Amikor valami értelmetlen?

Pontszám: 4,3/5 ( 20 szavazat )

Ha azt mondod, hogy valami értelmetlen, azt hülyeségnek , nevetségesnek vagy valótlannak tartod. Nekem úgy tűnt, hogy Robert érvei értelmetlenek. Nem voltak értelmetlen ígéretek a gazdaság fellendítéséről.

Mi az értelmetlen dolog?

melléknév. (a szavak vagy a nyelv) , amelyeknek kevés vagy nincs jelentése; kevés vagy semmi értelme : A baba csacsogása vonzóan értelmetlen. (a viselkedésről, magatartásról, cselekedetekről stb.) ostoba, értelmetlen, elszánt vagy abszurd: Értelmetlen viselkedése szokatlan volt egy ilyen komoly ember számára.

Mit jelent az, ha valami leírhatatlan?

: leírhatatlan : nagyon nagyszerű vagy extrém. Tekintse meg a leírhatatlan kifejezés teljes definícióját az angol nyelvtanulók szótárában. leírhatatlan. melléknév. leírhatatlan | \ ˌin-di-ˈskrī-bə-bəl \

Hogy hívják azt, ha valami megmagyarázhatatlan?

megértésen túlmutató melléknév, magyarázat. érthetetlen . rejtélyes . érthetetlen .

Mi az a megmagyarázhatatlan?

: nincs megmagyarázva vagy megmagyarázhatatlan hiba miatt van megmagyarázhatatlan késés .

Nonsesical tetszett nekem

29 kapcsolódó kérdés található

Megmagyarázhatatlan vagy megmagyarázhatatlan?

A megmagyarázhatatlan és a megmagyarázhatatlan egyaránt azt jelenti, hogy „nem lehet megmagyarázni”, de a megmagyarázhatatlan gyakran azt is jelenti, hogy valamit nem lehet értelmezni vagy megmagyarázni.

Mi az a leírhatatlan élmény?

Ez szavakon felül áll. Észrevetted már, hogy bizonyos dolgokat nehéz vagy lehetetlen szavakba önteni? Ezek a dolgok leírhatatlanok. Valószínűleg leírhatatlan az érzés, miután megnyerted az olimpiai aranyérmet úszásban . A Holdra utazó űrhajósoknak leírhatatlan élményben volt részük.

Mi az analfabéta?

1 : kevés vagy egyáltalán nem iskolázott, különösen : nem tud írni vagy olvasni egy analfabéta lakosság. 2: zenei analfabéta egy adott tudományterület alapjainak ismeretének hiánya vagy hiánya. 3a : jóváhagyott beszéd- vagy írásmód megsértése.

Hogy mondod, hogy valami leírhatatlan?

a leírhatatlan szinonimája
 1. kimondhatatlan.
 2. fenséges.
 3. kimondhatatlan.
 4. lehetetlen.
 5. közölhetetlen.
 6. meghatározhatatlan.
 7. meghatározhatatlan.
 8. kifinomult.

Mi a szleng a hülyeségnek?

balderdash , halandzsa, csapda, blarney, guff, blaather, blether. Brit szemét. informális disznóság, baloney, pacal, hajtás, gobbledygook, fenékvíz, bosh, bika, ágy, forró levegő, szemmosás, piffle, pipacs, phoey, hooey, malarkey, twaddle, dribble.

Mi az ostobaság vagy félrevezető beszéd?

főnév. hízelgő vagy hízelgő beszéd; hízelgés. megtévesztő vagy félrevezető beszéd; ostobaság; hoey: egy csomó szóváltás arról, hogy miért volt tönkrement.

Mi a nonszensz két szinonimája?

Értelmetlen ; abszurd; vonatkozó an. Az értelmetlenség állapota. Értelmetlen beszéd vagy írás; ostobaság.

Az értelmetlenség az értelmetlenség rövidítése?

Leegyszerűsítve megfigyelhető, hogy a „nonszensz” általában egy főnév, az „értelmetlen” pedig mindig egy melléknév. Ezzel az a baj, hogy a „nonsense” főnév használható (és gyakran) attribúciós melléknév helyében is használható – különösen az olyan kollokációkban, mint a „nonsense verse”.

