Amikor valaki zsémbes?

Pontszám: 5/5 ( 27 szavazat )

1 : az önelégültség, az önelégültség vagy a hamis őszinteség felfedése vagy az önelégültség által megjelölt mogorva önelégültség hangja – New Yorker.

Mit jelent a smarmy a brit szlengben?

melléknév. Ha valakit mogorván ír le, akkor nem szereti, mert kellemetlenül udvarias és hízelgő, általában azért, mert azt akarja, hogy kedvelje, vagy tegyen valamit érte. [Brit, informális, elutasító]

A smarmy egy melléknév?

melléknév, smarm·i·er, smarm·i·est. túlzottan vagy oktalanul hízelgő , méltatlankodó, szolgalelkű stb.: az emcee smarmy üdvözlettel.

Hogyan használod a smarmy szót egy mondatban?

kellemetlenül és túlságosan szelíd vagy meghökkentő módon vagy beszéddel. (1) A pincérek modora mindig olyan mocskos. (2) Rick kissé mogorva, és alig várja, hogy lenyűgözze. (3) Andy Williams természetesen mindig önelégült és mogorva volt.

Honnan származik a smarmy szó?

A szó a smar, egy ige szóból származik, ami azt jelenti, hogy először kend be, mint a pomádot tegyél a hajára, és ebből azt jelenti, hogy olajosan, szemérmesen, hízelgően viselkedj.

🔵 Smarmy Smarm Samarminess - Smarmi Jelentés - Smarmi példák - Smarminess definíció

31 kapcsolódó kérdés található

Mit jelent az, ha valaki lenéző?

A leereszkedés teljes definíciója: a másokkal szembeni pártfogó vagy felsőbbrendű attitűd kimutatása vagy jellemzése .

Ki az önelégült?

Az önelégült ember önelégült. Általában önelégült kis mosolyáról és öntörvényű megjegyzéseiről lehet felismerni valakit, aki elégedett önmagával. Az önelégült a szerény és a bizonytalan ellentéte. A rajzfilmekben az önelégült karakter gyakran felfuvalkodott mellkassal járkál, és az egója vezeti az utat.

Mit jelent a Smarm?

A smart jelentése angolul: rendkívül udvarias vagy segítőkész, vagy nagy tiszteletet kell tanúsítania olyan módon, amely bosszantó vagy nem tűnik őszintének: Mindig megpróbálja behatolni az előléptetésbe. „Hiába próbálsz becsapni” – nevetett. Lát. hízelgő.

Mit jelent a swarthy ?

: sötét színű, bőrszín vagy öntött .

Mit jelent a fütyülés?

1 : halk szavakkal vagy hízelgéssel befolyásolni vagy csábítani . 2: nyerni vagy megszerezni a fütyüléssel kecsegteti magát a javára. intransitív ige. : halk szavak vagy hízelgés használatához.

Mi az a git szleng?

Angol. : bolond vagy értéktelen ember .

Mi az a mocskos hang?

1 : önelégültség, dühítő vagy hamis komolyság felfedése vagy az önelégültség által megjelölt mogorva önelégültség hangja – New Yorker. 2 : csekély nyavalyás ízű vagy minőségi marha erotika.

Mit jelent a cinkusz?

cinkos az amerikai angolban (ˈzɪŋkəs) melléknév . cinkre vonatkozó vagy azt tartalmazó .

Mit jelent a Sacrimonious?

: úgy tesz, mintha erkölcsileg jobb lenne másoknál .

Mit jelent az, ha valami hiábavaló?

a : általában indokolatlan vagy túlzó követeléseket (értékre vagy állásra vonatkozóan) állít fel az álnok csaló, aki a kultúra iránti szeretetét magára vállalja, ami tőle idegen – Richard Watts. b : az érintett, indokolatlan vagy eltúlzott fontosságot, értéket vagy termetet kifejező igényes nyelv igényes házak.

Mit jelent az, ha valaki nyálkás?

A nyálkás jelentése vagy ragacsos és nedves, vagy tisztességtelen és durva . Nyálkos az a csúszómászó, aki törött tolószékeket árul mosolyogva. A nyálka nedves és nyirkos anyag, mint a csiga által hátrahagyott anyag vagy az orrából kilépő nyálka.

Lehet egy nő sápadt?

Ezt a kifejezést a 20-as években nagyrészt azokra a nőkre használták, akik az elvárásoknak megfelelően jártak el, ivtak, dohányoztak, táncoltak, sminkeltek stb.

Mit jelent a sötét bőr?

1: kissé sötét színű, konkrétan : sötét bőrű. 2 : enyhe vagy hiányos fény jelzi : árnyékos. Más szavak a dusky-ból Szinonimák és antonimák Példamondatok Tudjon meg többet a dusky-ről.

Mi az a megzavart?

: teljesen összezavarodott vagy értetlen : mélyen megzavarodott… lehet, hogy valaki annyira zavart és önpusztító, hogy teljesen eltéveszti a lényeget.

Mit jelent a Aloed ?

melléknév. keserű ; tele fájdalommal, szomorúsággal vagy szenvedéssel. Szó szerint is: aloéval keverve vagy ízesítve.

Mit jelent a Toto a szlengben?

Ha hiszel egy jósnak a jövődről szóló jóslatában, az azt jelenti, hogy elfogadod mindannak az igazságát, amit mond. Az in toto azt jelenti, hogy " együtt " vagy "kivétel nélkül".

Mit jelent a raj?

1 : nagyszámú méh , amelyek együtt hagyják el a kaptárt, és máshol új kolóniát alkotnak. 2 : nagyszámú csoportosulva és általában mozgásban lévő szúnyograj turistaraj. raj. ige. rajzott; rajzó.

Rossz önelégültnek lenni?

Lehet, hogy ez egy kisebb hiányosság, de igaz, hogy gyakran nemkívánatos tulajdonság . De különbséget kell tennünk tettek és érzések között. Dolgozhatunk azon, hogy szavainkban és tetteinkben ne mutassunk önelégültséget; bizonyos helyzetekben sokkal nehezebb elkerülni az önelégült érzést, mint ahogy az irigységet vagy féltékenységet is nehéz lehet elkerülni.

Az önelégült érzelem?

Nagy vagy sértő elégedettség kimutatása vagy érzése önmagával vagy helyzetével kapcsolatban ; öntörvényűen önelégült: önelégült tekintet; önelégült kritikus.

Mi az önelégült megjelenés?

Nagy vagy sértő elégedettség kimutatása vagy érzése önmagával vagy helyzetével kapcsolatban ; öntörvényűen önelégült. Önelégült tekintet; önelégült kritikus.