Hol gyártják a cross kerékpárokat?

Pontszám: 4,9/5 ( 55 szavazat )

A Cross LTD egy 1995-ben alapított bolgár cég, amely kerékpárgyártásra specializálódott. Mindkét márka – a Cross és a Crosser – kerékpárjaink és kerekeink bejegyzett védjegye.

A Cross jó kerékpár márka?

Ez a kerékpár az egyik legolcsóbb, ha csak valami egyszerűt szeretne bemutatni a hegyi kerékpározáshoz. Vannak hátrányai a súlyban, a felfüggesztésben és néhány jellemzőben. ... A Cross mountain bike továbbra is érzékeny, vonzó és jó választás a teljesen újoncok számára.

Melyik kerékpárt nem gyártják Kínában?

Az USA-ban készült:
 • 313 Kerékpárművek.
 • BWP denevérek.
 • FBM kerékpárok.
 • Gabona szörfdeszkák.
 • Green Guru kerékpáros felszerelés.
 • Heritage vegyesbolt: Kerékpárok.
 • Industry Nine Kerékpáralkatrészek.
 • Király nyerges: nyergek, csapok, kötelek.

Az USA-ban gyártanak elektromos kerékpárokat?

A Prodecotech élen jár az Egyesült Államokban gyártott elektronikus kerékpárok terén, a Prodotech kerékpárok széles választékát kínáljuk, és úgy döntöttünk, hogy elvégezzük a Prodecotech sorozat lebontását, hogy segítsünk megtalálni az igényeinek legjobban megfelelő elektromos kerékpárt.

Hol gyártják az elektromos elektromos kerékpárokat?

A Lectric eBike-okat Ázsiában gyártják, és az Egyesült Államokban szerelik össze .

DIE COOLSTEN MOTOCROSS BIKES FÜR KINDER? Dirtbike Motorräder Unboxing – Tesztáttekintés [német/német]

36 kapcsolódó kérdés található

A Rad kerékpárokat Kínában gyártják?

A Rad Power kerékpárokat a washingtoni Seattle-ben tervezték, és Kínában gyártják . Ez ugyanaz az üzleti modell, mint amit a legtöbb sikeres kerékpárgyártó cég alkalmaz, mivel lehetővé teszi számukra a gyártási költségek csökkentését a minőség megőrzése mellett.

A Schwinn az USA-ban készül?

A Schwinn és a Cannondale ikonikus amerikai kerékpármárkák, de nem az Egyesült Államokban gyártják kerékpárjaikat . A Trek egy másik jól ismert amerikai kerékpárgyártó, de kerékpárjainak csak töredéke készül az Egyesült Államokban.

A Schwinn kerékpárokat Kínában gyártják?

A Schwinn kerékpárokat Tajvanon gyártják . A Schwinn cégnek volt egy Paramount néven ismert kerékpárja. ... A Schwinn család megtartotta ezt a nevet, majd később megszerezte a Paramount gyárat Waterford Wisconsinban, ahol elindították a Waterford Precision Cycles céget.

Hol készülnek a Cervelo keretek?

A váz/kerékpár származási helye: A Cervelo kerékpárokat Kanadában tervezték és tervezték, és Ázsiában gyártják . A Cervelonak van egy K+F létesítménye az Egyesült Államokban, amely korlátozott számú csúcsmotort gyárt, a Cervelo R5ca és a P5x a HED-vel együtt készül Minnesotában.

Hol gyártják a Schwinn kerékpárokat?

2004-ben a Pacific Cycle-t a Dorel Industries felvásárolta. Az egykor Amerika kiemelkedő kerékpárgyártója, a Schwinn márka – sok más kerékpárgyártóhoz hasonlóan – Kínában és Tajvanon kötött ki gyártást, ezzel is elősegítve vállalati anyavállalatának növekedését.

Hol készülnek a Dolan keretek?

Hol készülnek a Dolan kerékpárok? A Dolan kerékpárvázait egy kínai gyárban gyártják, mielőtt az Egyesült Királyságba mennének befejezni és forgalmazni.

Hol készülnek a Raleigh Ebike-ok?

Lehet, hogy a Raleigh Bicycles brit születésű, de már több mint 10 éve, hogy kerékpárjait az Egyesült Királyságban gyártották vagy szerelték össze.

A cross bike hibrid?

A cyclocross kerékpárok néhány jellemzője megegyezik az országúti kerékpárokkal, így elsősorban a járdán való közlekedésre szolgálnak. A hibrid modellben megtalálhatóak a versenylovak és a mountain bike elemei is . ... A hibrid gumiabroncsok a szélesebb oldal felé hajlanak, nem úgy, mint a cyclocross, hacsak nem terepversenyekhez tervezték.

