Hol nem csatlakoznak az airpodok?

Pontszám: 4,7/5 ( 61 szavazat )

Nyissa meg a Vezérlőközpontot iPhone, iPad vagy iPod touch készülékén, és ellenőrizze, hogy a Bluetooth be van-e kapcsolva. Helyezze mindkét AirPod-ot a töltőtokba, és ellenőrizze, hogy mindkét AirPod töltődik. Lépjen a Beállítások > Bluetooth menüpontra . ... Ha továbbra sem tud csatlakozni, állítsa alaphelyzetbe az AirPod-okat.

Mi a teendő, ha az AirPods nem csatlakozik?

Ha problémába ütközik az AirPods csatlakoztatása során, ellenőrizze, hogy az AirPods fel van-e töltve, a Bluetooth be van-e kapcsolva a csatlakoztatni kívánt eszközön , és állítsa vissza az eszközt, mielőtt újra próbálkozna. Ha a fenti lépések egyike sem működik, szüntesse meg az AirPods és az eszköz párosítását, állítsa vissza az AirPodokat, és próbálja meg újra csatlakoztatni őket.

Miért nem csatlakoznak az AirPod-jaim, hogy megtalálják?

Ha nem kapcsolta be a Find My funkciót az AirPods eltűnése előtt, akkor nem fogja tudni megtalálni őket. Ha az AirPods nincs feltöltve, akkor nem találja meg őket, amíg fel nem töltik őket . Ha az iOS-eszköz hatókörén kívül esnek, nem jelennek meg.

Miért villognak fehéren az AirPod-jaim, de nem csatlakoznak?

Ha nem lát fényt: Az AirPods és a tok lemerült, és fel kell tölteni. ... Ha zöld fényt lát, miközben az AirPod töltőhöz csatlakozik: AirPodjai teljesen fel vannak töltve. Ha fehér villogó fényt lát: Az AirPods alaphelyzetbe állítása megtörtént, és készen áll az iPhone-hoz, iPad-hez, Mac-hez vagy más eszközhöz való csatlakozásra .

Mi a teendő, ha az AirPods folyamatosan fehéren villog?

Íme, mit tehet, ha az AirPod-ja nem hajlandó fehéren villogni:
 1. Győződjön meg arról, hogy az AirPods teljesen fel van töltve. ...
 2. Zárja le a tok fedelét.
 3. Várjon 15 másodpercet, majd nyissa ki a fedelet.
 4. Ha a lámpa nem villog fehéren a fedél kinyitásakor, nyomja meg és tartsa lenyomva a házon lévő beállítás gombot, amíg a lámpa fehéren villogni nem kezd.

Hogyan javítható ki az AirPods, amely nem csatlakozik! (2021)

19 kapcsolódó kérdés található

Hogyan javíthatom meg, hogy az AirPods nem indul vissza?

Mi a teendő, ha az AirPods nem indul vissza?
 1. Tartsa nyitva a töltőtok fedelét. ...
 2. Válassza le az AirPod-okat az összes eszközről. ...
 3. Töltse fel az AirPods töltőtokját. ...
 4. Töltse fel Apple AirPodjait. ...
 5. Csatlakoztassa a töltőtokot. ...
 6. Tisztítsa meg az AirPods töltőtokját. ...
 7. Tisztítsa meg Apple AirPodjait. ...
 8. Állítsa vissza iPhone vagy iPad hálózati beállításait.

Használhat valaki ellopott AirPodokat?

Használhatja valaki az ellopott AirPod-jait? Az ellopott AirPods szinkronizálható egy másik iPhone készülékkel mindaddig, amíg az AirPods az iPhone hatótávolságán kívül esik. Az AirPods és az iPhone közötti távolság 30-100 láb között változik. Ha az AirPods hatótávolságon kívülre kerül, az ellopott AirPods párosítható egy új eszközzel.

Hogyan állíthatom vissza az AirPods-omat?

Az AirPods és az AirPods Pro alaphelyzetbe állítása
 1. Helyezze az AirPods készüléket a töltőtokba, és zárja le a fedelet.
 2. Várjon 30 másodpercet.
 3. Nyissa ki a töltőtok fedelét.
 4. iPhone, iPad vagy iPod touch készülékén lépjen a Beállítások > Bluetooth menüpontba, és koppintson az AirPods melletti „i” ikonra. ...
 5. Érintse meg a Forget This Device (Eszköz elfelejtése) elemet, majd érintse meg ismét a megerősítéshez.

Hogyan találhatok meg egy elveszett AirPod bimbót?

A Find My alkalmazás és az iCloud webhely térképei egyszerre egy AirPods fülhallgató helyét mutatják. Ha csak az egyik fülhallgatót kell megtalálnia, a másikat nem, keresse meg a térképen az AirPodot, majd helyezze be a tokba. Frissítse a térképet, és most megosztja a hiányzó fülhallgatóról szóló információkat.

Hogyan csatlakoztathatom az AirPodsomat?

Használja iPhone-ját az AirPods beállításához Lépjen a Kezdőképernyőre. Ha az AirPods a töltőtokban van, nyissa ki a töltőtokot, és tartsa az iPhone mellett. Egy beállítási animáció jelenik meg iPhone-ján. Koppintson a Csatlakozás elemre .

Miért nem csatlakozik a csere AirPod?

Ha a csere AirPod továbbra sem csatlakozik, próbálja meg visszaállítani az AirPods gyári beállításait : ... Helyezze be az AirPod készüléket a tokba, és hagyja zárva legalább 30 másodpercig. Nyissa ki a töltőtokot. Nyomja meg és tartsa lenyomva a beállítás gombot, amíg a jelzőfény borostyánsárgán nem kezd villogni.

