Mikor lesz a Catalina vízisí verseny?

Pontszám: 4,3/5 ( 36 szavazat )

A Long Beach látképe nyújt hátteret, amikor a résztvevők és a vízisí-csapatok a 73. éves Catalina vízisí-verseny rajtjára készülnek , 2021. július 24-én, szombaton .

Mennyi ideig tart a Catalina síverseny?

A 62 mérföld hosszú verseny Avalonig és vissza a Queen Mary közelében kezdődik és ér célba. A világ minden tájáról érkező nézők sorakoznak Queen Mary's fedélzetén, hogy a lehető legjobb képet kapják a rajtról és a célról. 20 különböző osztályban lehet részt venni; kezdőtől a szakértőig.

Milyen gyorsan mennek a vízisí versenyzők?

Vízisí-versenyeken vesznek részt azok a vízisí sportolók, akiknek szükségük van a gyorsaságra. A síversenyek gyökerei Kaliforniában és Arizonában gyökereznek. Bár a legtöbb résztvevő 35 és 70 mérföld/órás sebességgel versenyez, az élsportolók extrém, akár 100 mérföld/órás sebességgel is versenyeznek!

A vízisí vagy a wakeboard nehezebb?

A wakeboardozás sokkal nehezebb és bonyolultabb, mint a vízisí , de hihetetlenül tartalmas, ha egyszer rászoktál rá! Ráadásul, miután tud vízisízni, könnyebb lesz megtanulni a wakeboardozást. ... A Wakeboardnak van egy vastagabb, rövidebb deszkája is a wakeboardozáshoz.

Hol a legnépszerűbb a vízisí?

A vízisí, mint szabadidős időtöltés rendkívül népszerű Európában és az Egyesült Államokban , csak az Egyesült Államokban több mint 600 helyi egyesület és klub működik.

Dirt Shark - Catalina síverseny

22 kapcsolódó kérdés található

El tudsz evezni Catalináig?

Az evezősök reggel 6 órakor hagyják el az Isthmus-öblöt, a Catalina-szigetet, és 32 mérföldet eveznek a Manhattan Beach Pier-ig (12 és 19 láb közötti hosszúságú) eveződeszkákon, csak a kezükkel hajtják át őket a vízen.

Ki nyerte ma a Catalina síversenyt?

Todd Haig megkapja a kockás zászlót, miután megnyerte a férfi nyílt osztályt a 73. évi Catalina vízisí-versenyen, a "Világ legnagyobb síversenye" ​​szombaton. Idén a résztvevők száma alacsonyabb volt, mint az elmúlt években a tengerentúli COVID-19 korlátozások miatt, 2021. július 24-én, szombaton.

El tudsz menni egy napra a Catalina-szigetre?

Egytől négy óráig terjedő túrák vannak. Ezek a lehetőségek nagyszerűek egynapos kirándulásokhoz. Ezek a Catalina-szigeti túrák nagyszerűek az új látogatók számára, akik szeretnék jobban megismerni Catalina-sziget csodálatos belső terét. Van egy Avalon festői túra is, amely bemutatja a város gazdag történelmét.

Mennyi ideig tart az evezés a Catalina-szigetre?

Hagyjon 2,5 órát a teljes élményre, beleértve a 1/2 órás bejelentkezést is. Szükséges: max. A páros kajak súlya 450 font (két személy, vagy két személy és 1 kisgyerek).

Hogyan kvalifikálod magad a Catalina Classic-ra?

Kvalifikációs versenyek
 1. MINŐSÍTETT EVEZŐK VISSZATÉRÉSE: ...
 2. A 250 dolláros nevezési díj és a kitöltött jelentkezés 2021. június 15-ig esedékes, hogy megállja a helyét a 100 fős mezőnyben.
 3. A kitöltött jelentkezésednek június 15-ig KELL beérkeznie a Catalina Classic Race Commissionhoz. ...
 4. NEM MINŐSÍTETT EVEZŐK:

El tudsz kajakozni a Catalina-szigetre?

A kajakozás és a szabadtüdős merülés egyszerű és szórakoztató módja annak, hogy megtapasztalja Catalina-sziget természeti szépségét. Munkatársaink minden kölcsönzéskor bemutatják az alapokat, és máris úton lesz. Az első alkalommal a kajakozást könnyebbnek fogja találni, mint a biciklizést, és élvezni fogja, hogy a percek múlásával még több ügyességet szerezzenek.

Mi az a hajlamos paddleboard?

