Mikor lesz Portugália vs Izrael?

Pontszám: 5/5 ( 29 szavazat )

Portugália–Izrael – labdarúgó-mérkőzés összefoglalója – 2021. június 9. – ESPN.

Hol nézhetem meg a Portugália vs Izrael 2021-et?

A Cristiano Ronaldo által irányított Portugália 2021. június 9-én, szerdán (09.06.21.) nemzetközi barátságos mérkőzésen mérkőzik meg Izraellel a lisszaboni Estadio Jose Alvaladeban. A kábel nélküli szurkolók ingyenesen nézhetik a meccset a fuboTV próbaverziójával (csak spanyol nyelvű feed) vagy az ESPN+ segítségével .

Melyik csatorna ma Portugália vs Izrael?

A Portugália–Izrael nemzetközi barátságos mérkőzést a Sony Ten 2/Sony Ten 2 HD közvetíti.

Ki nyeri a Portugália vs Izraelt?

Cristiano Ronaldo góljával vezette Portugáliát Izrael ellen 4-0-ra az utolsó felkészülési mérkőzésén, mielőtt megvédte Európa-bajnoki címét. Ronaldo a 44. percben lőtt gólt, ezzel 104 gólra növelte válogatottjait.

Izrael Európa?

Bár Izrael földrajzilag nem Európában található , számos európai transznacionális szövetségnek és keretrendszernek tagja, és számos európai sporteseményben és az Eurovíziós Dalfesztiválon is részt vesz. ... Izrael is sok gazdagabb európai országhoz hasonló egy főre jutó GDP-vel rendelkezik.

Сrіѕtіаnо Rоnаldо vs Israel (2021.09.06.) | HD 1080i

45 kapcsolódó kérdés található

Hogyan nézhetem meg Indiában a Portugália vs Spanyolországot?

Melyik tévécsatorna közvetíti a Spanyolország–Portugália nemzetközi barátságos mérkőzést? A Spanyolország–Portugália nemzetközi barátságos mérkőzést a Sony Ten 2 közvetíti Indiában.

Hol nézhetem meg az Euro 2021-et?

Euro 2021 TV és streaming az Egyesült Államokban
 • TV-csatornák: ABC, ESPN, ESPN2 (mind az 51 meccs)
 • Spanyol nyelvű tévé: Univision, TUDN (51 meccsből 11)
 • Streamek: fuboTV (mind az 51 mérkőzés), ESPN alkalmazás / ABC alkalmazás, PrendeTV / TUDN.tv.

Megnézhetem a 2021-es Euro Kupát a Jio TV-n?

Az UEFA Euro 2021 mérkőzéseinek élő közvetítése Indiában a Sony Ten 2 és Sony 3 tévécsatornákon nézhető . ... Érdemes megemlíteni, hogy a Sony Ten csatorna elérhető a Jio TV alkalmazásban. Így az aktív korlátlan adatcsomaggal rendelkező Jio felhasználók streamelhetik rajta az Európa-bajnokságot.

Hogyan streamelhetem a portugál játékot?

Élő gőz opciók: ESPN+ | fuboTV – Bár a meccs angol közvetítése egyetlen tévécsatornán sem lesz elérhető, az ESPN+-on keresztül közvetíthető lesz. Ez egy külön szolgáltatás a normál ESPN-től, és külön előfizetést igényel, havi 5,99 dollártól.

Hol nézhetem meg ingyen az Euro 2021-et?

Hogyan nézheted ingyen az Euro 2020-at: közvetítsd élőben a 2021-es bajnokságot online bárhonnan
 • Egyesült Királyság: BBC/iPlayer és ITV/ITV Hub (ingyenes)
 • Franciaország: TF1 (ingyenes)
 • Németország: ARD és ZDF (ingyenes)
 • Spanyolország: Mediaset (ingyenes)
 • Olaszország: RAI (ingyenes)
 • USA: ESPN/ABC (Sling TV-n/FuboTV-n keresztül is)
 • Ausztrália: Optus Sport.
 • Nézzen bárhol: Próbálja ki az ExpressVPN-t 100%-ban kockázatmentesen.

A 2021-es Európa-bajnokság a tévében?

A COVID-19 világjárvány miatt 2020-tól elhalasztott torna 2021. június 11. és július 11. között zajlik. Mint mindig, most is minden meccset élőben közvetít az Egyesült Királyság ingyenes televíziója a BBC-vel. és az ITV meccskiválasztása változatlan marad a 2019-es eredeti bejelentéshez képest.

Hol van a 2021-es Európa-bajnokság döntője?

A 2021-es Európa-bajnokság izgalma a londoni ikonikus Wembley Stadionban csúcsosodik ki. Az elődöntőnek és a bajnoki döntőnek is otthont adó London lesz a helye jövő júliusban.

Hol nézhetem meg ingyen az Euro 2021-et Ausztráliában?

Az Optus Sport az egyetlen hely, ahol az ausztrál futballrajongók nézhetik az Európa-bajnokságot, és a döntőt INGYENESEN vetítik a platformjukon.

Melyik csatorna közvetítette a Portugália vs Franciaországot?

Az UEFA EURO 2020 Portugália–Franciaország mérkőzést élőben közvetíti a Sony Sports Network Channels – Sony Six, Sony Ten 1, Sony Ten 3, Sony Ten 4, Indiában.

Mikor kezdődik a Spanyolország–Portugália?

Mikor kezdődik a Spanyolország–Portugália mérkőzés? A barátságos mérkőzést a spanyolországi madridi Wanda Metropolitanóban játsszák, és június 4-én, pénteken 13:30-kor EDT / 19:30 CEST -kor kezdődik.

Melyik csatorna mutatja Spanyolország és Portugália mérkőzéseit?

Spanyolország–Portugália: Hogyan nézzük meg? Ezt a mérkőzést az Estadio Wanda Metropolitano-ban rendezik június 4-én, pénteken, és 18:30-kor kezdődik. A mérkőzést a Sky Sports Football közvetíti 18:25-től.

Izrael az UEFA tagja?

Az Izraeli Labdarúgó Szövetség 1994 óta teljes jogú tagja az UEFA Európai Konföderációnak . Izrael először 1970-ben kvalifikálta magát a FIFA-világbajnokságra. Izraelnek sikerült megnyernie az 1964-es AFC Ázsiai Kupát, mielőtt az UEFA-ba kényszerült átköltözni.

Milyen csatornák mutatják az Euro 2020-at?

A BBC és az ITV egyaránt közvetíti a 2020-as Európa-bajnokság döntőjét július 11-én, ami azt jelenti, hogy a BBC iPlayeren és az ITV Hubon is ingyenesen megtekinthető lesz.

Melyik csatornán lesz vasárnap az Eb-döntő?

A torna összes mérkőzését élőben és ingyenesen közvetítette a BBC és az ITV. Különleges csemegeként a döntőt mindkettő sugározza – az összeállítás 18.20-kor kezdődik a BBC One-on és 18.30-kor az ITV-n.

Ki nyerte a 2020-as Eb-t?

Olaszország lett a 2020-as Európa-bajnokság bajnoka. Az Azzurri 2021. július 11-én, vasárnap a Wembley Stadionban 60 000 néző előtt feszült tizenegyespárbajban győzte le Angliát az Eb döntőjében.

Ki maradt ki a 2021-es Európa-bajnokságból?

A 2016-os Eb-győztes Portugália kikapott a 2021-es Eb-ről Belgiumtól a nyolcaddöntőben. Közeleg a 2020-as Európa-bajnokság negyeddöntői.