Mikor lesz együtt Adrien és Marinette?

Pontszám: 5/5 ( 27 szavazat )

A sorozat készítője, Thomas Astruc többször is megerősítette, hogy a sorozatban szereplő tinédzserek együtt fognak végezni, függetlenül attól, hogy hány évadot vesz igénybe (a 4. és az 5. évadot megrendelték).

Melyik epizódban jön össze Adrien és Marinette?

A "Cat Blanc" -ban egy alternatív jövőben, miután ajándékot kapott, és látta a Katicabogárt, Adrien megtudja titkos kilétét, és romantikus kapcsolatot kezd vele. Boldogok voltak együtt.

Adrien és Marinette felfedik kilétüket?

A felfedésre a 2. vagy a 3. évadban kerül sor. Megerősítették, hogy felfedik egymásnak kilétüket , de azt nem, hogy mikor.

Adriennek vannak érzelmei Marinette iránt?

Bízik Marinette-ben. Nem fogja csak azt feltételezni, hogy a lány hazudik, és tényleg szerelmes belé . Véleményem szerint Adrien egyértelműen mást érez Marinette iránt, mint bármelyik másik barátnője. ... Adrien rendkívül kiegészíti Marinette-et, és nagyon nagyra értékeli őt.

Kibe szerelmes Adrien Agreste?

Marinette Dupain-Cheng (más néven Katicabogár) a Miraculous: Tales of Ladybug & Cat Noir fő női főszereplője. Felkelő fiatal lány, aki arról álmodik, hogy divattervező legyen, és Alya Césaire legjobb barátja. Adrien Agreste/Cat Noir fő szerelme is ő.

Új Miraculous 4. évad spoilerek | Adrien és Marinette együtt fognak végezni?

25 kapcsolódó kérdés található

Kivel végez Luka?

Oké, szóval a 3. évadban kiderült, hogy Luka valóban szerelmes Marinette -be, Kagami pedig igazán szerelmes Adrienbe, és hogy az évad végén Marinette Lukával, Adrien pedig Kagamival kötött ki.

Kit szeret igazán Adrien?

Adrien, Marienette legnagyobb szerelme, Cat Noir szuperhős is egyben. Amikor Paris veszélyben van, katicabogárral együtt legyőzi a gonosztevőket. Adrien szerelmes Katicabogárba, de nem találja a megfelelő módot arra, hogy elmondja neki, mit érez valójában – arról nem is beszélve, hogy felfedje, ki áll a maszk mögött.

Marinette szerelmes Lukába?

Kapcsolatuk egy szerelmi háromszögben zajlik Marinette, ő és Adrien Agreste között. ... Luka igazán szereti Marinette-et .

Marinette megcsókolja Lukát?

És az a tény, hogy Marinette Lukát szájon csókolja, ő viszont Adrient arcon, megrémít! FIGYELEM: NINCS GYŰLÖLÉS!!! HA UTÁLJA, NE OLVASSA!!! ... Nem akarta, hogy bárki bántsa Marinette-et, mert nagyon szereti.

Ki Kagami szerelme?

Marinette és Kagami eredetileg nem ismerték egymást túl jól, de mivel mindketten beleszerettek Adrienbe , Marinette és Kagami szerelmi vetélytársnak tekintették egymást a szerelme miatt; mivel Marinette úgy gondolja, hogy Adrien Kagami szemének, és fordítva Kagami szemének.

Alya megtudja, ki az a Katicabogár?

Az ok, amiért Alya nem tudta meg a katicabogarak valódi kilétét , a csoda miatt van.

Vajon Adrien beleszeret Marinette-be a 4. évadban?

Adrien: Nem , Marinette nem lehetett szerelmes belém, ő csak egy barát, aki szereti a divatot. Ráadásul ott van Luka. Különbség van aközött, hogy szerelmes vagy valakibe szerelmes. ... A 4. évadban szakítanak kagami és adrien, valamint Luka és marinette is.

Ki az az Izzy Agreste?