Hogyan használod az értelmetleneket?

Értelmetlen egy mondatban?
 1. A gyerekek értelmetlen dalokat énekeltek képzeletbeli szereplőkről.
 2. Tudtuk, hogy alvajár, amikor értelmetlen mondatokat kezdett beszélni.
 3. A tanúvallomás értelmetlen volt, és a nyomozók azt hitték, hogy a gyanúsított hazudik.

Mi az a szó, hogy nem szokott?

1: nem szokás: nem szokásos vagy gyakori . 2 : nem szokott – általában a to-val használatos. Egyéb szavak az szokatlantól Szinonimák és antonimák Példamondatok Tudjon meg többet az unacustomed-ről.

Honnan lehet tudni, hogy valaki analfabéta?

Megtanult sok trükköt használni, hogy elrejtse nehézségeit. Gyakran problémái vannak a kiejtéssel , mivel nem rendelkeznek a szótagok megkülönböztetéséhez szükséges ismeretekkel; ezért gyakran kiejtenek egy szót, ahogy hallják. Gyakran hiányzik a gondolkodásuk magyarázatához szükséges szókincs.

Az írástudatlanság fogyatékosság?

Szigorúan véve az analfabéta a társadalombiztosítási előírások szerint nem fogyatékosság . Más szóval, csak azért, mert egy személy nem tud írni vagy olvasni, ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy munkaképtelen.

Ki a tanult analfabéta?

Általában azokat, akik nem tudnak írni és olvasni, analfabétáknak nevezik. Tehát egy tanult ember, aki tud írni és olvasni , írástudatlannak nevezhető. De az oktatásnak csak az a célja, hogy megtanítson valakit írni-olvasni, tényeket, dátumokat és számokat zsúfolni, és a vizsgálat során kiköpni. ... Művelt írástudatlanoknak nevezzük őket.

Hogyan jellemezhetsz valakit, aki leírhatatlan?

elsöprő, meghatározhatatlan, kimondhatatlan .

Milyen példák vannak a leírhatatlanságra?

Leírhatatlan egy mondatban?
 • Miután megtudta, az ő kezében van a nyertes szelvény, leírhatatlan volt az az érzés, amellyel az állami lottó nyertes találkozott.
 • A holokauszt túlélőinek félelme leírhatatlan volt, és nehéz volt szavakba önteni.
 • Egy üvegvázát a lábára ejtve a sérült szobalány leírhatatlan fájdalomtól felkiált.

Mit jelent a leírhatatlan szag?

mert rendkívül jó vagy rossz : A bűz leírhatatlan volt.

Létezik a megmagyarázhatatlan szó?

Eredeti válasz: A megmagyarázhatatlan és a megmagyarázhatatlan ugyanazt jelenti? Igen, megteszik . Ami a brit angolt illeti, a megmagyarázhatatlan és a megmagyarázhatatlan pragmatikusan felcserélhető a „nem magyarázható vagy elszámolható” kifejezéssel, és felhasználható emberi cselekedetekkel és nem emberi dolgokkal egyaránt.

Az igaz szerelem megmagyarázhatatlan?

A szerelem megmagyarázhatatlan . Néha nem tudjuk biztosan megmondani, miért szeretünk valakit, egyszerűen szeretjük. Ez egy tudás tudás nélkül. Ösztönös dolog. ... Tudod, hogy szeretsz valakit, de soha nem léteznek tökéletes szavak, amelyek megmagyarázzák, miért érzel így.

Hogyan használod a megmagyarázhatatlant egy mondatban?

Megmagyarázhatatlan mondatpélda
 1. Megmagyarázhatatlan harag áradt szét benne a politikus iránt. ...
 2. Talán valami megmagyarázhatatlan okból kereste meg. ...
 3. Belső tudatérzetünk is van, amely egyedül a test által megmagyarázhatatlan. ...
 4. A megmagyarázhatatlan megkönnyebbülés beárnyékolta az ötlet miatti szokásos bosszúságot.