt: Hat hónappal az ötödik vész befejezése után, a Wardent a Szürke parancsnokává léptették elő, és Ferelden új Warden-parancsnokává nevezték ki Duncan helyére.

Az Inkvizítor mindig elveszíti a karját?

Amennyire én tudom , mindig elveszíti a karját . Eléggé világossá tették a fő történetben, hogy a horgony állandó. Nem lehet többé elválasztani az Inkvizítortól. Soha nem mondták, hogy az egész kezet ne lehetne eltávolítani.

Flemeth andraszt?

Úgy tűnik, Andraste , Flemeth, vagy aki nem a Teremtőt hallotta, hanem inkább Elgar'nan, vagy talán ugyanaz. Ezt mondja Flemeth legendája az Origins kódexében: „Flemeth varázslatot dolgozott ki, hogy szellemet idézzen meg erre a világra, hogy bosszút álljon férjén.

Hagyjam, hogy Morrigan igyon a bánat kútjából?

Morrigan vagy az Inkvizítor is ihat a Kútból . ... Amikor az Inkvizítor és Morrigan később találkozik Flemeth-tel, a Kút hangjaiból kiderül, hogy ő a Mythal edénye, és aki ivott a Kútból, azt a szeszélye szerint irányítani lehet.

Morrigan a da2-ben van?

Morrigan visszatért a városba , de ne zavarja, hogy meghívja őt a Dragon Age: Inquisition partira. Ahogy Mike Laidlaw kreatív igazgató elmondta a Game Informernek, a Vadon Boszorkánynak fontos szerepe van a harmadik Dragon Age fejezetben, de párttagként nem lesz benne.

Morrigannek mindig van gyereke?

Kieran (született: 9:31 Sárkány) Morrigan fia. Valószínűleg a megölt Öregisten Urthemiel lelkét hordozza. Kieran csak akkor létezik, ha Morrigan romantikus kapcsolatban állt a Wardennel a Dragon Age: Origins játékban, vagy a játék végén végrehajtotta a szertartását.

Hány éves Morrigan Daoban?

Morrigan: Egy templomos vadászmágusok egykor észrevették Morrigant „tizenkét évesnél nem idősebb”. Aztán csak „néhány évvel később” 9:20-ban jelent meg fiatal nőként. Ebből arra következtethetek, hogy valószínűleg 16-17 éves lehetett 9:20-ban. Ez azt jelenti, hogy 9:03-9:04 között született, így körülbelül 26-27 éves .

Morrigan Flemeth biológiai lánya?

Ez az ő módszere." Morrigan még azt sem tudja biztosan, hogy ő Flemeth biológiai lánya , és csak feltételezheti. ... Morrigan egész társa küldetése arról szól, hogy megpróbálja feltárni azokat a titkokat, amelyeket Flemeth elhallgatott előle. Ezért akarja, hogy a felügyelő megkapja a grimoire-ját, majd az igazi grimoire-ját.

Morrigan megemlíti a felügyelőt az inkvizícióban?

Morrigan első szavai mind a Wardennek, mind az Inkvizítornak: „Nos, hát .

Törölték a Dragon Age 4-et?

Jelenleg nincs a Dragon Age 4 megjelenési dátuma . Noha a Dragon Age 4 állítólag 2015 óta fejlesztés alatt áll, a Kotaku jelentése szerint a csapatot többször is elhúzták, hogy dolgozzanak a BioWare többi játékán, nevezetesen a Mass Effect: Andromedán és az Anthemen – ennek eredményeként az eredeti Dragon Age 4 Leállitás.

Andraszt sárkány?

Dragon Age: Origins. Az andrastei tanítványok leszármazottai elszigeteltségükben eltávolodtak küldetésüktől. ... A többi tanítvány azt hitte, hogy Andráste egy magas sárkány alakjában született újjászületett, és megpróbált vért önteni András hamvaiba, hogy sárkány alakban feltámadhasson.

Feleségül vehetem Alistairt elfként?

Csak akkor veheted feleségül és válhatsz királynővé, ha nemes nő vagy. Másrészt, ha Alistair „megkeményedett”, akkor is meggyőzheti, hogy folytassa a kapcsolatot azzal, hogy „senki sem kényszerítheti a királyt olyan dolgokra, amelyeket nem akar”.

Solas mindig megfogja a karod?

A SOLAS NEM ELTÁVOLÍTJA AZ INKVIZÍTOR KARJÁT A TRESPASSER VÉGÉN. ... Amikor az Inkvizítor szembeszáll Solasszal, a horgony szétterjed, és olyannyira irányíthatatlanná válik, hogy bántja a körülöttük élőket, és megöli az Inkvizítort.

Hawke SZÜRKE felügyelő?

Carver Gray Warden lett : Varric azt állítja, hogy utoljára az Anderfels határa közelében látták az ügyeletben. A Hawke-kal folytatott beszélgetésből kiderül, hogy elküldték társukat, Aveline Vallent, hogy vigye el messze Orlais-tól, amikor meghallották, hogy Gray Wardens furcsán viselkedik.

A Dragon Age 4-nek meglesz az Inkvizítor?

Az Inkvizítor visszatér a Dragon Age 4-ben Az összes játék közül úgy tűnik, hogy a rajongókat leginkább az Inkvizítor története készteti, vagyis ehhez a karakterhez szeretnének visszatérni, annak ellenére, hogy a korábbi játékok új főszereplőket vezettek be a történetbe.

Látjuk még valaha Ferelden hősét?

Mike Laidlaw, a Dragon Age kreatív igazgatója, miközben a Twitteren beszélt a rajongóival, megerősítette, hogy a franchise első bejegyzésének főszereplője nem fog újra megjelenni a jövőbeni játékokban. A Dragon Age: Origins főszereplője, akit Ferelden hőseként ismernek, hivatalosan nyugdíjba vonult, és nem tér vissza egyetlen közelgő címben sem .

A felügyelő lány a becsületért?

A lemez, a láncpánt és a bőrpáncél kombinációjával felszerelve hatalmas mennyiségű védelmet hoznak a küzdelembe. A felügyelők lehetnek férfiak vagy nők a For Honor játékban .

Lehet Bethany SZÜRKE felügyelő?

Ha elviszik a Deep Roads expedícióra, elkapja a szennyeződést, és meghal, hacsak Anders nem vesz részt a partiban, ebben az esetben beszervezhetik a Szürke Őrökhöz , mint az egyetlen lehetőség az életének megmentésére.