Hol vannak a csúszómászók a csúcslegendákban?

Pontszám: 4,1/5 ( 54 szavazat )

Csak az új épületben vannak, igen. Lol. Kizárólag a mesterlövész hegyen vannak a Worlds Edge-ben . Látom, ahogy ketrecbe zárt Prowlereket adnak a KC-ben található Lények Elzárási zónájába, de elég bosszantó lenne, ha szabadon barangolnának.

Pásztorok vannak Apexben?

Az Apex Legends fejlesztői megerősítették, hogy keresni fognak egy nerfet a Prowler számára, miközben a játékosok panaszkodnak arról, hogy túl erős, miután kifogyott a készlet. ... Respawn/EA A Prowler mindig is szilárd fegyver volt az Apexben .

Mik azok az Apex Legends bolyongók?

A "Prowler" ide irányít át. A prowler lényekről lásd: Creatures#Prowlers. 5 sorozatos SMG. Nehéz körök....
  • Most egy készlet-eldobó fegyver. ...
  • A mag mérete 20-ról 35-re nőtt.
  • A teljesen automatikus tűz üzemmód, amely csak a következőn keresztül volt elérhető.

Melyek az Apex Legends vadállatai?

Az Apex Legends első semleges lényei hirtelen megjelentek a játékban. A vadállatokat Flyersnek hívják, és legalábbis egyelőre nagyon békések. De lehetséges, hogy ezek az új lények a későbbiekben halálosak lesznek, különösen azért, mert úgy tűnik, hogy egy lehetséges ugratás a játék 2. évadához.

Az apex eltávolította a prowlert?

Apex Legends 10. évad gondozási csomag fegyverei A Gamespot szerint a 10. évad eltávolítja a Prowlert a gondozási csomag cseppjei közül, amelyek a meccsek alatt jelennek meg, hogy a játékosok továbbfejlesztett zsákmányt kapjanak. Ezek a fegyverek és páncélok számos ritkaságban megtalálhatók, de a fegyvereknél általában vörös vagy arany színűek.

így tulajdonképpen INGYENESítjük a prowlert az apex legendákban

26 kapcsolódó kérdés található

Hogy hívják a sárkányokat az Apexben?

A légi sárkányok, technikai nevén Flyers , emlékeztetnek arra, hogy az Apex Legends létezik a tágabb Titanfall univerzumban. Ezek a nagy, szárnyas hüllőlények sok bolygón léteznek, és már a korábbi játékokban is megjelentek.

Mi a jobb az r99 vagy a prowler?

Apex Legends fegyverstatisztikák: Prowler vs R-99 Ha játékon belüli statisztikáról van szó, a két fegyver másodpercenkénti sebzése (DPS) és ölési idő (TTK) tekintetében szinte azonos. ... A TTK szempontjából mindkét fegyver a lehető legközelebb van, a Prowler mindkét verziónál 1,05 másodperc alatt öl, az R-99 pedig 1,04-ben.

A Volt SMG jó?

A Volt magas DPS-je, alacsony visszarúgása és hozzáférhető természete valószínűleg a legjobb SMG-vé teszi a játékban. Ezért az Apex Legends új játékosai számára ez a tökéletes választás az SMG-hez.

Miért nincs a Prowler az Apexben?

Az Apex Legends 10. évadában korábban egy játékba ütköző hibát fedeztek fel, amikor a játékosok a Prowler SMG-t (más néven Prowler Burst PDW-t vagy csak Prowlert) használták Arenas módban. ... A hiba a Prowler földi zsákmányra vonatkozott, és egyáltalán nem fordult elő a 9. évadban, mivel a fegyver egy gondozási csomag fegyvere volt .

A Prowler jó vagy rossz csúcs?

Az Apex Legends' Prowler az egyik legegyedibb SMG a játékban a váltható sorozatlövési módnak köszönhetően. Ez az SMG nagy sebzést és pontosságot kínál, hatalmas mennyiségű ölési lehetőséget biztosítva a játékosoknak. ... Ha ez nem lenne elég, a Prowler a kitörési opciójának köszönhetően középtávon is képes leszedni az ellenségeket.

Prowler ideges lett?

