Mikor jött létre a findlay ohio?

Pontszám: 4,1/5 ( 7 szavazat )

Történelem: Findlay nevét James Findlay ezredesről, az 1812-es háború második ezredének parancsnokáról kapta. Először Joseph Vance és Elnathan Cory rakták ki 1821 -ben. Wilson Vance adta Findlay városának a nevét. Népesség: 41 202 (a 2010-es amerikai népszámlálási adatok alapján)

Hogyan kapta Findlay Ohio nevét?

Az 1812-es háború alatt James Findlay ezredes utat épített a csapatok átszállítására a régióban, és egy raktárt épített , amelyet az ő tiszteletére Fort Findlay-nek neveztek el. Findlay közössége a háború befejeztével kezdett kialakulni az erődöt körülvevő területen.

Findlay Ohio jó hely lakni?

Findlay Hancock megyében található, és Ohio egyik legjobb lakóhelye . A Findlay-ben élő lakosok sűrű külvárosi hangulatot kínálnak, és a legtöbb lakos birtokolja az otthonát. ... Sok család és fiatal szakember él Findlayben, és a lakók általában konzervatívak. A Findlay-i állami iskolák átlagon felüliek.

Miről ismert Ohio?

Miről ismert Ohio?
 • Amerikai foci. Az ohióiak megőrülnek a futballért. ...
 • Rock and Roll Hall of Fame. A Rock and Roll Hall of Fame egy népszerű múzeum az Erie-tó partján, Clevelandben, Ohio államban. ...
 • A Wright testvérek szülőhelye. ...
 • Kukoricatermelés. ...
 • Cedar Point.

Findlay Ohio vidéki?

Népesség 2019-ben: 41 225 (100% városi, 0% vidéki ). Irányítószámok: 45840.

FINDLAY OHIO

33 kapcsolódó kérdés található

Findlay Ohio biztonságos?

Az esélye annak, hogy erőszakos vagy tulajdon elleni bűncselekmény áldozatává váljon Findlay-ben 1:41. Az FBI bűnügyi adatai alapján Findlay nem tartozik a legbiztonságosabb közösségek közé Amerikában . Ohióhoz viszonyítva Findlay bûnözési rátája meghaladja az állam bármilyen méretű városának 85%-át.

Findlay város Ohio államban?

Findlay városa, OH.

Milyen állapotban van Findlay?

Findlay, város, Hancock megye székhelye (1828), Ohio északnyugati részén , Amerikai Egyesült Államokban A Blanchard folyó mentén fekszik, 47 mérföldre (76 km-re) délre Toledótól.

Ki alapította Findlay Ohio-t?

Fast Findlay tények: Történelem: Findlay nevét James Findlay ezredesről, az 1812-es háború második ezredének parancsnokáról kapta. Először Joseph Vance és Elnathan Cory rakták ki 1821-ben. Wilson Vance adta Findlay városának a nevét. Népesség: 41 202 (a 2010-es amerikai népszámlálási adatok alapján)

Mely nagyobb repülőtér esik legközelebb Findlay Ohio területéhez?

Mely repülőtér esik legközelebb Findlay területéhez? Findlay legközelebbi repülőtere a Toledo (TOL) repülőtér , amely 59 km-re található. További közeli repülőterek: Detroit (DTW) (82,3 mérföld), Columbus (CMH) (83,2 mérföld), Dayton (DAY) (85,1 mérföld) és Cleveland (CLE) (98,3 mérföld).

Hogyan kell írni Findlay Ohio szót?

Findlay , Ohio – Findlay város és megyeszékhelye Hancock megyében, Ohio államban, Egyesült Államokban. A városi metró területét gyakran Nagy Findlay területnek nevezik.

Lima Ohio biztonságos?

Lima a biztonság szempontjából a 34. százalékban van , ami azt jelenti, hogy a városok 66%-a biztonságosabb, és a városok 34%-a veszélyesebb. Ez az elemzés csak Lima megfelelő határaira vonatkozik. Tekintse meg az alábbi táblázatot a közeli helyekről a közeli városokról. A bűnözés aránya Limában 33,76 1000 lakosra számítva egy átlagos év során.

A Findlay Egyetem privát?

A Findlay Egyetem egy magánintézmény , amelyet 1882-ben alapítottak. Összesen 3524 egyetemista iratkozik be, a helyszín a város, az egyetem területe pedig 390 hektár. ... A Findlay Egyetem helyezése a legjobb főiskolák 2021-es kiadásában a National Universities, #241. Tandíja és díja 36 484 dollár.

Findlay Ohio vidéki vagy városi?

Hancock megye Ohio északnyugati részén található. Túlnyomórészt vidéki terület, a megye 531 négyzetmérföldes területének mindössze 1,4 százaléka városi terület. A megyeszékhely Findlay. Findlay 38 967 lakosával a megye legnagyobb közössége volt 2000-ben.

Melyik megye van Bowling Green Ohio államban?

Bowling Green, Wood County székhelye (1866), Ohio állam északnyugati részén, az Egyesült Államokban, körülbelül 25 mérföldre (40 km-re) délre Toledótól. Az eredetileg mocsári puszta területet először Elisha Martindale telepítette be 1832-ben. A várost 1835-ben alapították, és a Bowling Greenről (Ky) nevezték el.

Mi az Ohio híres étele?

Ez a 10 ikonikus étel Ohio államban ínycsiklandó lesz
 • Buckeyes. Steven Depolo/Flickr. ...
 • Tony Packo chilis kutyái. Jimmy Emerson, DVM/Flickr. ...
 • A Thurmanator. James Yeo/Flickr. ...
 • Slyman sózott marhahús. Slymans/Flickr. ...
 • A 3-utas... Chiot's Run/Flickr. ...
 • 6. ... és sajttölcsér. ...
 • Wendy fagyos krumplival. ...
 • Mancs mancsok.

Tilos enni és vezetni Ohióban?

Ha egyértelműen Ön uralja járművét, akkor minden rendben lesz, mivel nincs olyan törvény, amely kifejezetten tiltja a vezetés közbeni étkezést , és az általános zavaró vezetésről szóló törvény másodlagos végrehajtást ír elő.

Findlay Ohiónak van repülőtere?

Findlay városa, OH A Findlay repülőtér egy általános repülési repülőtér a város délnyugati sarkában. Két kifutópálya áll rendelkezésre a repülőgépek fogadására. Findlay Unicom frekvencia: 122,725. Koordináták: N41-00.81; W083-40.12.