A hason fekvő paddleboardozást egyszerűen csak paddle boarding néven ismerik. Mások hagyományos paddleboardozásnak hívhatják. Lefekszel vagy letérdelsz egy hason fekvő deszkára, és a kezed segítségével evezsz. Olyan ez, mint egy evezős deszkán fekve vagy térdelve úszni.

A hajlamos evezés jó edzés?

A hason fekvő evezés nagyszerű crosstraining Ez egy módja annak, hogy kint edzenek a vízen, ne pedig bent, egy edzőteremben. A hason fekvő evezés erősíti a törzs felső részét és a mag erejét. Remek eszköz lehet az állóképesség és a kondicionálás fejlesztéséhez. A hason evezés olyan nagyszerű gyakorlat, hogy a 2015-ös CrossFit játékok eseményévé vált.

Le tudsz feküdni egy eveződeszkára?

Ülve is evezhet Üljön le és tartson egy kis szünetet, megérdemli. Még akkor is, ha felfrissült, talán még mindig szeretne ülni – ne aggódjon, az ülés is ugyanolyan edzés lehet, mint az állás.

Milyen izmokat dolgozik a hajlamos evezés?

Fekvő helyzetben a tricepsz és a bicepsz végzi a munka legnagyobb részét, csakúgy, mint a vállak.... 11 izom-lapátozási munka létezik:
 • Tüdő (rekeszizom)
 • Szív.
 • Quadriceps.
 • Megbénít.
 • Romboid.
 • Lats.
 • Csapdák.
 • Triceps.

Hol búvárkodhatok a Catalina-szigeten?

A sznorkelezés nagyszerű módja a Catalina-sziget körüli tenger alatti vadvilág felfedezésének és megtekintésének. Vezetett és önvezető túrák állnak rendelkezésre. Kedvenc sznorkelezési helyeink közé tartozik a Lover's Cove Marine Preserve, a Casino Point Dive Park és a Descanso Beach körüli vizek .

Mit hozhatok a Catalina Expressen?

Minden utas 2 db 23"x23"x37"-nél nem nagyobb és egyenként legfeljebb 50 font súlyú poggyászt helyezhet el a csomagtérben.... Poggyászirányelvek személyenként
 • Két poggyász.
 • 50 font. maximum minden táskát.
 • 23”x23”x37” táska maximális mérete.
 • Egy kézipoggyász az ülésen tárolható.

Hogyan juthatok el Catalina-szigetre?

A Catalina-sziget megközelítése gyors és egyszerű. Nagysebességű komppal mindössze egy óra alatt eljuthat a paradicsomba. Két cég kínál hajószállítást a dél-kaliforniai Long Beach, San Pedro, Dana Point és Newport Beach városaiból Avalonba és Two Harborsba (csak San Pedro komppal).

Érdemes ellátogatni a Catalina-szigetre?

Tehát ha egyedülálló nyaralásra vágyik, mindössze egy órányira a kaliforniai szárazföldtől, a Catalina szerepeljen a listán. Ezt a nyaralást nem feltétlenül olcsó megtenni, de igazán szórakoztató és minden centet megér .

Catalina szabad a születésnapodon?

Születésnapján ingyen utazhat Avalon közösségébe vagy a csendesebb két kikötőbe Santa Catalina szigetén . ... Így működik: a születési napján kell utaznia Catalinába, és hoznia kell egy második személyt, aki teljes árú felnőtt jegyet vásárol (még akkor is, ha idősebb, kiskorú stb.).

A Catalina-sziget drága?

Catalina felbecsülhetetlen értékű, festői kilátást kínál, de gyakorlatilag ezek az egyetlen dolgok ezen a paradicsomi szigeten, amelyek egy köteg pénzbe sem kerülnek. Sokan elhanyagolták a gondolatot, hogy ezen a gyönyörű szigeten töltsenek tartózkodást, amely közel 70 dollárba kerül komppal.

Biztonságos a vízisí?

Bár a vízisí során fennáll a fizikai sérülés veszélye, komoly bizonyítékok vannak arra, hogy ezek a sérülések megelőzhetők . A vízisíelők körében gyakoriak a fej- és nyaki sérülések, agyrázkódások a vízzel, a vonófogantyúval, ugrásokkal, bójákkal vagy a vízisível való érintkezés következtében.

A vízisí nehezebb, mint a hósí?

Bár az általános szerelők egy része átmegy, ha két sílécen vízisíz. Határozottan könnyebbnek találtam a vízisízést, miután jobban megtanultam a lesiklásban. Ha azonban áttérsz a szlalom vízisíre (azaz 1 sílécre), akkor kevesebb az átfedés, mivel az egyik közvetlenül a másik elé illeszkedik.