Honnan tudhatom, hogy az AirPod párosítási módban van?

Nyomja meg és tartsa lenyomva a beállító gombot a töltőtok hátulján . Amikor az állapotjelző fény fehéren kezd villogni, az AirPods Bluetooth-párosítási módban van.

Mi van, ha elvesztettem 1 AirPodot?

Ha elveszíti az AirPodot vagy a töltőtokot, díj ellenében pótolhatjuk elveszett tárgyát . Ha ki kell cserélnünk az AirPod-ot vagy a töltőtokot, a csere új lesz, vagy az újjal egyenértékű teljesítmény és megbízhatóság tekintetében.

Az AirPods nyomon követhető?

Ha az AirPods, az AirPods Pro vagy az AirPods Max offline állapotban van, akkor sem fogja látni az AirPods vagy AirPods Pro helyét, ha a töltőtokban vannak. Akár 18 órán keresztül is megtekintheti az AirPods Max-ot a Find My alkalmazásban az intelligens tokban. ... A Find My az egyetlen módja annak, hogy nyomon követhesse vagy megkeresse az elveszett vagy hiányzó eszközt.

Miért villog narancssárgán az AirPods?

Borostyánsárga: az AirPods vagy az AirPods Pro nincs teljesen feltöltve. ... Villogó borostyánsárga: probléma van az AirPods vagy az AirPods Pro készülékkel. Vissza kell állítani a gyári beállításokat, majd újra párosítani őket az eszközzel . Az AirPods vagy AirPods Pro csatlakozási problémáinak legjobb megoldása a gyári beállítások visszaállítása.

Honnan tudhatom, hogy az AirPods Pro legális?

Hogyan lehet felismerni a hamis Apple AirPods Pro-t. A hamis AirPods Pro felismerésének leggyorsabb módja a töltőtok belső oldalán található sorozatszám beolvasása. Miután megtalálta az AirPods Pro egyedi kódját, látogasson el a checkcoverage.apple.com webhelyre , és ellenőrizze, hogy az Apple megerősíti-e azt. Ez még nem minden.

Hogyan változtathatom meg az AirPods tulajdonjogát?

Az iOS-eszköz Beállítások menüjében válassza a Bluetooth lehetőséget.
 1. Válassza a Bluetooth lehetőséget. Koppintson az AirPods listára.
 2. Koppintson az AirPods Listing elemre. Válassza ki az AirPods aktuális nevét felül.
 3. válassza ki a nevet. Adja meg a kívánt nevet a bimbóknak.
 4. Írja be az új nevet. Koppintson a Kész elemre.

Csatlakozhat valaki az AirPod-jaimhoz használat közben?

Tehát csatlakozhat valaki az Airpod-omhoz használat közben? A válasz : Nem! Valaki nem tud csatlakozni az Airpodokhoz, miközben Ön használja őket. Ennek az az oka, hogy az eszköz Airpodhoz való csatlakoztatásának egyetlen módja az, ha az Airpod a töltőtok belsejében van, nyitott fedelével.

Tud valaki más csatlakozni az AirPodsomhoz?

AirPodjait párosíthatja egy barátja eszközével, ha az engedélyük szükséges. ... Egyszerűen párosíthatja AirPodjait valaki más iPhone-jával vagy iPadjével, vagy csatlakoztathatja iPhone-ját valaki más AirPod-jaihoz. Ez olyan egyszerű, mint kinyitni az AirPods tokot az új eszköz közelében, és követni a képernyőn megjelenő utasításokat az AirPods párosításához.

Hogyan végezhetem el az AirPods pro hibaelhárítását?

Az AirPods problémák elhárítása
 1. Helyezze mindkét AirPodot a töltőtokba.
 2. Keresse meg a gombot a tok hátulján, az aljának közelében. ...
 3. Nyissa ki a töltőtok fedelét.
 4. Nyomja meg és tartsa lenyomva a tok hátulján található gombot legalább 15 másodpercig. ...
 5. Nyissa ki a tokot iOS-eszköze közelében a párosítási folyamat újraindításához.

Hogyan találhatok meg egy leválasztott Galaxy budot?

Találja meg fülhallgatóját Galaxy Buds és Buds+: Telefonján vagy táblagépén navigáljon a Galaxy Wearable alkalmazáshoz . Koppintson a Fülhallgató keresése elemre, majd a Start gombra. A füldugók sípolni kezdenek, és fokozatosan hangosabbak lesznek 3 percig. A keresés befejezéséhez érintse meg a Leállítás gombot.

Hogyan szerezhetek be AirPod-ot Android-eszközömön?

A telefon használata radarként Használja a kapcsolatok menüt a közeli Bluetooth-eszközök kereséséhez. Nyissa meg a Beállítások > Kapcsolatok > Bluetooth menüpontot , és használja az AirPodot, a hiányzót párosítási módba kell helyeznie. A telefon elkezdi keresni.

Nem tud csatlakozni a Galaxy budokhoz?

A fülhallgató újraindítása, a Bluetooth-kapcsolat alaphelyzetbe állítása vagy a Galaxy Wearable alkalmazás frissítése általában megoldja a problémát... Készítse elő Samsung fülhallgatóit a csatlakozásra
 • Győződjön meg arról, hogy nincs interferencia. ...
 • Ellenőrizze a hálózati kapcsolatot. ...
 • Töltse fel a fülhallgatót legalább 30 percig.