Ki az az Izzy Agreste? Izzy Agreste, Adrien Agreste nővére a második, aki megkapta a Cat Miraculous-t, amikor méltatlannak tartja Adrient. Legjobb barátja Natalie Mammolito-val (Páva) és Daniela Bourgeois-val (Méhkirálynő). Izzy szeret vívni, kínait vívni, és megmenteni Párizst.

Miért szakított Marinette Lukával?

Miután átváltozik, Marinette találkozik Lukával, és elmondja, hogy nem akar hazudni neki, és szakít vele , mert katica-feladataival van elfoglalva, és nem tud randevúzni valakivel, hacsak Árnyékost nem győzik le. ... A Kwamis megöleli Marinette-et, ezzel megvigasztalva ezzel az epizódot.

Ki vette feleségül Marinette-et?

MARINETTE és ADRIEN összeházasodnak? Új epizód 2017.

Van Marinette-nek bátyja?

Marinette bátyja volt minden, ami Marinette nem. Meglehetősen szarkasztikus volt és egyenesen gunyoros. Ennek ellenére Marinette és testvére, Tyler meglehetősen jól kijöttek egymással.

Ki volt Marinette első csókja?

Marinette és Adrien megosztják első csókjukat Katicabogár és Cat Noir szerepében , bár Adrien ezután már nem emlékszik rá. Adrien azonban Cat Noirként rájön a csókra a "Prime Queen"-ben.

Juleka kivel randevúz?

A Julerose egy népszerű femslash hajó, amely folyamatosan növekszik a Miraculous Ladybug-rajongóságon belül, mivel a jelek szerint Juleka és Rose barátnők. Ezt Thomas Astruc, a Miraculous alkotója nemrégiben megerősítette Twitter-üzenetében.

Adrien és Kagami szakítanak?

Keserédes vége: Adrien és Kagami szakítanak, és barátságuk rendkívül feszült. Az egyetlen fényes pont az, hogy mindketten hajlandóak megpróbálni megmenteni. És bár Katicabogárt és Cat Noirt bántja a napi esemény és a szakításuk partnereikkel, megerősítik egymásba vetett bizalmukat.

Luka mennyivel idősebb Marinette-nél?

Az aktuális rögzítés azt mondta: Tekintve, hogy Luka legalább kilenc hónappal idősebb Julekánál – feltehetően a felette lévő évben, és az összes osztálytársa, leszámítva Marinette-et (Alix, Nathaniel és Adrien) volt 15. születésnapja Befana (ami Katicabogár után van) Marinette előtt. 14. születésnapja, Luka egy 16-17 éves lány, aki 13-14 éves...

Mit mondott Luka Marinette-nek hangtompítóban?

Luka azt mondja, reméli, hogy nem mondott semmi rosszat, majd pontosan azt mondja, amit Hangtompítóként mondott neki: hogy ő egy rendkívüli lány, tiszta, mint a hangjegy, őszinte, mint a dallam , és a dal, amit azóta hallgat. először találkozott vele.

Különlegesen csókolóztak Kagami és Adrien New Yorkban?

Először Kagami megcsókolta Adrient az orrában vagy annak közelében az arcán . Ne felejtsük el, hogy barátok! Ez nem ésszerűtlen és nem romantikus.

Kibe szerelmes Nino?

Az "Animan"-ben kiderül, hogy Nino szereti Marinette -et, és aranyosnak tartja. Nino a Rogercop óta szerelmes Marinette-be.

Kibe szerelmes Chloe Bourgeois?

Chloé átöleli Adrient . Chloé, aki baráti kapcsolatban áll Adriennel, ismerte őt, mielőtt elkezdett az iskolájába járni, és jelenleg nagyon szereti. Csak a gazdagságáért szereti Adrient; ha nem lenne gazdag, valószínűleg úgy bánna vele, mint mindenki mással. Mindig elárasztja a szeretettel.

Ki a legjobb barát Adrien Agreste?

Adrien általában pozitív kapcsolatot ápol osztálytársaival, különösen Nino Lahiffe -val, a legjobb barátjával. Szoros kapcsolatban áll Kagami Tsurugival is, aki a vívóleckék egyik diákja, akire jár.