A frissítés az L-Star LMG-t is nehezíti. Ami a Prowlert illeti, a patch 15 -ről 14 -re csökkenti az egyes lövedékek sebzését. Bár ez kevésnek tűnik, valójában meglehetősen jelentős kiigazítás.

Kik a legjobb legendák az Apex legendákban?

A legjobb Apex Legends karakterek listája:
  • S-szint: Bloodhound, Gibraltár, Octane, Látnok, Lidérc.
  • A-szint: Bangalore, Crypto, Pathfinder, Revenant, Valkyrie.
  • B-szint: Maró, Horizont, Lifeline, Loba, Rampart.
  • C-Tier: Biztosíték, Mirage, Wattson.

Az R-99 még mindig Apexben van?

Ismerős kedvenc visszatér az Apex Legendshez. Az R-99 SMG a hetedik évadban visszatér a padlóra , míg a nehéz lőszeres Prowler kizárólag a Care Package-ből kerül ki az új évad indulásakor.

Visszajött az R-99?

Az Apex Legends játékosainak jobb, ha elkezdik gyakorolni a visszarúgás mérséklését, és könnyű lőszert készletezni, mert az R- 99 a 7. évadban visszatér a normál zsákmánykészletbe .

Teljesen automata lehet a prowler?

A Prowler egy fogással tér vissza a padlóra. Mivel a Selectfire ugrás nem érhető el, a játékosok csak sorozatlövésben használhatják a géppisztolyt, teljes automata üzemmódban nem .

Mi a legjobb SMG az Apex legendákban?

A Volt SMG vitathatatlanul a legjobb SMG a játékban annak ellenére, hogy a 6. évadban történt felfedése óta számos nerfön ment keresztül. A többi energiafegyverrel ellentétben a Volt elsütésekor nincs indítási idő, ami megkönnyíti a harcot. ellenségek kötődések nélkül.

Lecserélték a kapitányt?

Ebben a szezonban a Prowler kikerült a Supply Drops rotációjából, és az M600 Spitfire és az Alternator SMG váltja fel – mindkettő buffot kapott újonnan felfedezett ritkaságuk miatt.

Eltávolítják a Kings Canyont?

Az Apex Legends 9. évadának kezdetekor a szeretett Kings Canyon térkép elfordult a térképtől . ... Az egyik változás, amelyet a 9. évad előtt bejelentettek, hogy a King's Canyon, az Apex Legends birodalmán kívüli legelső térkép, nem lesz az új évadban. De nem fog örökre eltűnni.

Miért van Nessie az Apex Legendsben?

Nessie a Titanfall óta minden Respawn játékban felbukkant, és még saját szentélye is volt a Titanfall 2-ben. ... A Titanfall és a Titanfall 2 összes térképén volt valahol elrejtett Nessie, így a csapat életben tartotta legendáját az Apexben .”

Hol vannak a vérebpróbák?

Bloodhound's Trials: A World's Edge északnyugati részén a Prowlers nevű lények vették át a hatalmat. Ezeken a próbákon az osztagok fenevadakkal küzdenek, hogy magas szintű zsákmányt szerezzenek jutalomként. Ezt a zsákmányt azonban a versengő Legendák is ellophatják, ha nem vigyázol.

Az R-99 jó csúcs?

Az R-99-et az Apex Legends játékosok többsége félti és áhítja, joggal ez a játék leggyorsabban tüzelõ fegyvere . Ez a gyors és halálos SMG képes egy páncélozott ellenfelet kevesebb mint egy másodperc alatt széttépni, feltéve, hogy eltalálja a lövéseit.

Mi az az R-99?

A táronként összesen 18 lövést tartalmazó gyorstüzelő automata R-99 egy szabványos SMG , amely gyorsan tüzel, de végül a sebzési kategóriában szenved. Annak ellenére, hogy az R-99 buborékos tűzaránya, a fegyver szinte minden más kategóriában alulmarad a többi SMG-hez képest.

Mire épül az R-99?

Méret: 21 cm /8,26" kivitel, R301 fegyver könnyű puskán és a részletekre való odafigyelésen alapul, kivehető táskával, nagyon szórakoztató játék.