Mikor került nyilvánossá a pinterest?

Pontszám: 4,9/5 ( 56 szavazat )

A cég akkori összértéke elérte a 12 milliárd dollárt. 2019. április 18-án tőzsdére léptek részvényenként 19 dolláron, a napot részvényenként 24,40 dolláron zárták. 2020-ban a Pinterest 1,7 milliárd dolláros hirdetési bevételről számolt be, ami 48%-os növekedést jelent 2019-hez képest.

Mióta kereskedik a Pinterest?

A 2008-ban alapított San Franciscó-i székhelyű Pinterest (NYSE: PINS) gyors emelkedést mutatott jelenlegi 35 milliárd dolláros piaci kapitalizációjára, amely több mint kétszeresére nőtt a 2019-es kezdeti nyilvános ajánlattételhez képest.

Miért estek a Pinterest részvényei?

A Pinterest részvényeinek legutóbbi esése azután következett be, hogy a cég csalódást keltő második negyedévi eredményről számolt be . A bevételek és a bevételek erősek voltak, mindkét szám felülmúlta az elemzői várakozásokat, de a havi aktív felhasználók (MAU) csúnyán elmaradtak, mindössze 9%-kal nőttek az időszakban, 454 millióra.

Mennyi készlethez jutnak a Pinterest alkalmazottai?

A GroupM hirdetőcég hétfőn közzétett jelentése szerint a Pinterest – amelynek első nyilvános ajánlattétele ezen a héten lesz – alkalmazottai átlagosan 700 000 dollárnyi vállalati részvényrel rendelkeznek.

Hanyatlóban van a Pinterest?

A Pinterest sokkolta a befektetőket azzal, hogy a havi aktív felhasználók számának csökkenéséről számolt be az Egyesült Államokban, ahonnan bevételeinek túlnyomó része származik. A belföldi MAU-k éves szinten 5%-kal csökkentek, 96 millióról 91 millióra. Szekvenciális alapon pedig még rosszabb volt a visszaesés, 7%-os csökkenés az első negyedévi 98 millióhoz képest.

A Pinterest nyilvánossá válik, szerencse

41 kapcsolódó kérdés található

Miért esett ma a Pinterest?

A részvényesekhez intézett levelében a vállalat a csökkenő elkötelezettséget a növekedés „aránytalan” megugrásának tulajdonította, mivel a felhasználók több időt töltöttek otthon a Covid-19-zárlatok idején. A JPMorgan pénteken semlegesre csökkentette a Pinterest besorolását, a havi aktív felhasználók hiánya miatti aggodalmakra és a kiábrándító harmadik negyedévi kilátásokra hivatkozva.

Ki a Pinterest tulajdonosa és vezérigazgatója?

VALÓS IDEJŰ NETTÓ ÉRTÉK. Ben Silbermann a 2019 áprilisában nyilvánossá vált Pinterest fotókönyvjelző-oldal vezérigazgatója. Silbermann, Evan Sharp és Paul Sciarra társalapítóival együtt 2010 márciusában elindította a Pinterest első asztali verzióját.

Mik a Pinterest hátrányai?

Milyen hátrányai vannak a Pinterest for Businessnak?
  • A Pinterest forgalma nagyon specifikus közönség számára vonzó. ...
  • A felhasznált képeknek nagyon konkrétaknak kell lenniük. ...
  • Vannak jogi kérdések, amelyeket figyelembe kell venni. ...
  • A több ismétlés nem mindig jó. ...
  • A Pinterest sok táblája nem feltétlenül üzleti orientált.

Meggazdagodnak az alkalmazottak IPO?

Amikor az alkalmazottak részvényopciót kapnak egy korai szakaszban induló vállalkozásnál, általában jogukban áll nagyon alacsony értéken részvényeket vásárolni. ... Ha még mindig a cégnél dolgozik, vagy ha kilépett és élt opcióival (vagy megtartja a jogát), akkor egy szinte bármilyen áron történő IPO valószínűleg jelentős váratlan eredményt hoz .

Jól fizet a Pinterest?

Az átlagos becsült éves fizetés az alappal és a bónuszokkal együtt a Pinteresten 129 914 dollár , vagyis óránként 62 dollár, míg a becsült medián fizetés 123 549 dollár, vagyis óránként 59 dollár. ... A Pinterest alkalmazottai által fizetett fizetések közé tartoznak az olyan munkakörök, mint a mérnöki menedzser, az adatkutató, a vezető fejlesztő és a fejlesztő.

A Pinterest jó részvény vásárlásra most?

Az IBD Stock Checkup eszköz azt mutatja, hogy a Pinterest jelenleg 63-as IBD Composite Rating-vel rendelkezik. Ez alacsonyabb az eredményjelentés előtti 96-hoz képest. A minősítés azt jelenti, hogy a Pinterest részvényei jelenleg az összes részvény 63%-át teljesítik .

Helyreállnak a Pinterest részvényei?