Mire használhatók a cross kerékpárok?

A cyclocross kerékpárokat cyclocross pályákon való versenyzésre tervezték, amelyek gyakran tartalmazhatnak különféle terepeket, például sárt, homokot, sziklákat és még havat is. Tartalmaznak olyan felfutási szakaszokat is, amelyekben a versenyzőknek le kell szállniuk a kerékpárjukról, valamint olyan sorompókat, amelyeket le kell ugrani, vagy nyuszi ugrálással.

A cyclocross kerékpárok karbonok?

A karbonszál a középkategóriás és csúcskategóriás cyclocross kerékpárok vázanyaga , és most már elérhetőbb áron is találhat minőségi túrákat ezzel. ... Sok márka továbbra is csökkenti kerékpárja alsó konzoljának magasságát, ami jobb irányíthatóságot biztosít.

Hol gyártják a Bianchi kerékpárokat?

A Bianchi bike márka 1885-ig nyúlik vissza. Olaszországban alapították, székhelye és kultúrája szülőföldjén gyökerezik. A kerékpárokat a trevigliói gyárában tervezték és szerelték össze, úgy gondolták, hogy a gyártás nagy része ma már Tajvanon történik. Bianchi szinonimája a Celeste.

Milyen kerékpárokat gyártanak Tajvanon?

Hat Taiwan Excellence díjnyertes kerékpáros márka mutatja be a legújabb innovációkat
 • Merida. A Merida, Tajvan egyik legjelentősebb csúcskategóriás kerékpár- és e-kerékpár-gyártója bemutatta univerzális aerobiciklijének, a Reacto-nak a 4. generációját. ...
 • KMC. ...
 • Novatec. ...
 • Maxxis. ...
 • Dizo kerékpárok. ...
 • Csendes-óceáni ciklusok. ...
 • Nézz be a jövőbe.

A Huffy kerékpárokat az USA-ban gyártják?

A Huffy 1934 óta gyárt kerékpárokat az Egyesült Államokban, és jelenleg kerékpárjainak mintegy 70 százalékát Kínából, Tajvanról és Mexikóból importálja. A vállalat az Egyesült Államok piacának 25-30 százalékát birtokolja, ez a legnagyobb részesedés. Azt tervezte, hogy folytatja a kerékpárok gyártását partnerekkel világszerte.

Mikor kezdett Schwinn kerékpárokat gyártani Kínában?

A céget Ignaz Schwinn német mérnök alapította 1895-ben Chicagóban. A Schwinn a 20. század nagy részében uralta az amerikai kerékpárgyártás piacát, egészen az 1980 -as évekig, amikor is Schwinn elkezdett kerékpárokat importálni Kínából, majd gyártásukat is Ázsiába helyezték át.

Ki a legnagyobb kerékpárgyártó az Egyesült Államokban?

A Trek Bicycles az Egyesült Államok legnagyobb kerékpárgyártó cége, amely a gyerekmodellektől a professzionális közúti és hegyi stílusokig mindent gyárt. És ők az egyetlen nagy gyártó, amely még mindig kétkerekűeket gyárt az Egyesült Államokban Összességében a Trek gyártja az Egyesült Államokban itt gyártott kerékpárok nagyjából felét.

Milyen kerékpárokat gyártanak Wisconsinban?

Fixáció . A Fyxation egy wisconsini kerékpáros cég, amelyet két testvér alapított, akik szenvedélyesen fedezik fel a várost két keréken. Sok különböző modellt készítettek szimpla, fix, 3 sebességes, kaland- és zsírkerékpárból.

Melyik kínai cég gyárt RAD kerékpárokat?

A Rad Power Bikes gyártásában két kínai gyár, a Jinhua Jobo és a Jinhua kiemelkedő szerepet tölt be. A Rad Power kerékpárokat viszonylag könnyű összeszerelni, annak ellenére, hogy elektromosak és bonyolultabb alkatrészeket tartalmaznak, mint a hagyományos kerékpárok.

Kié a rad?

Mike Radenbaugh 2007-ben építette meg első ebike-ját, hogy eljusson a középiskolába és vissza, teljesen megszállottá vált, és megalapította a Rad Power Bikes-t.

Hol készülnek a Himiway kerékpárok?

Üdvözöljük a Himiway Bike Közösségben! Ebike-jainkat elsősorban Ázsiában gyártják.