Mikor öljük meg a tornyos androidot?

Pontszám: 4,6/5 ( 17 szavazat )

A Slay the Spire egy szélhámos videojáték, amelyet az amerikai MegaCrit stúdió fejlesztett és a Humble Bundle adott ki. A játék először 2017 végén jelent meg korai hozzáféréssel Microsoft Windowsra, macOS-re és Linuxra, hivatalos kiadás pedig 2019 januárjában.

Jön a Slay the Spire Androidra?

2019 egyik legnépszerűbb játéka végre megkapta az Android kiadását. A Slay the Spire mindössze két évvel ezelőtti asztali megjelenésével magával ragadta a játékosokat, és ez a legutóbbi mobil kiadás azt jelenti, hogy több platformon is elérhető. Bár a játék Androidos verziója kevésbé ideális, mégis megéri játszani.

Hol van Slay the Spire Android?

Végre megérkezett a Slay the Spire a Google Play Áruházba . A 2019-es PC-re és konzolokra való megjelenés után – majd tavaly júniusban iOS-re is – a Slay the Spire végre elérhető Androidon. A Google Play Áruházban 9,99 dollárért találja meg.

A Slay the Spire még mindig frissítés alatt áll?

Brian(@NE_Brian) 2021. június 20-án tette közzé a News, Switch eShop oldalon. A Mega Crit Games frissítette a Slay the Spire Switch verzióját. A játék most 2.2-es verziójú . ... A Slay the Spire legújabb frissítése egyenlegmódosításokat, hibajavításokat és egyebeket tartalmaz.

Lesz-e a 2-es torony megölése?

Jelenleg a Slay the Spire 2.0 csak PC-n érhető el , de a Mega Crit szerint a játék konzolos verzióihoz már megkezdődött a portolás. Várhatóan "kis késéssel" érkezik Xbox One-ra, PlayStation 4-re és Switch-re.

A 10 legjobb Roguelike játék Androidra és IOS-re

32 kapcsolódó kérdés található

Lehet játszani a Slay the Spire-t offline?

A Slay the Spire Roguelikes az offline játékok egyik alappillére, ritkán van szükségük internetkapcsolatra, és általában meglehetősen alacsony profilúak, ami azt jelenti, hogy sokféle rendszeren futhatnak. ... Megvan az oka annak, hogy a Slay the Spire jelenséggé vált, és ha offline is lejátszhatjuk, az abszolút segít .

Mennyire nehéz a Slay the Spire?

A Slay the Spire keményebb játék , mint amilyennek látszik, de ez a szépsége. Bonyolult, de ez örömtelivé teszi a kitalálást. A megközelítés elvesztése és megváltoztatása minden próbálkozással a játék, ezért ne kudarcként, hanem tanulásként tekints rá, és élvezd.

Tudsz játszani a Slay the Spire játékkal a telefonodon?

Míg a Slay the Spire a 2017-es Early Access PC-n, a 2019-es konzolokon való megjelenés és a tavaly nyári debütálás óta iOS-en szórakoztatja és kihívás elé állítja a játékosokat, már ettől a naptól elérhető Androidos mobileszközökön .

Honnan tudom letölteni a Slay the Spire-t?

Utasítás
 1. Kattintson az alábbi Letöltés gombra, és a rendszer átirányítja az UploadHaven oldalra.
 2. A játék letöltése után kattintson jobb gombbal a . zip fájlt, és kattintson az „Extract to Slay the Spire v2020. 12.15. ...
 3. Kattintson duplán a Slay the Spire v2020 belsejébe. 12.15 mappába, és futtassa a telepítő alkalmazást.

Hogyan lehetek jobb a Slay the Spire-ben?

10 profi tipp a Slay The Spire-hez, amelyet tudnod kell
 1. 3 Tanulja meg a kockázatok felmérését.
 2. 4 Használja erőforrásait. ...
 3. 5 Tanulmányozza a térképet. ...
 4. 6 Ismerd meg ellenségeidet. ...
 5. 7 Tudja, mikor kell védekezni. ...
 6. 8 Válassza ki a megfelelő kártyát. ...
 7. 9 Alakítsa át stratégiáját. ...
 8. 10 Legyen kicsi a fedélzete. Kezdetben csábító lehet, hogy továbbra is hozzáadja az összes érdekes új kártyát a paklihoz. ...