2022. 18. A kereskedő összesen 253 260 dollárt fizetett, ami elég nagy tétet jelent, hogy a Pinterest részvényei a következő hónapokban helyreállnak . Ami a Pinterest grafikonját illeti, 90%-os esély van arra, hogy a Pinterest a jövőben legalább 70 dollárig kereskedjen.

Hol lesz a Pinterest részvény 5 év múlva?

Előrejelzéseink alapján hosszú távú emelkedés várható, a "PINS" részvényárfolyam prognózisa 2026-09-18-ra 233.937 USD. 5 éves befektetéssel a bevétel +335,07% körül várható. Jelenlegi 100 dolláros befektetése 2026-ban akár 435,07 dollár is lehet.

A Google a Pinterest tulajdonosa?

A Google pár havonta 2 milliárd dollárt keres. Eközben a Pinterest és befektetői számára 2 milliárd dollár nagy pénz. ... Igen , ha eladnák a Google-nak, a Pinterest alapítóinak és befektetőinek fel kellene adniuk azt az álmot, hogy több tíz- vagy százmilliárd dolláros céget építsenek.

Betiltották a Pinterestet Indiában?

Az indiai internetszolgáltatók blokkolták a Pinterestet, miután 2016 júliusában a Madras-i Legfelsőbb Bíróság végzése blokkolta a mintegy 225 „online kalózkodással és szerzői jogok megsértésével foglalkozó szélhámos webhely” listáját.

Legális a Pinterest?

Mivel az összes Pinterest-tábla nyilvános és kereshető, ez azt jelenti, hogy a szerzői joggal védett alkotás rögzítése sértheti a munkát a nyilvános megjelenítéssel. A második lehetséges felelősség és a büntetőeljárás fő forrása a NET-törvény szerzői jogi törvényre tett módosítása.

Mennyi pénzt keresnek az alkalmazottak egy IPO-val?

A legutóbbi IPO-k esetében az alkalmazottonkénti értékelés 80 000 dollártól 50 millió dollárig terjed – Crunchbase News.

Mennyi az átlagos IPO?

Jay Ritter adatai szerint az átlagos tőzsdei bevezetés 1980 és 2020 között 18,4% volt. Ez még mindig azt jelenti, hogy az első napi hozamok 2020-ban erősek voltak, de nem voltak olyan nagyok, mint a Dot-Com buborék, ahol az IPO-k átlagosan 60%-os növekedést értek el az első kereskedési napon.

Ki kapja a pénzt az IPO-ból?

A nagybefektetők pénze befolyik a cég bankszámlájára, a nagybefektetők pedig elkezdik értékesíteni részvényeiket a nyilvános tőzsdén. A tőzsdén az IPO után minden kereskedés a befektetők között zajlik; a cég ebből a pénzből semmit nem kap közvetlenül.

Miért rossz a Pinterest?

Ez az oka annak, hogy a Pinterest a legrosszabb: az oldal jelenlegi formájában apró remények és önfeledt álmok sikamlós pöcegödöre ; a közösségi háló legsajnálatosabb impulzusait közvetíti és ösztönzi; és a kreatív enklávékból szippantja ki a tartalmat, miközben szinte semmit sem kínál cserébe.

Mi az Instagram hátránya?

Más platformokhoz képest nagyon korlátozott közönség . Hacsak nem a tizenéveseket és az egyetemista gyerekeket célozza meg, ez nem fog segíteni. A gyorsnézet funkciónak vannak árnyoldalai is; amint egy bejegyzés eltűnt, a felhasználók gyorsan elfelejthetnek téged.

Miért olyan függőséget okoz a Pinterest?

Long úgy véli, hogy a Pinterest, akárcsak a Facebook, arra támaszkodik, hogy az emberek olyan tartalmakat hoznak létre, amelyek más felhasználókat érdekelnek, így amint az emberek kritikus tömege kommentálja és újra rögzíti, megerősít másokat a tartalom létrehozásában. Minél több tartalom jön létre, annál értelmesebb a felhasználók számára, hogy gyakran felkeresik az oldalt.

Biztonságos a Pinterest 2020?

A Pinterest ugyanolyan biztonságosan használható, mint a legtöbb közösségi média webhely , mert a felhasználóknak be kell jelentkezniük, és jelszóval kell védeni a fiókjukat. Nem szükséges továbbá személyes vagy pénzügyi adatok megadása, így nem sok kompromisszumot kell kötnie a regisztrációval. A legnagyobb aggodalmakat a spam vagy a más felhasználók csalása okozza.

Használja már valaki a Pinterestet?

2019-ben havonta 250 millió ember használta a Pinterestet . A Hootsuite szerint az újonnan regisztrálók 80%-a az Egyesült Államokon kívülről érkezett. 2018-ban a platform legnépszerűbb országai Amerika, Brazília, India, Törökország és Oroszország voltak. A Pinterest-felhasználók 80%-a már mobilt használ, ami megerősíti a közösségi média általános mobiltrendjeit.