Amikor elpusztítasz valamit?

Pontszám: 4,5/5 ( 37 szavazat )

ige (tárggyal használatos), scut·tled, scut·tling. szándékosan elsüllyeszteni (edényt) tengeri csapok kinyitásával vagy nyílások kialakításával a fenéken. elhagyni, kivonulni, elhagyni vagy megsemmisíteni (mint tervek, remények, pletykák stb.).

Milyen típusú szó a cucc?

ige (tárgy nélkül használatos), scut·tled, scut·tling. gyors, kapkodó léptekkel futni; sietség. gyors tempót. rövid, sietős futás.

Mi a példa a lebukásra?

Példa a lebukásra , ha ágyútűzzel lyukakat rakunk egy hajóba . Példa a siklásra, ha abba kell hagyni a kertépítési tervek kidolgozását. ... Az ernyő definíciója a falban, tetőben vagy csónakban lévő nyílás vagy nyílás, fedéllel. Példa a siklóra a vitorlás fedélzetén lévő kerek nyílás.

Mi az a Skuttle?

ige. 1. (intransitív) rövid, sietős lépésekkel futni vagy mozogni .

Mi a Sucttled jelentése?

gyorsan haladni, kis, rövid lépésekkel , különösen a menekülés érdekében: Egy rák lerohant egy szikla alá, ahogy elhaladtunk. A gyerekek lerohantak, amint megjelent az igazgató.

Tolvajok tengere – Amikor lerohanod a hajódat

26 kapcsolódó kérdés található

Mi az a scutter ember?

A gunsmokenet.com szerint a szó "scutter" és jelentése "öreg ". ... A szót szóban adták át az évek során, ami olyan változatos írásmódokat (és kiejtéseket) eredményezett, mint a „culch”, „cultch” és „sculch”. Ezeknek a szavaknak a különféle alkalmazásai között szerepel "egy halom használható fémhulladék".

Miért csapnál le egy hajót?

Az elhagyott, régi vagy elfogott edények ártalmatlanítása érdekében a lecsapolás elvégezhető ; annak megakadályozása, hogy a hajó hajózási veszélyt jelentsen; önmegsemmisítésként, hogy megakadályozzák a hajót az ellenséges erők (illetve illegális tevékenységet folytató hajó esetén a hatóságok) elfogása érdekében; blokkként...

Mit jelent a leválás?

intransitív futni valahova rövid gyors lépésekkel . scuttle cross/off/back etc: Lescuttle off inni.

Mi az a mondat a scuttle-re?

1. Az ilyen fenyegetések szétverhetik a békekonferenciát . 2. Az incidens a békefolyamat megzavarásával fenyeget.

Mit jelent bengáli nyelven a scuttle?

ফুটা করা egy egér görnyedt a padlón . sietve vagy lopva futni rövid gyors lépésekkel .

Mit jelent a legyőzhetetlen?

: nem győzött : veretlen .

Mi az a redőny az autón?

Scuttle, a válaszfal a járműben a motor és a vezető és az utasok között . Scuttle shake, ez a jelenség néhány kabrió autónál tapasztalható.

Mit jelent a zuhanás a tolvajok tengerében?

Scuttle a hajó szándékos elsüllyesztését jelenti. A Sea of ​​Thieves játékban a játékosoknak lehetőségük van lecsapni a hajójukra a szünet menü My Crew részében.

Milyen típusú szó az érintetlen?

Romlatlan; még mindig eredeti tisztaságával; romlatlan vagy szennyezetlen. primitív, valaminek a legkorábbi állapotára vonatkozik.

Mit jelent a kopott?

1a : dörzsölődik vagy kopik, különösen súrlódás miatt : erodálódik. b: dörzsöléssel irritálja vagy érdesítse . 2 : lélekben megkopik : ingerült, fáradt. intransitív ige. : horzsoláson megy keresztül.

Mi az a ráksüllyesztő?

mozogjon vagy haladjon sietve . szinonimák: scamper, scurry, skitter. típusai: rák.

Hogyan használod a scuttle szót?

Scuttle egy mondatban?
  1. Mivel késésben voltam, át kellett suhannom a repülőtéri parkolón.
  2. Cara arra készült, hogy feltörölje a konyhája padlóját, amikor meghallotta, hogy a gyerekek besurrannak a felhőszakadásból.
  3. Amikor a szakács felkapcsolta a villanyt a konyhában, egy egeret látott a hűtőszekrény alatt.

Mi a bungaló mondat?

Bungaló mondat példa. A lány ideges lett, ahogy elhaladtak a város mellett a bungaló mellett, mielőtt felhúztak volna a tengerparti házhoz vezető hosszú felhajtón . Itt található néhány szép bungaló stílusú ház, a főnökök vagy a gazdag bennszülöttek lakhelyei.

Mire használható a szénsütő?

A szénsütő, amelyet néha szénsütőnek is neveznek, és más néven hod, „szénesvödör” vagy „szénesvödör”, egy vödörszerű tartály kis, közbenső szénkészlet tárolására, amely kényelmesen használható egy beltéri széntüzelésű kályhához vagy fűtőtesthez .

Mit jelent a lopva szó?

1a : csendes és titkolózó módon, hogy ne vegyék észre : rejtőzködő egy rejtett pillantás lopva mosolyt váltott. b : lopakodó kifejezés : ravasz pillantást vetett rá. 2 : titkosan szerzett : lopott lopott vagyon.

Jogos-e elsüllyeszteni egy csónakot az óceánban?

Soha ne hagyjon el vagy süllyesszen el egy edényt, hogy megsemmisítse . Nemcsak környezeti és hajózási veszélyt jelent államunk vízi útjain, hanem illegális is, akár 3000 dollárig terjedő pénzbírsággal, valamint az eltávolítási és bontási költségekkel.

Mi az a csapadék a hajón?

Gyors hivatkozás. A vízelvezető nyílások , más néven kieresztőnyílások átvágják a vitorlás bástyáit a vízi utakon, hogy a fedélzeten lévő víz elfolyhasson a hajó oldalán.

Mit jelent a CHE szlengben?

Che. A Che egy Argentínában általánosan használt spanyol kicsinyítő szó. Ez a köznyelvi szleng egyik formája, amelyet vokatív értelemben „barát” néven használnak, és így lazán megfelel az olyan kifejezéseknek, mint a „társ”, „barát”, „férfi”, „testvér” vagy „haver”, ahogyan azt a különféle kifejezések használják. Angolul beszélők.