Lehet játszani a Slay the Spire-t táblagépen?

A Humble Bundle kiadó kiadta Androidon a Slay the Spire-t, amelyet 9,99 dollárért kaphat meg a Google Play Áruházban. A MegaCrit fejlesztő megjegyzi, hogy a felhasználóknak legalább Android 5.1 (Lollipop) vagy újabb verzióra lesz szükségük ahhoz, hogy a játékot kompatibilis telefonon vagy táblagépen futhassák és játszhassák.

Hogyan működik a Slay the Spire?

A harc körökre osztott kártyajátékként zajlik . A játékosok az épített paklijukból kártyákat használnak, hogy megküzdjenek a Spire-ben lakó ellenfelekkel. A játékosok húznak egy 5 lapból álló alapértelmezett leosztást, és minden körben 3 energiával kell játszaniuk. ... Minden kör végén a játékos kezében maradt lapokat el kell dobni.

A Slay the Spire többjátékos?

A Spire with Friends egy többjátékos mód a Slay the Spire-hez, amely Coop és Versus módot is tartalmaz. Akár 200 játékos a speedrunning stílusban Versus módban.

Mi olyan jó a torony megölésében?

A Slay the Spire egy igazán jó indie játék . Rengeteg tartalom van benne, szép a zene, kiegyensúlyozott a játékmenet, érdekesek az ellenségek, és sok a bosszú, amit le kell győzni, és sok a cél, amit meg kell győzni. De az igazi ok, amiért visszhangzik számomra, az az, hogy meglehetősen egyszerű.

Mit csinál a torony megölése?

Az egyik darabot bármelyik tábortűznél „visszaidézni”, a másikat bármelyik ládából szerezni, de az ereklye átugrását okozza, ha elviszi , az utolsót pedig egy olyan elit ellen kell harcolni, amelynek lángoló ikonja van a térképen.

Hány cselekmény van a torony megölésében?

A Slay the Spire egy olyan játék, amelyben megmászhatod a Spire-t, három felvonáson keresztül (négy felvonáson keresztül, ha összegyűjtöd a kulcsokat) megmászva annak emeleteit, és útközben számos ellenséggel, főnökkel és eseménnyel találkozhatsz. Az egyes felvonásokon át vezető utak egy utolsó emeletre vezetnek, ahol egy kihívásokkal teli főnöki találkozás vár.

A CS offline állapotban van?

Lőj le botokat vagy nézz meccseket a GOTV-n keresztül. Ha még nem játszottál a Valve többszereplős lövöldözős játékával, a Counter-Strike: Global Offensive-vel, most ingyen ugorhatsz be – de csak a GOTV-n harcolhatsz a botok ellen és nézhetsz játékokat.

Melyik a legjobb offline játék?

A legjobb offline Android játékok
 • Alto Odüsszeája.
 • Bloons TD 6.
 • Crossy Road.
 • Holt sejtek.
 • Örökkévalóság.
 • Péntek 13.
 • GRID Autosport.
 • Kingdom Rush Vengeance.

Levegőben az aszfalt offline?

Az Asphalt 8: Airborne az egyik legjobb a sorozatban, mivel több mint 220 autót és kerékpárt tartalmaz, és lehetővé teszi a játékosok számára, hogy teljesen offline játszhassanak, ha úgy döntenek . Megjelent egy újabb Asphalt játék, az Asphalt 9: Legends, de ehhez állandó online kapcsolat szükséges.

Mekkora a slay torony?

Tárhely: 1 GB szabad hely .

Hogyan érheti el, hogy a 4. felvonás megölje a tornyot?

A 4. felvonás feloldásához először „meg kell nyerned” a játékot úgy, hogy legyőzöd a 3. felvonás főnökét a játék összes karakterével együtt . Ez a feladat eltarthat egy kicsit, de miután befejezte, kezdje el a játék új futtatását bármelyik karakterrel. Most észre kell vennie egy kis szimbólumot a neve mellett.

A főnökök elitnek számítanak, akik megölik a tornyot?

Lényegében a főnökök és a megnevezett ellenségek nem tekinthetők normálisnak vagy elitnek , így a normál vagy elit ellenségeket célzó képességek nincsenek hatással rájuk.